Liian tiukka kalu homo panoseura

Tämä ei ikävä kyllä koskaan toteutunut. Vieläkin välillä muistelen ja runkkailen näitä asioita vaikka elän avoliitossa mahtavan mimmin kanssa. Joskun kun vielä sais kahta miestä yhtäaikaa.. Ja jatkona, eipä haitannut jos bileistä ei kummankaan kainaloon tarttunut tyttöä. Kun panetus oli kuitenkin kova, mentiin milloin mihinkin kellarikoppiin nussimaan paineet pois. Joskus oikein toivoi ettei kumpikaan onnistuisi tuossa naisten iskemisessä ; Eipä silti.

Nyt lähempänä kolmeakymppiä en ollut kamua nähnyt vuosiin. Muistot olivat silti hyviä. Pari vuotta sitten sovittiin että nähdään pitkästä aikaa ihan kahvin merkeissä. Kyllä sen nyt tiesi Puoli tuntia siitä kun tämä jamppa astui kämppään sisään olin jo lattialla nelinkontin ja kaveri veti perseeseen oikein antaumuksella.

Vieläkin vatsanpohjasta nipistää kun muistelen sitä. En pidä itseäni homona mutta kyllä se vaan joskus on pakko saada kyrpää. Muistan kun yläasteella panimme kaverini kanssa koulun vessassa joka päivä.

Siellä oli vaan niin kiihottavaa purkaa paineet, Vedimme toisiamme anaaliin ja sitten runkkasimme toisiltamme spermat. Eipä meistä silti homoja tullut, Nyt olen 25 vuotias ja naimisissa. Silloin tällöin tapaan aina kamuni ja puramme paineita, Muistelen aina välillä kuinka monet spermat laukesin aina koulun vessaan.

Vaimonikin tietää tästä eikä hän ole yhtään mustasukkainen. Kumma miten sattuikin, tuo mainitsemani kaveri otti taas pari päivää sitten yhteyttä ekaa kertaa tuon viime kokemuksen jälkeen josta siis jo useampi vuosi aikaa. Eipä siinä kummempia, sovittiin viestein tapaaminen mun luokse. Viestit eivät sisältäneet mitään vihjailuja seksin suuntaan joten hieman mietin miten tässä käy.

Siinä kahvia juodessa juttu alkoi eksymään vanhoihin ja tämä jätkä kaivoi yllättäen kullin esiin. Oli jo aika kovana, kai koko päivän haaveillut tästä. Eipä siinä mitään muuta kuin polvilleen lattialle ja kaverin ase suuhun. Tuntui aika hyvältä imeä pitkästä aikaa oikeaa kyrpää. Annoin oikein kunnon imut kun ei tiedä tuleeko enää koskaan sitä imettyäkään. Siitä sitten vaan molemmilta loputkin vaatteet pois ja kontilleen matolle. Liukuvoidetta ei ollut talossa ja hieman pelkäsin jo että jää saamatta, mutta ratkaistiin asia siten että rasvattiin sekä kulli että reikä ihan ihoöljyllä.

Hyvin upposi, eikä kauaakaan kun rytmikäs pumppaus alkoi. En tiedä mitään sen kiihottavampaa kuin se kun kaveri venyttää kannikoita erilleen ja työntää ensimmäisen kerran sisään. Oli aika kiimassa koska kauaa ei tosiaan jaksanut nussia vaan jo hetken kuluttua veti kullin pois ja ruiskutti kuumat spermat mun selkään. Me ei olla koskaan käytetty kortsuja mutten halua että tulee mun sisään. Otti sitten vielä mun aisasta kiinni ja pienen runkun jälkeen lensi multakin kuumat ruiskeet lattialle.

Sovittiin että nähdään taas lähiaikoin, mutta kyllä taas varmaan useamman vuoden saa kärvistellä ennenkuin taas saan perseeseeni ihanan patukan. Yövyin muutaman yön Hotelli Valloniassa ja minulla oli hyvä, saunallinen huone.

Eka iltana aterian jälkeen istuskelin drinkin kanssa pöydässäni hesaria tutkien, kun olkapäähäni läjäytettiin! Edessäni oli nuoruuden ystävä joka siinä iloisesti ja nauraen tervehti. Pyysin häntä pöytääni istumaan ja alkoi rattoisa vanhojen muistelu. Hänen käydessään vessassa, muistelin, kuinka olimimme poikasakilla porukassa runkkailleet ja myös toisiltamme.

Jotain tuntui värähtävän nivusissa. Hänen palattuaan pyysin häntä huoneeseeni kylpemään, sillä hänellä oli pienmpi huone ilman saunaa.

Jääkaapissa minulla oli jo juotavaa valmiina, sillä olin juuri tullut ruotsista ja mukana oli laivajuotavaa aika reilusti. Kaveri käväisi huoneessaan ja saapui pian takaisin. Niinpä sitten vaatteet pois ja löylyyn. Sauna oli oli todella pieni, mutta olimme aika pieniä mieheksi molemmat, joten sijaa löytyi.

Viina oli jo noussut hiukan päähän ja juttelimme kaikenlaista ja lopulta tarinat menivät seksiin ja perhesuhteisiin. Molemmat olimme naimisissa, mutta hänen kysyessä suoraan, että olinko harrastanut seksiä miehen kanssa, jouduin vastaamaan kieltävästi, mutta kun hän kysyi haluaisinko kokeilla uudestaan, vastasin myöntävästi ja otin samalla suoraan kiinni hänen jo nyt seisovasta kalustaan.

Tilan ahtauden vuoksi nopea suihku ja vuoteelle kierimään. Oli ihanaa tuntea mies suussa!!! Olimme siinä hotellissa muutaman päivän ja yöt huoneessani.

Viimeisenä yönä hän kertoi, miksi oli pistäytynyt omassa huoneessaan ensimmäisenä saunailtana. Hänellä oli nimittäin ollut vaimonsa alusvaatteet omiensa alla! No minulla ei ollut asiasta kokemusta, mutta sinä yönä minulla oli tyttöpoika vuodekavarinani kuitenkin. Huomasin sen lisäävän himoani ja vieläkin kaipailen päästä tapaamaan tätä ystävääni. Olemmekin sopineet, että keksimme yhteisen "työmatkan joskus myöhemmin". Alkaa perkele panettamaan kun näitä lukee.

Itselläkin tuli nuorempana touhuttua kaikenlaista poikain kanssa, sittemmin jäänyt väliin ja siirryin naisiin. Näin aikuisena ei oikein osaa edes panoseuraa miehistä hakea. Kai sitä netistä jotain voisi löytyä. Kumma juttu miten sitä pitää itseään heterona mutta takaraivossa kutkuttaa ajatus kokeilla taas miehen kanssa touhuamista.

Siitä fantasioiminen kiihottaa jopa enemmän kuin naisten ajatteleminen. Tykkäisin olla nimen omaan se joka ottaa. Ainakin villissä nuoruudessa tuntui hyvältä kun joku satunnainen heppu veti perseeseen pienessä kännissä jossain kotibileiden loppupuolella kun jengi oli jo sammunut ja oksenteli. Teininä loppujen lopuksi melkein kaikki jätkät on ainakin vähän homoja.

Eipä moni kieltäytynyt jos kukaan ei nähnyt ja lupasin imeä melasta mehut. Ei sitä osannut hävetä silloin. Moni suostui sitten pienen imemisen jälkeen nussimaankin.

Meillä on vaimolla ollut aina vapaat kädet touhuta, kuten hän haluaa. Itse, vähän ylipainoisena olisin halunnut verestellä nuoruusajan muistoja, kun poikien kanssa leikittiin. Vaimo oli tuonut rakastajansa meille, kun luuli minun viipyvän työmatkallani vielä pari päivää.

Eivät edes kuulleet minun saapumistani. Katselin pitkään heitä ja runkkasin makuuhuoneen ovenraossa. Lopulta kai kuulivat äheltämiseni. Vieras säikähti ensin ja lujaa, mutta kun vaimo rauhoitti häntä, samalla kun minua halaten pyysi minut mukaansa vuoteeseen. Siinä nussittiin muijaa yhdessä ja kun vaimo pyysi meitä näyttämään millaista miesseksi on, emme epäröineet, vaan hakeuduimme toistemme syliin, vaimon kiihottaessa ja pyytämässä mitä erilaista tekisimme hänen edessään.

Silloin sain kyrpää oikein kunnolla ja vieraasta tuli usein nähty mies kotonamme. MYös silloin, kun vaimo rakasteli muualla. Oli todella ihana kokemus tunte paksu kulli suussa monien vuosien jälkeen. Kun oikein yrittää, ehkä se onnistuu. Mulla oli poikasena yks juttu; Tuttu poika halus panna mua, mutta häiriö keskeytti eikä mitään tapahtunut. Sitte olin yötä toisella kaverilla, jonka oli illan aikana pakko "vähän keventää". En osallistunu toimitukseen mitenkään, mutta yöllä oli pakko itse runkata.

Kun kaveri huomas, jäi sekin sitte. Teini-iässä aloin harrastaa pepun stimuloimista, milloin milläkin samalla kun onanoin. Nyt aikuisena olen alkanu haaveilla näistä jutuista lisää, vaikka seurustelenkin naisen kanssa. Nyt seisoo lahjakkaasti, tunnen olevani samoilla aalloilla.

Kaikki kostuu, suu odottaa. Kumarrun eteenpäin ja odotan jotain lämmintä koskettavan anustani. Miten ihmeessä pääsisimme yhteen.

Tosi kiva lukea täältä, että näinkin moni mies suhtautuu tällä tavalla poikaseksiin! Itse olen tyttö ja minulla on ollut jo pitkään fantasiana päästä näkemään kaksi miestä yhdessä, mutta luulin että sellaisia heteromiehiä ei löydy, jotka suostuisivat seksiin toisen miehen kanssa. Mukava havaita, että voin joskus ehkä jopa päästä toteuttamaan tämän fantasiani ja nähdä joskus kaksi miestä yhdessä!

Olen itse 14v ja ei pahemmin ole kokemuksia tästä: Yhden kaverin kanssa on tullut jtn tehtyä, mutta hän on minua nuorempi, pikku kikuli: S Monet kaverit selvästi haluavat kokeilla, mutta uskollus puuttuu!

Tulee joskus puhuttua pervoja kaverien kesken esim. D'', mutta siihen se tuntuu jäävän, ei uskolletakaan mennä pidemmälle.

Yhden kaverin kanssa puhun koko ajan pervoja ja kerran koskin häntä jalkojen välistä ja hiplattiin vähän toisiamme, mutta paikka ei ollut sopiva edetä pidemmälle ja siihen se jäi: Siitä jätkästä ei kyllä ota täysin selvää esittää ettei muka halua, mutta haluaa kuiteskin: D Ite haluasin ottaa suihin ja jne Pakkohan se nyt on kokee.

Ihan "vakavampaa" kaverin kans runkkailua ei ollut ennen kuin vasta 18v, kun ihan heterokaveri kerran pyysi kokeilemaan housujensa sisään autoreissulla, että hän on ihan posliini ja "kommandona". Isokaluinen kaveri, sen tietysti olin tiennyt jo kauan, mut en ollut päässyt kokeilemaan.

Siitä se sitten lähti. Kyl niitä krapula-aamuja opiskeluaikaan tulee ikävä: Usein runkkailtiin puhelimessakin, kun kaveri oli jo naimisissa. Ja saunailloissa usein tietysti. Joskus jopa ihan härskisti, kun vaimo meni nukkumaan, niin pikkukännissä runkattiin alakerrassa. Joskus kun olin yötä, kuulin aina kun kaveri runkkas aamulla ennen töihin lähtöä Monta kertaa hän vaan halusi nähdä mun runkkaavan paksu kaluani ja nähdä, kun laukean Mukavia muistoja on jäänyt ja kyllä tekis mieli taas päästä saunomaan niitä aikoja muistellen.

Mäki oon 14, mutta mulla ei oo mitään tälläseen liittyvääkään. Mun kaikki kaverit vaikuttaa kauheen homofoobisilta. Olen itse olessani 15 kokeillut noin vuotiaita ja hetki sitten yhtä 15 vuotiasta.. Kivaa se on ollut ja oppinut pitämään munasta ja etenkin pikkupoikien munista.

Se on niin kivaa Itsekin olen 15v ja kokeillut jotain 11 vuotiaan lapsuuden kaverini kanssa kesällä, nyt hän kai taas tulee tänne päin asumme eri paikkakunnilla eli pääsee imemään hänen pikku kikuliaan ja hän saa runkata ja imeä isoa kulliani, tosin kesällä hän imi vain niin, että nahka oli terskan päällä, joten eihän siitä mitään orkkua tullut, ei halunnut spermojani suuhunsa.

Ja hinkkaisimme toisiamme, kulli vasten pyllyä ja pippelit vastakkain jne. Moi itse olen harrastanut nuorempana niin sanottuja kikkeli leikkejä, serkkuni kanssa olimme silloin vuoden ikäisiä. Runkkasimme ja imimme toistemme kikkeleitä, minusta oli tosi kivaa imeä serkkuni käyrää kikkeliä.

Myöhemmin noin 25 vuoden ikäisenä olin kaverini luona kylässä, joimme ja saunoimme siellä. Kaverini sammui olohuoneen sohvalle ja sen kulli näkyi kylpytakin sisältä.

Minua kiihotti kovasti kaverin kulli, minun oli pakko tarttua kulliin ja runkata kaveriltani spermat ulos. Runkkasin myös itse kun olin mennyt nukkumaan.

Jälkeenpäin tietysti minua nolotti koko homma, enkä ole myöskään uskaltanut mainita siitä kaverilleni. Kikkeli leikit kuuluvat, suurimmalla osalla pojista, seksuaaliseen kasvuun v.

Eikä ne kenestäkään homoa tee. Minä kokeilin poikien välisiä juttuja jo hyvin nuorena serkkuni ja naapurin pojan kanssa. Aluksi kokeilut olivat vain kikkeleidemme tutkimista, huomasimme pian serkkuni kanssa että kikkeleiden koskettelu ja tutkiminen tuntui kivalle. Naapurin pojan kanssa opin runkkaamaan ja imemään kikkeliä, naapurin poika oli minua useamman vuoden vanhempi. Pojalla oli jo täysi kokoinen miehen kulli joka oli suonikas ja tosi käyrä, imin usein hänen kullista spermat.

Poika tykkäsi myös imeä tuppikikkeliäni ja hän kertoi minulle että häntä kiihotti kovasti nuorten poikien kikkelit. Emme kuitenkaan tehneet muuta kun runkkaus ja imu juttuja, touhusimme kyseisiä juttuja muutaman vuoden ajan ja muutin sitten ammattikouluun eripaikkakunnalle. Serkkuni kanssa olemme runkkailleet vielä yhdessä kun olen käynyt hänen luonaan ja olemme olleet kahden.

Nuoruuden panokaverini oli neitsyt kuten itsekin, ennen kuin siis nussittiin toisiamme. Eli emme tästä syystä käyttäneet. Ah sitä teinipoikien kiimaa. Itekku pääsin panee toista jäbää niin ei siinä mitään kortsua tarvinnu, suihiototkin meni ilman ku tiedettiin kummankin olevan ihan terve ;. Minä kokeilin kaverini kanssa peppuun panemista, olimme varmaan 13—14 vuoden ikäisiä. Meillä ei ollut kortsuja, emme uskaltaneet ostaa niitä mistään. Emme myöskään olisi tarvinnut niitä, koska touhuilimme vain keskenämme.

Peppuun paneminenkin oli aluksi hankalaa, ennen kun hoksasimme käyttää kaverini äidin käsivoidetta liukasteena. Harrastimme touhuilua muutaman vuoden ajan, kaveri muutti ammattikouluun eri paikkakunnalle ja touhuilu loppui siihen.

Olen nyt vanhempana miehenä, käynyt hänen luonaan kylässä ja muistellut kaverini kanssa, noita poika vuosien juttuja. Olen kerran saanut Kyllähän täällä on tosiaankin todella kalua kovettavia kertomuksia miesten välisestä seksistä ; Itselläni nämä miesten välisen seksin kokemukset ja mielenkiinto yleensäkin siihen on herännyt vasta "varttuneemmalla" iällä, 30 Vasta kerran olen ihan oikeasti antanut peppua, saanut juuri passelin kokoista oikeaa miehen kyrpää peppuuni, ja täytyy myöntää, että kokemuksena tai oikeastaan tuntemuksena se oli aikas "vekkuli", paremman sanan puuttuessa ; Varsinainen peppuun saaminen, kun mies oikein kunnolla ja innolla, mutta kuitenkin sopivan hellästi nussi ja mut kovalla kyrvällään astui, tuntui oikeinkin mukavalta ja kiihottavalta, mutta valitettavasti vain sitten laukeamisen jälkeen, mikä on harvinaista kaiketi että mies laukeaa kun saa toiselta mieheltä kyrpää peppuunsa, ainakin heti ensimmäisellä kerralla, en tiedä, tuntemukseni ja oloni eivät sitten olleetkaan kovin "mairittelevia" Eli silloin se jäi vain siihen yhteen kertaan Toisaaltas, mieli on kyllä tehnyt monestikin "uusia" tuo muutoin niin kiva kokemus, harmi vain että tämä mies joka mulle sen ensimmäisen kokemuksen antoi, oli liian "lääppivää" tyyppiä muutoin, koska sellaista en pidä Olen yrittänyt netistä löytää muutoin vastaavanlaista kaveria kuin tuon kokemuksen antanut oli, mutta kyllä se on kuin yrittäisi neulaa hakea ja etsiä heinäkasasta Mut vielä kun löytäis uudestaan sellaisen sopivan härskin miehen, jonka eteen mennä kontalleen pyllistämään ja pääsis uudestaan kokemaan sen tunteen, kun oikea miehen Kyrpä liukuu ihanan hitaasti hyvin liukastettuun peppuun ja painuu sulkijalihaksen taakse, aina miltei kahvaa myöten ;- ja aloittaa ihanan naimisen, niin että litinä ja maiskahtelu vain kuuluu Sellainen vielä, että vaikka täällä Suomi Joo, mullakin oli ekojen kokemusten jälkeen jotenkin sellainen häpeällinen tunne, näin paremman sanan puutteessa.

Niin kuin olis jotenkin nöyryytetty tai tehnyt väärää. Ja sitä oli jotenkin töykeä sille aisaheikille joka oli juuri ihanasti pannut peppuun.

Kun sitten useamman kerran paneskeltiin ja saman hemmon kanssa niin sitä vähän rentoutui ja saattoi jo vähän "tyttöilläkin" panon aikana. Siis sellaista pornojuttua, ääntelyä ja sen sellaista siinä kun naitiin. Tuntuu tosi hassulta panon jälkeen mutta siinä kiihottuneena kun olet oikein nöyränä toisen edessä kontillasi ja naidaan ihanan kovaa niin suusta pääsee kaikkea sellaista kuin: Jälkeenpäin sitten nolotti nuo omat heitot.

Olis varmaan helpompi antautua tilanteen vietäväksi jos olis ihan tuntematon panokaveri. Tuo kenen kanssa aikoinaan naitiin oli tuttu jo ennestään. Meillä oli osittain sama tuttavapiiri ja tunnettiin jo muutama vuos ennen seksiä niin ehkä oli jotenkin sitten vaikea olla sellainen lutka kuin oli haaveillut En itsekään tykkää mistään hellyydestä miesten kesken vaan sen pitää olla sellaista likaista ja aika pornon ronskia seksiä. Muna puoliväkisin suuhun ja pannessa läiskiä perseelle avokämmenellä.

Hassua sinänsä koska haluan olla nimen omaan se jota pannaan Kylläpä halut taas nousi pintaan kun näitä lueskeli: Itsekin kokeilin nuorempana vuotiaana vuoden vanhemman jätkän ja sen pikkuveljen silloin n. Paitsi se kaverin pikkuveljellä kun oli vielä sen verran pikkuinen pili että se mahtui kyllä peppuun ja se vasta kiihotti kun poika nylkytti lantiotaan peppuani vasten. Monesti tuli runkattua muistellessani pojun ihanaa timmiä kroppaa ja pikku peppua.

Kyllä nykyisinkin olisin mielelläni jonkun nuoren jampan kanssa, vaikka edes opetusmielessä, jos vain halua löytyy, yhteyttä saa ottaa jos kiinnostaa. Kokeilkaa mun puolesta muuten mitä vaan, mutta miksi näille tälläisillekin postauksille jossa vuotias on pannut 9-vuotiasta tai kuten jossain ylemmässä postauksessa, vuotias pannut vuotiasta, on hirveä määrä tykkäyksiä?? Sehän menee selkeästi jo pedofilian puolelle, vuotias on ihan lapsi vielä ja vielä enemmän vuotiaaseen hyväksikäyttäjään verrattuna!

Minä olin v ikäinen, kun naapurissa asuva vanhempi mies opetti minut miesten välisiin touhuihin. Katselimme usein Gay-lähtijä joita mies oli hankkinut Saksasta, hän ajoi rekkaa ja kävi usein siellä, hänellä oli myös joitain Gay videoita.

Istuimme vierekkäin ja hän näytti lehdistä kuvia joissa miehet ja pojat touhuilivat keskenään. Kuvat olivat tosi kiihottavia ja saivat kikkelini seisomaan, varsinkin eräs sarjakuvalehti jossa oli nuoria poikia.

Runkkasimme samalla toisiamme, mies kertoi että häntä kiihotti kovasti kikkelini. Itseänikin kiihotti runkata aikuisen miehen isoa kullia, oli myös upeaa nähdä kun hän laukesi ja kulli ruiski suuren sperma lastin.

Mies opetti myös imemään kullia ja imimme toisiamme monesti sängyllä 69 asennossa. Mies muutti jonkin ajan kuluttua toiselle paikkakunnalle, mutta noilta ajoilta on jäänyt tosi kivoja muistoja. Kiihottavaa on lukea kirjoituksianne, muistan kun pikkupoikana näimme kaverini kanssa runkkarin.

Kuljimme erästä polkua joka johti uimarannalle, huomasimme pusikossa miehen. Pysähdyimme ja luulimme miehen olevan kusella, kun katsoimme tarkemmin, huomasimme että mies runkkaa. Aloimme nauramaan ja kaverini juoksi pois paikalta, itseäni kiinnosti miehen touhuilu ja katsoin hänen runkkauksena loppuun asti. Oli tosi jännää katsella toisen runkkaamista, muistan myös kuinka mies kääntyi ja antoi esitykselleen paremman näkymän. Lopussa mies ruiski suuren spermalastin pensaan oksille, itseltä ei vielä silloin tullut spermaa.

Kävin miehen runkkaus paikassa myöhemmin ja tutkiskelin silloin ensimmäisen kerran spermaa, jota oli jäänyt pensaan lehdille. Runkkasin myös itse illalla huoneessani ja muistelin mielessäni tuota tapahtumaa. Nuorempana tuli kokeiltua kaikenlaisia juttuja erään kaverin kanssa. Löysimme pornolehtiä yhdestä autiotalosta, lehtien joukossa oli muutama homolehti. Katselimme lehdissä olevien miesten kulleja ja vertailimme niitä omiin kulleihimme.

Näimme myös silloin ensimmäisen kerran tummaihoisen miehen jätti kullin kun se oli täydessä seisokissa. Muistan että silloin oli sensuuri ja akti ja yhdyntä kuvat oli peitetty mustalla palkilla. Mutta pelkät kulli kuvat olivat vapaasti nähtävinä ja ne olivat jännän näköisiä. Piirros ja sarjakuvissa näkyi kun kulli oli naisen tai miehen sisällä, kuvissa näkyi myös suihin otto. Runkkailimme kun katselimme noita lehtiä, runkkasimme myös toisiamme sekä kokeilimme myös miltä kullin imentä tuntuu.

Ite oon nuorenapoikana imenyt kolmen eri serkkupojan munaa, nielin usein spermat ja ne nieli joskus.. Nyt seurustelen tytön kanssa ja haluaisin ihan älyttömästi imeä mun tyttöystävän pikkuveljen kullia!

Tää pikkuveli on mun hyvä kaveri ja oon jo kerran melkein päässyt imemään sen kullia kun nukuttiin vierekkäin, se anto kielellä koskettaa sen ihanaa, karvasta kyrpää.. Onko ideoita miten voisin kertoa haluni hänelle? Jo vuotiaasta saakka leikimme kavereiden kanssa milloin missäkin. Saunasta se alkoi, missä esittelimme toisillemme pippeleitämme.

Lopulta runkkasimme toisltamme ja siitä ei imemiseen ollutkaan pitkä matka. Varsinaista naintihommaa emme aloittaneet kuin ehkä siinä viisitoistavuotiaana. Kerran menin kaverin luona käymään, mutta hän oli lähtenyt äitinsä kanssa mummolaan ja silloin kverin isä pyysi minua saunakaverikseen.

Kulli jysähti pystyyn ja mies alkoi imemään minulta. Spermat ruiskusivat nopeasti hänen suuhunsa. Siellä hän kysyi, että voisinko olla hänen tyttönään sinä yönä? Empien lupasin ja hän haki vaimonsa alusasuja minulle, otti yhdet itselleenkin ja silloin sain aikuista miestä anaaliin.

Sitä tyttöilyä riitti pitkään sen jälkeen, vaikka olin minä kaverinikin kanssa, joka myöhemmin sai tietää isänsä ja minun suhteesta. Jännää ja kiihottavaa aika se oli. Vieläkin himot hyrrää, kun niitä ajattelen. Oli kiihottavaa lukea kirjoituksesi Girlboy, minulla oli nuorena melkein samanlainen kokemus. Asuimme äitini kanssa kahden, vanhempien eron jälkeen. Kerrostalo jossa asuimme, oli naapurinamme keski-ikäinen mies, hän asui yksin.

Äiti ja minä tutustuimme tuohon mieheen, sain usein koulun jälkeen mennä hänen luokseen odottamaan äidin kotiin tuloa. Miehellä oli videot joita katselin ahkerasti, meillä ei vielä siihen aikaan ollut varaa video laitteisiin joten vuokrasin usein videoita joita katselin miehen luona. Saunoin myös miehen kanssa hänen saunavuorollaan, koska en halunnut saunoa enää äitini kanssa. Mies kyseli minulta tytöistä ja seksistä, hän myös kertoi omista seksikokemuksistaan jotka kiinnostivat minua.

Kerran kun olimme taas saunassa ja istuimme lauteilla, mies kertoi eräästä naisesta, jonka kanssa hän oli ollut jonkin aikaa.

Mies sanoi, että häntä kiihottaa muistella nuoruus aikaa. Silloin huomasin miehen seisovan kyrvän, mies kysyi että seisooko minulla kikkeli ja joko olen runkkailut. Kerroin että kyllä kikkelini seisoo ja olen jo runkkaillutkin. Mies otti kyrvästään kiinni ja alkoi runkata, hän sanoi että minäkin voin runkata jos haluan.

Katselin miehen touhua ja se kiihotti minua, joten otin kikkelistäni kiinni ja aloin myös runkata. Mies katsoi kikkeliäni ja kysyi sisiko hän koskea kikkeliini, joka oli hänen mielestään komea sekä iso ikäisekseni.

En osannut ja kerinnyt vastaamaan kun mies kosketteli jo kikkeliäni. Mies sanoi että saan koskea ja runkata hänen kyrpäänsä, otin miehen kyrvästä kiinni ja se tuntui tosi suurelta kädeltäni. Jonkin ajan kuluttua runkkasimme jo toisiamme, tuntui tosi jännälle runkata miehen kyrpää, myös miehen käsi tuntui kivalle kikkelissäni. Runkkaus ei kestänyt kovin pitkään ja laukesimme miltei samaan aikaan.

Tuon sauna reissun jälkeen runkkailimme toisiamme usein, mies näytti minulle myös ensimmäisen kerran homo videoita. Muutama vuosi myöhemmin, harrastimme myös peppu seksiä sekä suihin ottoa. Asuin kyseisessä talossa armeija ikään asti, jonka jälkeen sain töitä, eri paikkakunnalta ja josta löysin itselleni saman ikäisen kaverin. Muistelen vielä nykyäänkin, noita poika vuosien aikaisia, seksi kokemuksia lämmöllä ja kaiholla.

Minä olin myös siinä viidentoista ikäinen. Asuin äitini kanssa, eikä minulla ollut mitään seksikokemusta, muuta kuin runkkaaminen ja äidin asujen lainaaminen. Tutustuimme naapurin mieheen ja rouvaan. He olivat oikein kivoja ihmisiä ja vierailimme heidän luonaan usein varsinkin kesäisin heidän mökillään. Sitten tämä pari erosi mutta kanssakäyminen miehen kanssa jatkui. Sain katsella hänen luonaan filmejä ja lehtiä ja me olimme ihan hyviä kavereita. Kerran hän kysyi, jos minua kiinnosti lähteä mökille kaveriksi remonttiin.

Olin utelias ja availin laatikoita ja löysin sieltä ihan kivoja alusasuja, joita salaa koettelen ja runkkasin. Siinä vaan kävi niin, että mies tupsahti siihen, kun minulla oli rintsikat, sukat ja pikkuhousut yllä Hänellä alkoi seisomaan heti ja runkkasimme eka kerran yhdessä silloin.

Sen pitkän viikolopun sain olla hänen 'tyttönään' ja monesti myöhemminkin. Hän oli myös se joka nai minua ensimmäisen kerran. Myöhemmin, parin vuoden kuluttua, myös äitini sai tietää siitä, mutta sanoi vain harrastukseni olevan parempi, kuin raitilla juokseminen. Mukavia musitoja ne olivat ja kaipaan niitä kovasti.

Kyllä sitä likkojenkin kanssa tehtiin porukalla koulun vessassa ja muualla. Ei se mitään sellaista rakkautta ollut ainoastaan, että teki namia. Uimahallin höyrysaunassa 15 v kaveri kopeloi minua ja koitti saada pippeliä pyllyyni. En kehdannut laittaa vastaan olin n 12v.

Ihan tavallistahan tuo poikien välinen on. Itsekin n 10 vuotiaana alkoi pari vuotta vanhemman naapurin pojan kanssa, jatkettiin monta vuotta. Lähinnä vaan runkkailtiin ja hierottiin itseämme toisiamme vasten. Parin muun kaverin kanssa tehtiin myös samaa. Nyt reilu nelikymppisenä muutakin ja pidemmälle menevää mieskokemusta on jo ehtinyt kertyä, toivottavasti myös jatkossa!

Huh huh tässähän on kyrpä ihan kovana kokoajan kun näitä lukee ja pakko runkata samalla. Lisää näitä ihania juttuja! Näissä tarinoissa, tuolla heti alussa "Kavereiden kesken" kohdassa pippeli leikit on monta vastaavaa kertomusta, nuoruude pippelileikeistä. Ihan tavalliseen kasvuunhan ko. Itsekkin nuorena useasti veljen, serkkujen ja kavereitten kanssa tuli noita leikkejä harrastettua. Jep tuollahan niitä on "Kaverienkesken " osiossa pippelileikkien kohdalla.

Sieltä löytyy omakin tarinani. Kovat on jutut teillä. Muuten olisi vaikea uskoa näitä mutta kai niissä jotain perää on kun Kinsey ja muutkin niin kertovat.

Ja missä muualla näkee näin paljon peukuttajia? Lue pari kehtyspsykologian kirjaa, niin sieltä aukeaa. Seksinet kuvahaku satu sauna porno ilmainen vireot reheviä naisia saunassa kuvahaku anaalin pano sivut. Halutaan ostaa seksiä suomenkielistä pornoa sm homo erotiikkaa liikkeet teini thai hieronta pano pojan seksi hyvälaatuinen sexi suomi lutkat ylivieskan.

Suomalaista homo pornoa thai naiset suomessa Seuralaispalvelu miehille eroottisia kertomuksia Porno seniori viola escort Maksuton porno numeropalvelu Puhelinseksi aisankannattaja mieheni kondomeja poikani haluaa munaa heti escort finland tiukka pimppi my little pony mies sekxvideo paradise onko valkeakoski eroottinen vudeo karvatussua vudeo vittua koira nussii pikkutyttöä penis masturboinnin ipetus rajua anoppi seksinovellit poni.

Www tv ssä stay up sukat jalassa ilmaista seksi keromuksia vanhenpien ihmisten parittelu hevosen munaa eeva lesboilee salilla. Koko stoking sex lahti kissan vahtina seksi tarinat eroottiser naiset alasti suomalaindn teini äiti. Lesbojen kuuma teini homo paikkat kuopio ilmaiset seksifiömit ilmaiset spermat vanhemman naisen. Sisko ja tyttären kaveri naimassa alaikäiset eroottinen anaaliseksistä tykkääkö mies nussii eläin sex nainenantaa sexsiä free videos viivi mattila armi mattila pornokuvat suomi-mummon erotiikkaa tarinat isoäiti pornoa aasian teinejä mustat sukkahousut yuotube kullit julkkisten pornovideo isottissit sexi sexiä russian escorts eroottinen hieroja rukalla ilmaiset pillunkuvat.

Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Raakkel liekki kovaa seksiä ilmasta nuorta thaikkua naidaan nättiä naintia suomalaista homo pornoa thai naiset suomessa heidi häkki seksi web kamera suomi. Vanha irstas suomi kik nokia kulkuri panee katia roisi synnytysvideo. Ilmaiset pornovideot sivusto on täynnä. Nussitaa vanhaa miestä oulustapano.

...

Liian tiukka kalu homo panoseura

Läski kalu sex novelli gay

Eipä meistä silti homoja tullut, Nyt olen 25 vuotias ja naimisissa. En ollut päivittäin tekemisissä Janin kanssa asuessamme Helsingissä, mutta toki hyvät huomenet ja muut sen sellaiset olin vaihtanut hänen kanssaan tuolloisen taloyhtiömme porraskäytävässä ja piha-alueella. Oli tosi jännää katsella toisen runkkaamista, muistan myös kuinka mies kääntyi ja antoi esitykselleen paremman näkymän. Tällaisen kuuleminen tuntui minusta luonnollisesti mukavalta. Humalassa menin vanhemman miehen mukaan kun tarjos ja sitten halus pyllyy.

Vieläkin välillä muistelen ja runkkailen näitä asioita vaikka elän avoliitossa mahtavan mimmin kanssa. Joskun kun vielä sais kahta miestä yhtäaikaa.. Ja jatkona, eipä haitannut jos bileistä ei kummankaan kainaloon tarttunut tyttöä. Kun panetus oli kuitenkin kova, mentiin milloin mihinkin kellarikoppiin nussimaan paineet pois.

Joskus oikein toivoi ettei kumpikaan onnistuisi tuossa naisten iskemisessä ; Eipä silti. Nyt lähempänä kolmeakymppiä en ollut kamua nähnyt vuosiin.

Muistot olivat silti hyviä. Pari vuotta sitten sovittiin että nähdään pitkästä aikaa ihan kahvin merkeissä. Kyllä sen nyt tiesi Puoli tuntia siitä kun tämä jamppa astui kämppään sisään olin jo lattialla nelinkontin ja kaveri veti perseeseen oikein antaumuksella. Vieläkin vatsanpohjasta nipistää kun muistelen sitä.

En pidä itseäni homona mutta kyllä se vaan joskus on pakko saada kyrpää. Muistan kun yläasteella panimme kaverini kanssa koulun vessassa joka päivä. Siellä oli vaan niin kiihottavaa purkaa paineet, Vedimme toisiamme anaaliin ja sitten runkkasimme toisiltamme spermat.

Eipä meistä silti homoja tullut, Nyt olen 25 vuotias ja naimisissa. Silloin tällöin tapaan aina kamuni ja puramme paineita, Muistelen aina välillä kuinka monet spermat laukesin aina koulun vessaan. Vaimonikin tietää tästä eikä hän ole yhtään mustasukkainen. Kumma miten sattuikin, tuo mainitsemani kaveri otti taas pari päivää sitten yhteyttä ekaa kertaa tuon viime kokemuksen jälkeen josta siis jo useampi vuosi aikaa.

Eipä siinä kummempia, sovittiin viestein tapaaminen mun luokse. Viestit eivät sisältäneet mitään vihjailuja seksin suuntaan joten hieman mietin miten tässä käy. Siinä kahvia juodessa juttu alkoi eksymään vanhoihin ja tämä jätkä kaivoi yllättäen kullin esiin. Oli jo aika kovana, kai koko päivän haaveillut tästä. Eipä siinä mitään muuta kuin polvilleen lattialle ja kaverin ase suuhun. Tuntui aika hyvältä imeä pitkästä aikaa oikeaa kyrpää.

Annoin oikein kunnon imut kun ei tiedä tuleeko enää koskaan sitä imettyäkään. Siitä sitten vaan molemmilta loputkin vaatteet pois ja kontilleen matolle. Liukuvoidetta ei ollut talossa ja hieman pelkäsin jo että jää saamatta, mutta ratkaistiin asia siten että rasvattiin sekä kulli että reikä ihan ihoöljyllä. Hyvin upposi, eikä kauaakaan kun rytmikäs pumppaus alkoi. En tiedä mitään sen kiihottavampaa kuin se kun kaveri venyttää kannikoita erilleen ja työntää ensimmäisen kerran sisään.

Oli aika kiimassa koska kauaa ei tosiaan jaksanut nussia vaan jo hetken kuluttua veti kullin pois ja ruiskutti kuumat spermat mun selkään. Me ei olla koskaan käytetty kortsuja mutten halua että tulee mun sisään. Otti sitten vielä mun aisasta kiinni ja pienen runkun jälkeen lensi multakin kuumat ruiskeet lattialle.

Sovittiin että nähdään taas lähiaikoin, mutta kyllä taas varmaan useamman vuoden saa kärvistellä ennenkuin taas saan perseeseeni ihanan patukan. Yövyin muutaman yön Hotelli Valloniassa ja minulla oli hyvä, saunallinen huone. Eka iltana aterian jälkeen istuskelin drinkin kanssa pöydässäni hesaria tutkien, kun olkapäähäni läjäytettiin! Edessäni oli nuoruuden ystävä joka siinä iloisesti ja nauraen tervehti. Pyysin häntä pöytääni istumaan ja alkoi rattoisa vanhojen muistelu.

Hänen käydessään vessassa, muistelin, kuinka olimimme poikasakilla porukassa runkkailleet ja myös toisiltamme.

Jotain tuntui värähtävän nivusissa. Hänen palattuaan pyysin häntä huoneeseeni kylpemään, sillä hänellä oli pienmpi huone ilman saunaa. Jääkaapissa minulla oli jo juotavaa valmiina, sillä olin juuri tullut ruotsista ja mukana oli laivajuotavaa aika reilusti. Kaveri käväisi huoneessaan ja saapui pian takaisin.

Niinpä sitten vaatteet pois ja löylyyn. Sauna oli oli todella pieni, mutta olimme aika pieniä mieheksi molemmat, joten sijaa löytyi. Viina oli jo noussut hiukan päähän ja juttelimme kaikenlaista ja lopulta tarinat menivät seksiin ja perhesuhteisiin. Molemmat olimme naimisissa, mutta hänen kysyessä suoraan, että olinko harrastanut seksiä miehen kanssa, jouduin vastaamaan kieltävästi, mutta kun hän kysyi haluaisinko kokeilla uudestaan, vastasin myöntävästi ja otin samalla suoraan kiinni hänen jo nyt seisovasta kalustaan.

Tilan ahtauden vuoksi nopea suihku ja vuoteelle kierimään. Oli ihanaa tuntea mies suussa!!! Olimme siinä hotellissa muutaman päivän ja yöt huoneessani. Viimeisenä yönä hän kertoi, miksi oli pistäytynyt omassa huoneessaan ensimmäisenä saunailtana.

Hänellä oli nimittäin ollut vaimonsa alusvaatteet omiensa alla! No minulla ei ollut asiasta kokemusta, mutta sinä yönä minulla oli tyttöpoika vuodekavarinani kuitenkin. Huomasin sen lisäävän himoani ja vieläkin kaipailen päästä tapaamaan tätä ystävääni. Olemmekin sopineet, että keksimme yhteisen "työmatkan joskus myöhemmin". Alkaa perkele panettamaan kun näitä lukee.

Itselläkin tuli nuorempana touhuttua kaikenlaista poikain kanssa, sittemmin jäänyt väliin ja siirryin naisiin. Näin aikuisena ei oikein osaa edes panoseuraa miehistä hakea. Kai sitä netistä jotain voisi löytyä. Kumma juttu miten sitä pitää itseään heterona mutta takaraivossa kutkuttaa ajatus kokeilla taas miehen kanssa touhuamista. Siitä fantasioiminen kiihottaa jopa enemmän kuin naisten ajatteleminen.

Tykkäisin olla nimen omaan se joka ottaa. Ainakin villissä nuoruudessa tuntui hyvältä kun joku satunnainen heppu veti perseeseen pienessä kännissä jossain kotibileiden loppupuolella kun jengi oli jo sammunut ja oksenteli. Teininä loppujen lopuksi melkein kaikki jätkät on ainakin vähän homoja. Eipä moni kieltäytynyt jos kukaan ei nähnyt ja lupasin imeä melasta mehut. Ei sitä osannut hävetä silloin. Moni suostui sitten pienen imemisen jälkeen nussimaankin.

Meillä on vaimolla ollut aina vapaat kädet touhuta, kuten hän haluaa. Itse, vähän ylipainoisena olisin halunnut verestellä nuoruusajan muistoja, kun poikien kanssa leikittiin. Vaimo oli tuonut rakastajansa meille, kun luuli minun viipyvän työmatkallani vielä pari päivää. Eivät edes kuulleet minun saapumistani. Katselin pitkään heitä ja runkkasin makuuhuoneen ovenraossa. Lopulta kai kuulivat äheltämiseni. Vieras säikähti ensin ja lujaa, mutta kun vaimo rauhoitti häntä, samalla kun minua halaten pyysi minut mukaansa vuoteeseen.

Siinä nussittiin muijaa yhdessä ja kun vaimo pyysi meitä näyttämään millaista miesseksi on, emme epäröineet, vaan hakeuduimme toistemme syliin, vaimon kiihottaessa ja pyytämässä mitä erilaista tekisimme hänen edessään. Silloin sain kyrpää oikein kunnolla ja vieraasta tuli usein nähty mies kotonamme. MYös silloin, kun vaimo rakasteli muualla. Oli todella ihana kokemus tunte paksu kulli suussa monien vuosien jälkeen. Kun oikein yrittää, ehkä se onnistuu.

Mulla oli poikasena yks juttu; Tuttu poika halus panna mua, mutta häiriö keskeytti eikä mitään tapahtunut. Sitte olin yötä toisella kaverilla, jonka oli illan aikana pakko "vähän keventää". En osallistunu toimitukseen mitenkään, mutta yöllä oli pakko itse runkata. Kun kaveri huomas, jäi sekin sitte. Teini-iässä aloin harrastaa pepun stimuloimista, milloin milläkin samalla kun onanoin. Nyt aikuisena olen alkanu haaveilla näistä jutuista lisää, vaikka seurustelenkin naisen kanssa.

Nyt seisoo lahjakkaasti, tunnen olevani samoilla aalloilla. Kaikki kostuu, suu odottaa. Kumarrun eteenpäin ja odotan jotain lämmintä koskettavan anustani. Miten ihmeessä pääsisimme yhteen. Tosi kiva lukea täältä, että näinkin moni mies suhtautuu tällä tavalla poikaseksiin! Itse olen tyttö ja minulla on ollut jo pitkään fantasiana päästä näkemään kaksi miestä yhdessä, mutta luulin että sellaisia heteromiehiä ei löydy, jotka suostuisivat seksiin toisen miehen kanssa.

Mukava havaita, että voin joskus ehkä jopa päästä toteuttamaan tämän fantasiani ja nähdä joskus kaksi miestä yhdessä! Olen itse 14v ja ei pahemmin ole kokemuksia tästä: Yhden kaverin kanssa on tullut jtn tehtyä, mutta hän on minua nuorempi, pikku kikuli: S Monet kaverit selvästi haluavat kokeilla, mutta uskollus puuttuu! Tulee joskus puhuttua pervoja kaverien kesken esim. D'', mutta siihen se tuntuu jäävän, ei uskolletakaan mennä pidemmälle.

Yhden kaverin kanssa puhun koko ajan pervoja ja kerran koskin häntä jalkojen välistä ja hiplattiin vähän toisiamme, mutta paikka ei ollut sopiva edetä pidemmälle ja siihen se jäi: Siitä jätkästä ei kyllä ota täysin selvää esittää ettei muka halua, mutta haluaa kuiteskin: D Ite haluasin ottaa suihin ja jne Pakkohan se nyt on kokee.

Ihan "vakavampaa" kaverin kans runkkailua ei ollut ennen kuin vasta 18v, kun ihan heterokaveri kerran pyysi kokeilemaan housujensa sisään autoreissulla, että hän on ihan posliini ja "kommandona".

Isokaluinen kaveri, sen tietysti olin tiennyt jo kauan, mut en ollut päässyt kokeilemaan. Siitä se sitten lähti. Kyl niitä krapula-aamuja opiskeluaikaan tulee ikävä: Usein runkkailtiin puhelimessakin, kun kaveri oli jo naimisissa. Ja saunailloissa usein tietysti. Joskus jopa ihan härskisti, kun vaimo meni nukkumaan, niin pikkukännissä runkattiin alakerrassa. Joskus kun olin yötä, kuulin aina kun kaveri runkkas aamulla ennen töihin lähtöä Monta kertaa hän vaan halusi nähdä mun runkkaavan paksu kaluani ja nähdä, kun laukean Mukavia muistoja on jäänyt ja kyllä tekis mieli taas päästä saunomaan niitä aikoja muistellen.

Mäki oon 14, mutta mulla ei oo mitään tälläseen liittyvääkään. Mun kaikki kaverit vaikuttaa kauheen homofoobisilta. Olen itse olessani 15 kokeillut noin vuotiaita ja hetki sitten yhtä 15 vuotiasta.. Kivaa se on ollut ja oppinut pitämään munasta ja etenkin pikkupoikien munista. Se on niin kivaa Itsekin olen 15v ja kokeillut jotain 11 vuotiaan lapsuuden kaverini kanssa kesällä, nyt hän kai taas tulee tänne päin asumme eri paikkakunnilla eli pääsee imemään hänen pikku kikuliaan ja hän saa runkata ja imeä isoa kulliani, tosin kesällä hän imi vain niin, että nahka oli terskan päällä, joten eihän siitä mitään orkkua tullut, ei halunnut spermojani suuhunsa.

Ja hinkkaisimme toisiamme, kulli vasten pyllyä ja pippelit vastakkain jne. Moi itse olen harrastanut nuorempana niin sanottuja kikkeli leikkejä, serkkuni kanssa olimme silloin vuoden ikäisiä. Runkkasimme ja imimme toistemme kikkeleitä, minusta oli tosi kivaa imeä serkkuni käyrää kikkeliä.

Myöhemmin noin 25 vuoden ikäisenä olin kaverini luona kylässä, joimme ja saunoimme siellä. Kaverini sammui olohuoneen sohvalle ja sen kulli näkyi kylpytakin sisältä. Minua kiihotti kovasti kaverin kulli, minun oli pakko tarttua kulliin ja runkata kaveriltani spermat ulos. Runkkasin myös itse kun olin mennyt nukkumaan. Jälkeenpäin tietysti minua nolotti koko homma, enkä ole myöskään uskaltanut mainita siitä kaverilleni. Kikkeli leikit kuuluvat, suurimmalla osalla pojista, seksuaaliseen kasvuun v.

Eikä ne kenestäkään homoa tee. Minä kokeilin poikien välisiä juttuja jo hyvin nuorena serkkuni ja naapurin pojan kanssa. Aluksi kokeilut olivat vain kikkeleidemme tutkimista, huomasimme pian serkkuni kanssa että kikkeleiden koskettelu ja tutkiminen tuntui kivalle. Naapurin pojan kanssa opin runkkaamaan ja imemään kikkeliä, naapurin poika oli minua useamman vuoden vanhempi. Pojalla oli jo täysi kokoinen miehen kulli joka oli suonikas ja tosi käyrä, imin usein hänen kullista spermat.

Poika tykkäsi myös imeä tuppikikkeliäni ja hän kertoi minulle että häntä kiihotti kovasti nuorten poikien kikkelit. Emme kuitenkaan tehneet muuta kun runkkaus ja imu juttuja, touhusimme kyseisiä juttuja muutaman vuoden ajan ja muutin sitten ammattikouluun eripaikkakunnalle.

Serkkuni kanssa olemme runkkailleet vielä yhdessä kun olen käynyt hänen luonaan ja olemme olleet kahden. Nuoruuden panokaverini oli neitsyt kuten itsekin, ennen kuin siis nussittiin toisiamme. Eli emme tästä syystä käyttäneet. Ah sitä teinipoikien kiimaa.

Itekku pääsin panee toista jäbää niin ei siinä mitään kortsua tarvinnu, suihiototkin meni ilman ku tiedettiin kummankin olevan ihan terve ;. Minä kokeilin kaverini kanssa peppuun panemista, olimme varmaan 13—14 vuoden ikäisiä.

Meillä ei ollut kortsuja, emme uskaltaneet ostaa niitä mistään. Emme myöskään olisi tarvinnut niitä, koska touhuilimme vain keskenämme. Peppuun paneminenkin oli aluksi hankalaa, ennen kun hoksasimme käyttää kaverini äidin käsivoidetta liukasteena.

Harrastimme touhuilua muutaman vuoden ajan, kaveri muutti ammattikouluun eri paikkakunnalle ja touhuilu loppui siihen. Olen nyt vanhempana miehenä, käynyt hänen luonaan kylässä ja muistellut kaverini kanssa, noita poika vuosien juttuja. Olen kerran saanut Kyllähän täällä on tosiaankin todella kalua kovettavia kertomuksia miesten välisestä seksistä ; Itselläni nämä miesten välisen seksin kokemukset ja mielenkiinto yleensäkin siihen on herännyt vasta "varttuneemmalla" iällä, 30 Vasta kerran olen ihan oikeasti antanut peppua, saanut juuri passelin kokoista oikeaa miehen kyrpää peppuuni, ja täytyy myöntää, että kokemuksena tai oikeastaan tuntemuksena se oli aikas "vekkuli", paremman sanan puuttuessa ; Varsinainen peppuun saaminen, kun mies oikein kunnolla ja innolla, mutta kuitenkin sopivan hellästi nussi ja mut kovalla kyrvällään astui, tuntui oikeinkin mukavalta ja kiihottavalta, mutta valitettavasti vain sitten laukeamisen jälkeen, mikä on harvinaista kaiketi että mies laukeaa kun saa toiselta mieheltä kyrpää peppuunsa, ainakin heti ensimmäisellä kerralla, en tiedä, tuntemukseni ja oloni eivät sitten olleetkaan kovin "mairittelevia" Eli silloin se jäi vain siihen yhteen kertaan Toisaaltas, mieli on kyllä tehnyt monestikin "uusia" tuo muutoin niin kiva kokemus, harmi vain että tämä mies joka mulle sen ensimmäisen kokemuksen antoi, oli liian "lääppivää" tyyppiä muutoin, koska sellaista en pidä Olen yrittänyt netistä löytää muutoin vastaavanlaista kaveria kuin tuon kokemuksen antanut oli, mutta kyllä se on kuin yrittäisi neulaa hakea ja etsiä heinäkasasta Mut vielä kun löytäis uudestaan sellaisen sopivan härskin miehen, jonka eteen mennä kontalleen pyllistämään ja pääsis uudestaan kokemaan sen tunteen, kun oikea miehen Kyrpä liukuu ihanan hitaasti hyvin liukastettuun peppuun ja painuu sulkijalihaksen taakse, aina miltei kahvaa myöten ;- ja aloittaa ihanan naimisen, niin että litinä ja maiskahtelu vain kuuluu Sellainen vielä, että vaikka täällä Suomi Joo, mullakin oli ekojen kokemusten jälkeen jotenkin sellainen häpeällinen tunne, näin paremman sanan puutteessa.

Niin kuin olis jotenkin nöyryytetty tai tehnyt väärää. Ja sitä oli jotenkin töykeä sille aisaheikille joka oli juuri ihanasti pannut peppuun. Kun sitten useamman kerran paneskeltiin ja saman hemmon kanssa niin sitä vähän rentoutui ja saattoi jo vähän "tyttöilläkin" panon aikana. Siis sellaista pornojuttua, ääntelyä ja sen sellaista siinä kun naitiin. Tuntuu tosi hassulta panon jälkeen mutta siinä kiihottuneena kun olet oikein nöyränä toisen edessä kontillasi ja naidaan ihanan kovaa niin suusta pääsee kaikkea sellaista kuin: Jälkeenpäin sitten nolotti nuo omat heitot.

Olis varmaan helpompi antautua tilanteen vietäväksi jos olis ihan tuntematon panokaveri. Tuo kenen kanssa aikoinaan naitiin oli tuttu jo ennestään. Meillä oli osittain sama tuttavapiiri ja tunnettiin jo muutama vuos ennen seksiä niin ehkä oli jotenkin sitten vaikea olla sellainen lutka kuin oli haaveillut En itsekään tykkää mistään hellyydestä miesten kesken vaan sen pitää olla sellaista likaista ja aika pornon ronskia seksiä. Muna puoliväkisin suuhun ja pannessa läiskiä perseelle avokämmenellä.

Hassua sinänsä koska haluan olla nimen omaan se jota pannaan Kylläpä halut taas nousi pintaan kun näitä lueskeli: Itsekin kokeilin nuorempana vuotiaana vuoden vanhemman jätkän ja sen pikkuveljen silloin n. Paitsi se kaverin pikkuveljellä kun oli vielä sen verran pikkuinen pili että se mahtui kyllä peppuun ja se vasta kiihotti kun poika nylkytti lantiotaan peppuani vasten.

Monesti tuli runkattua muistellessani pojun ihanaa timmiä kroppaa ja pikku peppua. Kyllä nykyisinkin olisin mielelläni jonkun nuoren jampan kanssa, vaikka edes opetusmielessä, jos vain halua löytyy, yhteyttä saa ottaa jos kiinnostaa. Kokeilkaa mun puolesta muuten mitä vaan, mutta miksi näille tälläisillekin postauksille jossa vuotias on pannut 9-vuotiasta tai kuten jossain ylemmässä postauksessa, vuotias pannut vuotiasta, on hirveä määrä tykkäyksiä??

Sehän menee selkeästi jo pedofilian puolelle, vuotias on ihan lapsi vielä ja vielä enemmän vuotiaaseen hyväksikäyttäjään verrattuna! Minä olin v ikäinen, kun naapurissa asuva vanhempi mies opetti minut miesten välisiin touhuihin. Katselimme usein Gay-lähtijä joita mies oli hankkinut Saksasta, hän ajoi rekkaa ja kävi usein siellä, hänellä oli myös joitain Gay videoita.

Istuimme vierekkäin ja hän näytti lehdistä kuvia joissa miehet ja pojat touhuilivat keskenään. Kuvat olivat tosi kiihottavia ja saivat kikkelini seisomaan, varsinkin eräs sarjakuvalehti jossa oli nuoria poikia.

Runkkasimme samalla toisiamme, mies kertoi että häntä kiihotti kovasti kikkelini. Itseänikin kiihotti runkata aikuisen miehen isoa kullia, oli myös upeaa nähdä kun hän laukesi ja kulli ruiski suuren sperma lastin.

Mies opetti myös imemään kullia ja imimme toisiamme monesti sängyllä 69 asennossa. Mies muutti jonkin ajan kuluttua toiselle paikkakunnalle, mutta noilta ajoilta on jäänyt tosi kivoja muistoja. Kiihottavaa on lukea kirjoituksianne, muistan kun pikkupoikana näimme kaverini kanssa runkkarin. Kuljimme erästä polkua joka johti uimarannalle, huomasimme pusikossa miehen.

Pysähdyimme ja luulimme miehen olevan kusella, kun katsoimme tarkemmin, huomasimme että mies runkkaa. Aloimme nauramaan ja kaverini juoksi pois paikalta, itseäni kiinnosti miehen touhuilu ja katsoin hänen runkkauksena loppuun asti. Oli tosi jännää katsella toisen runkkaamista, muistan myös kuinka mies kääntyi ja antoi esitykselleen paremman näkymän.

Lopussa mies ruiski suuren spermalastin pensaan oksille, itseltä ei vielä silloin tullut spermaa. Kävin miehen runkkaus paikassa myöhemmin ja tutkiskelin silloin ensimmäisen kerran spermaa, jota oli jäänyt pensaan lehdille. Runkkasin myös itse illalla huoneessani ja muistelin mielessäni tuota tapahtumaa. Nuorempana tuli kokeiltua kaikenlaisia juttuja erään kaverin kanssa. Löysimme pornolehtiä yhdestä autiotalosta, lehtien joukossa oli muutama homolehti.

Katselimme lehdissä olevien miesten kulleja ja vertailimme niitä omiin kulleihimme. Näimme myös silloin ensimmäisen kerran tummaihoisen miehen jätti kullin kun se oli täydessä seisokissa. Muistan että silloin oli sensuuri ja akti ja yhdyntä kuvat oli peitetty mustalla palkilla. Mutta pelkät kulli kuvat olivat vapaasti nähtävinä ja ne olivat jännän näköisiä. Piirros ja sarjakuvissa näkyi kun kulli oli naisen tai miehen sisällä, kuvissa näkyi myös suihin otto.

Runkkailimme kun katselimme noita lehtiä, runkkasimme myös toisiamme sekä kokeilimme myös miltä kullin imentä tuntuu. Ite oon nuorenapoikana imenyt kolmen eri serkkupojan munaa, nielin usein spermat ja ne nieli joskus.. Nyt seurustelen tytön kanssa ja haluaisin ihan älyttömästi imeä mun tyttöystävän pikkuveljen kullia!

Tää pikkuveli on mun hyvä kaveri ja oon jo kerran melkein päässyt imemään sen kullia kun nukuttiin vierekkäin, se anto kielellä koskettaa sen ihanaa, karvasta kyrpää.. Onko ideoita miten voisin kertoa haluni hänelle? Jo vuotiaasta saakka leikimme kavereiden kanssa milloin missäkin. Saunasta se alkoi, missä esittelimme toisillemme pippeleitämme. Lopulta runkkasimme toisltamme ja siitä ei imemiseen ollutkaan pitkä matka. Varsinaista naintihommaa emme aloittaneet kuin ehkä siinä viisitoistavuotiaana.

Kerran menin kaverin luona käymään, mutta hän oli lähtenyt äitinsä kanssa mummolaan ja silloin kverin isä pyysi minua saunakaverikseen. Kulli jysähti pystyyn ja mies alkoi imemään minulta. Spermat ruiskusivat nopeasti hänen suuhunsa.

Siellä hän kysyi, että voisinko olla hänen tyttönään sinä yönä? Empien lupasin ja hän haki vaimonsa alusasuja minulle, otti yhdet itselleenkin ja silloin sain aikuista miestä anaaliin. Sitä tyttöilyä riitti pitkään sen jälkeen, vaikka olin minä kaverinikin kanssa, joka myöhemmin sai tietää isänsä ja minun suhteesta. Jännää ja kiihottavaa aika se oli. Vieläkin himot hyrrää, kun niitä ajattelen. Oli kiihottavaa lukea kirjoituksesi Girlboy, minulla oli nuorena melkein samanlainen kokemus.

Asuimme äitini kanssa kahden, vanhempien eron jälkeen. Kerrostalo jossa asuimme, oli naapurinamme keski-ikäinen mies, hän asui yksin. Äiti ja minä tutustuimme tuohon mieheen, sain usein koulun jälkeen mennä hänen luokseen odottamaan äidin kotiin tuloa. Miehellä oli videot joita katselin ahkerasti, meillä ei vielä siihen aikaan ollut varaa video laitteisiin joten vuokrasin usein videoita joita katselin miehen luona.

Saunoin myös miehen kanssa hänen saunavuorollaan, koska en halunnut saunoa enää äitini kanssa. Mies kyseli minulta tytöistä ja seksistä, hän myös kertoi omista seksikokemuksistaan jotka kiinnostivat minua.

Kerran kun olimme taas saunassa ja istuimme lauteilla, mies kertoi eräästä naisesta, jonka kanssa hän oli ollut jonkin aikaa. Mies sanoi, että häntä kiihottaa muistella nuoruus aikaa.

Silloin huomasin miehen seisovan kyrvän, mies kysyi että seisooko minulla kikkeli ja joko olen runkkailut. Kerroin että kyllä kikkelini seisoo ja olen jo runkkaillutkin. Mies otti kyrvästään kiinni ja alkoi runkata, hän sanoi että minäkin voin runkata jos haluan. Katselin miehen touhua ja se kiihotti minua, joten otin kikkelistäni kiinni ja aloin myös runkata. Mies katsoi kikkeliäni ja kysyi sisiko hän koskea kikkeliini, joka oli hänen mielestään komea sekä iso ikäisekseni.

En osannut ja kerinnyt vastaamaan kun mies kosketteli jo kikkeliäni. Mies sanoi että saan koskea ja runkata hänen kyrpäänsä, otin miehen kyrvästä kiinni ja se tuntui tosi suurelta kädeltäni. Jonkin ajan kuluttua runkkasimme jo toisiamme, tuntui tosi jännälle runkata miehen kyrpää, myös miehen käsi tuntui kivalle kikkelissäni. Runkkaus ei kestänyt kovin pitkään ja laukesimme miltei samaan aikaan. Tuon sauna reissun jälkeen runkkailimme toisiamme usein, mies näytti minulle myös ensimmäisen kerran homo videoita.

Muutama vuosi myöhemmin, harrastimme myös peppu seksiä sekä suihin ottoa. Asuin kyseisessä talossa armeija ikään asti, jonka jälkeen sain töitä, eri paikkakunnalta ja josta löysin itselleni saman ikäisen kaverin.

Muistelen vielä nykyäänkin, noita poika vuosien aikaisia, seksi kokemuksia lämmöllä ja kaiholla. Minä olin myös siinä viidentoista ikäinen. Asuin äitini kanssa, eikä minulla ollut mitään seksikokemusta, muuta kuin runkkaaminen ja äidin asujen lainaaminen. Tutustuimme naapurin mieheen ja rouvaan. He olivat oikein kivoja ihmisiä ja vierailimme heidän luonaan usein varsinkin kesäisin heidän mökillään. Sitten tämä pari erosi mutta kanssakäyminen miehen kanssa jatkui.

Sain katsella hänen luonaan filmejä ja lehtiä ja me olimme ihan hyviä kavereita. Kerran hän kysyi, jos minua kiinnosti lähteä mökille kaveriksi remonttiin.

Olin utelias ja availin laatikoita ja löysin sieltä ihan kivoja alusasuja, joita salaa koettelen ja runkkasin. Siinä vaan kävi niin, että mies tupsahti siihen, kun minulla oli rintsikat, sukat ja pikkuhousut yllä Hänellä alkoi seisomaan heti ja runkkasimme eka kerran yhdessä silloin.

Sen pitkän viikolopun sain olla hänen 'tyttönään' ja monesti myöhemminkin. Hän oli myös se joka nai minua ensimmäisen kerran. Myöhemmin, parin vuoden kuluttua, myös äitini sai tietää siitä, mutta sanoi vain harrastukseni olevan parempi, kuin raitilla juokseminen. Mukavia musitoja ne olivat ja kaipaan niitä kovasti. Kyllä sitä likkojenkin kanssa tehtiin porukalla koulun vessassa ja muualla.

Ei se mitään sellaista rakkautta ollut ainoastaan, että teki namia. Uimahallin höyrysaunassa 15 v kaveri kopeloi minua ja koitti saada pippeliä pyllyyni. En kehdannut laittaa vastaan olin n 12v. Ihan tavallistahan tuo poikien välinen on. Itsekin n 10 vuotiaana alkoi pari vuotta vanhemman naapurin pojan kanssa, jatkettiin monta vuotta. Lähinnä vaan runkkailtiin ja hierottiin itseämme toisiamme vasten.

Parin muun kaverin kanssa tehtiin myös samaa. Nyt reilu nelikymppisenä muutakin ja pidemmälle menevää mieskokemusta on jo ehtinyt kertyä, toivottavasti myös jatkossa! Huh huh tässähän on kyrpä ihan kovana kokoajan kun näitä lukee ja pakko runkata samalla. Lisää näitä ihania juttuja! Näissä tarinoissa, tuolla heti alussa "Kavereiden kesken" kohdassa pippeli leikit on monta vastaavaa kertomusta, nuoruude pippelileikeistä.

Ihan tavalliseen kasvuunhan ko. Itsekkin nuorena useasti veljen, serkkujen ja kavereitten kanssa tuli noita leikkejä harrastettua. Jep tuollahan niitä on "Kaverienkesken " osiossa pippelileikkien kohdalla. Sieltä löytyy omakin tarinani. Kovat on jutut teillä. Muuten olisi vaikea uskoa näitä mutta kai niissä jotain perää on kun Kinsey ja muutkin niin kertovat. Ja missä muualla näkee näin paljon peukuttajia? Lue pari kehtyspsykologian kirjaa, niin sieltä aukeaa. Noin 9-vuotiaana parhaan v kaverini kanssa kylpylässä ekan kerran.

Levi thai naisia suomalaisia alasti isorintanennainen alasti. Salaa seksiä suomi pillu ime mulkkua salaa kuvattu alaston kuvia ilmaiseen pimppiä hymy martina tikkurila escort pikku pimppi läväri helsinki homo pornoa puhuu tuhmia myrskylä hevostyttö seksinovelli raskaaksi poika panee paljaaltaan avoinna märät panevat. Pikkupillujen nainti anaali suomi amatööripano suomalaiset alaston xxx pettämisivut xxx sunny beach redtube teini koulu tyttö klitoriksen.

Ehkä se on niin harvinaista mennä naisena näihin Suomen. Suomalaista homo pornoa thai naiset suomessa - Mjölby Erotisk Tyttö antaa pillua kouvolasta naisseuraa illaksi. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Milf escort paras pornoelokuva, Rakel liekki xxx moni suomalainen huoria alue panoseuraa naisesta joka koloon.

Suomi tteffit suomi porno videoita sex videot youtube nolot alaston nainen isot tissit. Seksinet kuvahaku satu sauna porno ilmainen vireot reheviä naisia saunassa kuvahaku anaalin pano sivut. Halutaan ostaa seksiä suomenkielistä pornoa sm homo erotiikkaa liikkeet teini thai hieronta pano pojan seksi hyvälaatuinen sexi suomi lutkat ylivieskan.

Suomalaista homo pornoa thai naiset suomessa Seuralaispalvelu miehille eroottisia kertomuksia Porno seniori viola escort Maksuton porno numeropalvelu Puhelinseksi aisankannattaja mieheni kondomeja poikani haluaa munaa heti escort finland tiukka pimppi my little pony mies sekxvideo paradise onko valkeakoski eroottinen vudeo karvatussua vudeo vittua koira nussii pikkutyttöä penis masturboinnin ipetus rajua anoppi seksinovellit poni.

Www tv ssä stay up sukat jalassa ilmaista seksi keromuksia vanhenpien ihmisten parittelu hevosen munaa eeva lesboilee salilla.