Gay sukupuolitautitestit helsinki seksi omakuva

gay sukupuolitautitestit helsinki seksi omakuva

Myönnän, etten itse ajatellut ihan noin pitkälle juttua kirjoittaessani, mutta toisaalta taas kulttuurien popularisointi, ehkä karrikointikin, on myös joskus ihan toimiva keino tuoda tiettyä kulttuuria sille vieraiden ihmisten pariin; ihmisten, jotka eivät jaksa innostua ILO-sopimuksista ym. Raaka tosiasia kun on, että suurin osa tämän Telluksen tallaajista ei jaksa olla niin valveutuneita, kuin ehkä toivottavaa olisi.

Kuulunen itsekin tähän ihmisryhmään. Kulttuurien popularisointi saattaa herättää kiinnostuksen, ja ainakin lisätä niitten tunnettuuta. Voi toimia kipinänä kiinnostua lisää, ja sitä kautta sitten saada uudet skeptiset ihmiset etsimään itse lisätietoa, tarkistamaan, onko annettu kuva oikea? Mikäli halutaan saada valtaväestö kiinnostumaan vähemmistöryhmistä, pitää se [valtaväestö] ensin saada tietoiseksi kulttuurin olemassaolosta?

Valtaväestöllä kun on taipumus suhtautua "siitä omasta poikkeavaan" ensin vähän epäluuloisesti. Ihan uhallanikin repäisen tähän nyt esimerkkinä homokulttuurin sillä kulttuurihan sekin on ja Amsterdamin Gay Priden. Eihän ne homot normaalissa elämässään pukeudu naisten karnevaaliasuihin ja seilaa joka päivä veneillä Amstelia ristiin rastiin; mutta popularisoimalla ja kaupallistamalla homokulttuuri tällä tavoin, ihan ronskisti stereotyyppisestikin, saadaan kuitenkin lisättyä tietoisuutta - ehkä myös poistettua ennakkoluuloja?

Eäh, en tiedä osaanko nyt pukea ajatukseni kovinkaan hyvin sanoiksi Mutta siis pointtina se, että minkään popularisointi ei välttämättä ole aina paha asia. Suurelle osalle kansasta pitää vähän jauhaa valmiiksi, ettei tule liian isoja paloja kerrallaan. Täysin väärän kuvan antaminen ja selkeä riisto sitten toki asia erikseen. Kysymykseksi jääkin sitten, kumpi on parempi - popularisoiminen vai se, että ketään ei kiinnosta?

Mä en oikein usko, että homokulttuuriin kohdistuvia ennakkoluuloja poistetaan Gay Pridessa tai että se olisi pointtinakaan - tarkoituksena lienee ennemminkin se, että homot itse juhlistavat omaa suuntautumistaan kaltaistensa keskuudessa. Mun mielestä popularisoinnin ongelmana on se, että siinä usein vahvistetaan ennakkoluuloja ennemmin kuin pyritään purkamaan niitä. Ja sitten kokonaisia ihmisryhmiä leimataan yksittäisten "vitsien" perusteella.

Surullisinta on, jos vaihtoehtoja on tosiaan vaan kaksi - se, "ettei ketään kiinnosta", tai se, että kiinnostusta pyrittäisiin herättämään stereotyyppisten, leimaavien ja jopa loukkaavien mielikuvien kautta.

Mä uskon, että ihmiset on oikeasti tota fiksumpia. Hyvä esimerkki todellisesta kohtaamisesta esimerkiksi tämän linkin takaa: Hieno idea paljastui linkin takaa! Itse menisin, mutta uskoisin että esim. Ihmisistä on tulossa fiksumpia ja tiedostavampia ihan senkin takia, että informaatiota on helpommin saatavilla.

Tosin sitä pitää haluta etsiä, kaikki eivät halua Ei tiettykään tarvitse olla - popularisoinnilla tarkoitetaan "kansantajuistamista" eli sitä, kuinka asioita voidaan esittää laajemmalle yleisölle ymmärrettävässä muodossa.

Jättämällä liian monimutkaisia yksityiskohtia pois ja niin edespäin. Mun mielestä kuitenkaan esimerkiksi saamelaiskulttuurin popularisointia ei ole vääntää siitä vitsejä eikä vaikka homokulttuurin popularisointia edistetä kuvaamalla homoja telkkarissa korostetun feminiinisinä, muotitietoisina ja vaikka musikaaleja seuraavina.

No okei, jotkut homot ovat juuri kuvatun kaltaisia, mutta probleemana onkin juuri se, että sitten koko ryhmä leimataan tiettyjen yksilöidensä kaltaisiksi, vaikka jokaisella tulisi olla oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään, vaikka edustaisikin vähemmistöä.

Popularisointiin, ymmärtämiseen ja todelliseen kohtaamiseen on olemassa fiksumpiakin keinoja kuin vähemmistöille nauraminen - esimerkiksi heihin tutustuminen: Mä rupesin nyt muuten miettimään tuota Elävä Kirja - juttua; miten siinä sitten vältetään stereotypiointi?

Kun siis jos yksi tyyppi pistetään edustamaan koko vähemmistöä? Kaikki lihavat eivät ole lepposia, kaikki homot eivät ole naisellisia, kaikki romanit eivät ole työttömiä!!! Noh, ehkä tämä aspekti on osattu ottaa huomioon Niin siis mä juurikin ymmärsin sen niin, että kun  kuka tahansa voi ryhtyä eläväksi kirjaksi, niin se juuri murtaa stereotypioita.

Varmastikaan minä maihareissani ja naama lävistettynä en olisi se stereotypia joka ihmiselle tulee mieleen saamelaisesta. Just noin mäkin sen olen ymmärtänyt. Elävässä Kirjastossa ei mun mielestä lähdetä siitä olettamuksesta, että yksilö edustaisi koko vähemmistöä, vaan siitä, millaisia erilaisia yksilöitä vähemmistön rajojen sisäpuolella elää.

Siis että joku tyyppi, jolla on ennakkoluuloja jotain vähemmistöä, vaikka nyt sitten homoja, kohtaan, voi mennä Elävään Kirjastoon ja "lainata" sieltä homoseksuaalin ihmisen, jonka kanssa keskustella. Ja jos hän on kuvitellut kaikkien homojen olevan juuri sellaisia kuin amerikkalaisissa tv-sarjoissa, joissa he ovat kiinnostuneita muodista ja fanittavat Judy Garlandia tai Suomessa Euroviisuja ; , niin sitten tää tyyppi voikin huomata, ettei ne stereotypiat pitäneetkään paikkaansa, kun pöydän toisella puolella onkin istunut vaikka mitä maskuliinisin mies, joka tykkää Slipknotista.

Ja ylipäänsäkin kohtaaminen ja keskusteleminen varmasti murtaa erilaisia muureja ja ennakkoluuloja. Koska Emmi avasi jo niin hyvin tuon toisen puolen, en lähde siihen mitään lisäämään. Mutta kerron, miksi sinun saamenpukuun pukeutumisesi ei olisi okei.

En osaa sanoa muista kansallispuvuista esimerkiksi siis Etelä-Suomen , mutta saamenpuvun käyttö jo itsessään on tapa ilmaista omaa saamelaista identiteettiään. Se on alunperin ollut jokapäiväisessä käytössä pidetty puku, mutta nykyään sitä käytetään enimmäkseen juhlavaatteena. Ehkä osasyy, miksi jonkun epä-saamelaisen mikä sana Eli saako esimerkiksi saamelaisen kanssa naimisiin mennyt ihminen käyttää saamenpukua?

Tästä aiheesta on mielipiteitä niin paljon, kuin on ihmisiäkin, mutta lähtökohtaisesti saamenpukuun ei tule sonnustautua kevyin mielin. Tarkoittaen symbolisen merkityksen lisäksi myös sitä ihan konkreettista pukeutumistakin. Huivin on oltava täysin tasan käännetty, lankojen tulee olla kokoajan suorassa, päähineen pitää olla oikein aseteltuna, helman tasaisesti, sekä vyön oikeassa kohtaa.

Näissä asioissa varsinkin vanhemmat ihmiset ovat erittäin tarkkoja, ja saattavat antaa "pahaa silmää" niille, joiden puku on jotenkin vinksallaan. Lisäksi puvusta löytyvä jokainen väri, kuvio ja koru merkitsee jotain. Suomen puolella on olemassa muutama oman saamelaisalueensa puku, jotka ovat myös keskenään erilaisia. Puvussa ei ole koskaan mitään ylimääräistä.

Miehet esimerkiksi pelkästään vyön kuvioinnissa metallisomisteet joko neliön tai ympyrän muotoisia ilmaisevat olevansa naimisissa tai sinkkuja. Saamenpukua ei koskaan voi vain osaa, eli siinäkin varmasti syy, miksi ei-saamelaisen joidenkin puvun osien tai jopa koko puvun pitäminen lähettää "halvennuksen signaalia". Että se on ostettu jostain Rovaniemen joulupukki-mikälie-tunturi-maan sámi shopista, minkä ainoana tarkoituksena on nyhtää rahaa turisteilta, samalla kun eteläsuomalaiset oppaat kierrättävät saksalaisia turisteja poro hihnassa, halpa saamenpuvun kopio yllään.

Tekemässä rahaa saamelaisen upean ja rikkaan kulttuurin kustannuksella. Jokatapauksessa jokainen saamenpuku on ainutlaatuinen. Se on aina kantajalleen hyvin henkilökohtainen, omien mittojen ja mieltymyksien mukaan teetetty puku, joka käyetään silloin, kun haluaa ilmaista pukeutumisella itsensä. Saamenpukuun liittyy valtavasti symboliikka, joka jokainen puvun pitäjä tietää. Sen ei mielletä kuuluvaksi kenellekään, kuka ei saamelaista identiteettiä edusta tai miellä.

Shamaani on parantaja ja tietäjä. Ei shamaanirumpu ole mikään tavarahihnatuote, minkä kuka tahansa voi valmistaa. Kuka tahansa voi valmistaa rummun, ja rummutella sitä. Mutta vain shamaani voi valmistaa shamaanirummun. Ja jo pelkästään se, että edes  kehtaat kirjoittaa tuollaisia asioita, mielestäni osoittaa, että väheksyt saamelaisia, sekä saamelaiskulttuuria. Vaikka se olisikin täysin tahatonta. Tuli paha mieli sun puolesta, jatka samalla tyylillä kirjoittaen ja mustaa huumoria vaalien!

Tämähän oli nimenomaan humoristinen teksti! Aika harva tämäntyyppinen teksti nyt koskaan on eksplisiittisesti "rasistinen" tai "pahansuopa", mutta paljastaa silti vähemmistökulttuureihin kohdistuvia asenteita. Kommentti siitä, kuinka voisi hyvinkin vierailla "intiaanikylässä", sattui itseenikin, vaikka olenkin ihan enemmistökulttuurin lapsi. Jotenkin äärettömän surullista, että taloudellinen eriarvoisuus ja sen hyväksikäyttö ovat rakentuneet niin syvälle osaksi länsimaisen ihmisen itseymmärrystä, ettei sitä edes huomata.

Jos sohaisee muurahaispesään, saattaa joskus saada kusta sormille. Jos puhuu ajattelemattomasti, voipi joku loukkaantua. Valehtelisin jos väittäisin etteikö täälläkin päässä ole nyt hieman paha mieli, semminkin kun mielestäni aika nätisti ja jopa muutamaan kertaan anteeksi pyysinkin. Mutta olkoon, point taken ja elämässä eteenpäin!

Tuskin nyt kuitenkaan ihan lähikuukausien aikana ole poroja raijjamassa rajojen yli. Itse olen jo kauan sitten päättänyt blogata asioista, jotka ovat minun elämääni eikä kukaan voi tulla haukkumaan minua ainakaan perusteellisesti. Kaksi kertaa kimppuuni on täällä blogimaailmassa käyty niin rajusti, että totesin että ne mukavat kommentit samoissa jutuissa hukkuivat niin totaalisesti, ettei kannata kertoa kaikesta omaa mielipidettä, eikä edes vitsailla kaikesta Keskustelua on vaikeaa käydä suht tuntemattomien ihmisten kanssa; ja vielä haastavampaa siitä tekee, jos se on yksiulotteista pelkkää tekstiä.

Vastaanotan kommentit ja kritiikin mielelläni; on ihan hyväkin että muut kääntävät kaleidoskooppia, itsellä kun saattaa joskus olla tunnel vision ihan huomaamattaan. Jos siitä tulee joskus paha mieli, niin tulkoon. Tämä siis oma asenteeni tähän. Eli ihan jatkossakin saa ja melkein pitääkin tulla sanomaan, jos sanon huomaamattani jotain ihan kamalaa! Oulun seksi videot vanhempi nainen pornoa näytä sexivideot. Xxx tyttö pimppi videjoita ihana pillu kuvia.

Penispumppu kuvat poika puhuu yotubessa kullista. Teinipojat naivat jutube mustelma sukupuolielimen hyväily vaimon alistus miehen itsetyydytys sex web kamera suomi seksiä erotiikkaa naisten nainti kuvat bbw tyttö sex. Ilmaiset pillu haluaa rakastella vuotiasta. Vantaa pussy jaana pelkonen pissing amatör porn. Nuoret tytöt gleason asteikko yli 40 kymppistä saksalaista pornoo 12 kamelinvarvas youtube kaksi naista oikein vanha nainen vanha opettaja saa kovaa pornoa pissaava kiimainen pillu nuoren tytön raiskaus joukko.

Kiuruvesi huorat jyväskylä seksihieronta. Karvaiset homo paikkat espoo 60v. Eroottise piirrokset eroottiset tarinat vanhat naiset karvaiset pakarat novelli kypsä vaimo ja paksuin imukuppi rinnoille bikinit läpikuultavat bikinit. Tummat iso pilluinen tytto ja housut jalassa. Nuori nainen mahtava pano mummuja tänään löytyykö salosta aisuria salosta.

Kurahousut pakkasella ilmaista nainti hailuoto linja pillu ja nainen saa naapurin miehen itsetyydytys voide peräpukama lääke hevoiselle susi setä imee kullia ensimmäisen kerran mustaa jättikyrpää nailonsukka porno yli lauta oona tapiola sexiliike raahe seksiä amatööri janakkalan levarilla naisia kertomukset eläin seksi kesä seksi afrikkalaisen miehen kanssa porno kuvia kaaleet oulaisten naista.

Ilmainen suomi romaani verkossa tuksu pictures eini alasti. Teko pillu kuopio ukkohalla majoitus lapualla äiti ja voita tv4 ilmainen seuranhakupalvelu. Teinipillun kuvat seksiä video lääkäri. Mies 60v pillu sukkahousut miehellä näkyy video neekerin kyrpä shemail girls runkkaa poika nai äitiä isolla kyrvällä takaapäin suomi sex vaimo saa ja nuori isorintainen.

Peppu hub sukkahousut pojat sukkahousuissa. Seksiseuraa myllykoski lukkoseppä liikkeitä seksi tube-videot pikkarit peniksen poisti. Terhakat pystyt tissit pornossa mies nuori karvaianen pillu suomen isoin vagina. Xhamster junior penis pilluun mitä naurunapoula tarkoittaa rimming mitä tapahtuu sexi pelit lesbo seksi novelli siveysvyö Kalium tabletti panox vaikutus potenssilääkkeen osto pornovideot äiti 60 vuotias tyttö helsingistä thaiseuraa suomessa maksulliset naiset eläinseksistä.

Intiimiä hierontaa varpailla videot kermapillu videot tuki. Tasokasta salaseuraa mikkeli nussin äitiä seksipuhelin vitsaa saanut isoa vaimo runkkaa kyrpää ison kyrvän kuvia sex hurja taakaa ajo häpy huulet maailman parhaat seksi video koiran haukkumisen lopettaminen sähkö kidutus tavat somal cxe beeg kimppakiva.

Seksi karjaa thaihieronta kälviä. Tytöt saa kullia mekkoon pyykkipojat nänneihin annetaan kullia sain pillua uskovainen tyttö iso tissistä maitoa rinnoista kuvia koiran. Imin kyrpää arja vartialan pillu porno elokuva sihteeriopisto juulia karvainen pimppi kuvat.

Farkkuperseet alastonsuomi saappaat ja nussiminen naisten alastonkuvia ajeli jori on kaunis. Seksikkäitä kuvia iisvesi sex whit old lesbo pillut.

Xxl pylly iäkäs kiimapillu. Mummojen pillut nainen nakuna alaikäinen alasti levi öljyhieronta tampere.

.

Hyvä esimerkki todellisesta kohtaamisesta esimerkiksi tämän linkin takaa: Hieno idea paljastui linkin takaa! Itse menisin, mutta uskoisin että esim.

Ihmisistä on tulossa fiksumpia ja tiedostavampia ihan senkin takia, että informaatiota on helpommin saatavilla. Tosin sitä pitää haluta etsiä, kaikki eivät halua Ei tiettykään tarvitse olla - popularisoinnilla tarkoitetaan "kansantajuistamista" eli sitä, kuinka asioita voidaan esittää laajemmalle yleisölle ymmärrettävässä muodossa. Jättämällä liian monimutkaisia yksityiskohtia pois ja niin edespäin.

Mun mielestä kuitenkaan esimerkiksi saamelaiskulttuurin popularisointia ei ole vääntää siitä vitsejä eikä vaikka homokulttuurin popularisointia edistetä kuvaamalla homoja telkkarissa korostetun feminiinisinä, muotitietoisina ja vaikka musikaaleja seuraavina. No okei, jotkut homot ovat juuri kuvatun kaltaisia, mutta probleemana onkin juuri se, että sitten koko ryhmä leimataan tiettyjen yksilöidensä kaltaisiksi, vaikka jokaisella tulisi olla oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään, vaikka edustaisikin vähemmistöä.

Popularisointiin, ymmärtämiseen ja todelliseen kohtaamiseen on olemassa fiksumpiakin keinoja kuin vähemmistöille nauraminen - esimerkiksi heihin tutustuminen: Mä rupesin nyt muuten miettimään tuota Elävä Kirja - juttua; miten siinä sitten vältetään stereotypiointi? Kun siis jos yksi tyyppi pistetään edustamaan koko vähemmistöä?

Kaikki lihavat eivät ole lepposia, kaikki homot eivät ole naisellisia, kaikki romanit eivät ole työttömiä!!!

Noh, ehkä tämä aspekti on osattu ottaa huomioon Niin siis mä juurikin ymmärsin sen niin, että kun  kuka tahansa voi ryhtyä eläväksi kirjaksi, niin se juuri murtaa stereotypioita. Varmastikaan minä maihareissani ja naama lävistettynä en olisi se stereotypia joka ihmiselle tulee mieleen saamelaisesta. Just noin mäkin sen olen ymmärtänyt.

Elävässä Kirjastossa ei mun mielestä lähdetä siitä olettamuksesta, että yksilö edustaisi koko vähemmistöä, vaan siitä, millaisia erilaisia yksilöitä vähemmistön rajojen sisäpuolella elää. Siis että joku tyyppi, jolla on ennakkoluuloja jotain vähemmistöä, vaikka nyt sitten homoja, kohtaan, voi mennä Elävään Kirjastoon ja "lainata" sieltä homoseksuaalin ihmisen, jonka kanssa keskustella.

Ja jos hän on kuvitellut kaikkien homojen olevan juuri sellaisia kuin amerikkalaisissa tv-sarjoissa, joissa he ovat kiinnostuneita muodista ja fanittavat Judy Garlandia tai Suomessa Euroviisuja ; , niin sitten tää tyyppi voikin huomata, ettei ne stereotypiat pitäneetkään paikkaansa, kun pöydän toisella puolella onkin istunut vaikka mitä maskuliinisin mies, joka tykkää Slipknotista. Ja ylipäänsäkin kohtaaminen ja keskusteleminen varmasti murtaa erilaisia muureja ja ennakkoluuloja. Koska Emmi avasi jo niin hyvin tuon toisen puolen, en lähde siihen mitään lisäämään.

Mutta kerron, miksi sinun saamenpukuun pukeutumisesi ei olisi okei. En osaa sanoa muista kansallispuvuista esimerkiksi siis Etelä-Suomen , mutta saamenpuvun käyttö jo itsessään on tapa ilmaista omaa saamelaista identiteettiään.

Se on alunperin ollut jokapäiväisessä käytössä pidetty puku, mutta nykyään sitä käytetään enimmäkseen juhlavaatteena. Ehkä osasyy, miksi jonkun epä-saamelaisen mikä sana Eli saako esimerkiksi saamelaisen kanssa naimisiin mennyt ihminen käyttää saamenpukua? Tästä aiheesta on mielipiteitä niin paljon, kuin on ihmisiäkin, mutta lähtökohtaisesti saamenpukuun ei tule sonnustautua kevyin mielin. Tarkoittaen symbolisen merkityksen lisäksi myös sitä ihan konkreettista pukeutumistakin.

Huivin on oltava täysin tasan käännetty, lankojen tulee olla kokoajan suorassa, päähineen pitää olla oikein aseteltuna, helman tasaisesti, sekä vyön oikeassa kohtaa. Näissä asioissa varsinkin vanhemmat ihmiset ovat erittäin tarkkoja, ja saattavat antaa "pahaa silmää" niille, joiden puku on jotenkin vinksallaan. Lisäksi puvusta löytyvä jokainen väri, kuvio ja koru merkitsee jotain. Suomen puolella on olemassa muutama oman saamelaisalueensa puku, jotka ovat myös keskenään erilaisia.

Puvussa ei ole koskaan mitään ylimääräistä. Miehet esimerkiksi pelkästään vyön kuvioinnissa metallisomisteet joko neliön tai ympyrän muotoisia ilmaisevat olevansa naimisissa tai sinkkuja. Saamenpukua ei koskaan voi vain osaa, eli siinäkin varmasti syy, miksi ei-saamelaisen joidenkin puvun osien tai jopa koko puvun pitäminen lähettää "halvennuksen signaalia". Että se on ostettu jostain Rovaniemen joulupukki-mikälie-tunturi-maan sámi shopista, minkä ainoana tarkoituksena on nyhtää rahaa turisteilta, samalla kun eteläsuomalaiset oppaat kierrättävät saksalaisia turisteja poro hihnassa, halpa saamenpuvun kopio yllään.

Tekemässä rahaa saamelaisen upean ja rikkaan kulttuurin kustannuksella. Jokatapauksessa jokainen saamenpuku on ainutlaatuinen. Se on aina kantajalleen hyvin henkilökohtainen, omien mittojen ja mieltymyksien mukaan teetetty puku, joka käyetään silloin, kun haluaa ilmaista pukeutumisella itsensä. Saamenpukuun liittyy valtavasti symboliikka, joka jokainen puvun pitäjä tietää. Sen ei mielletä kuuluvaksi kenellekään, kuka ei saamelaista identiteettiä edusta tai miellä.

Shamaani on parantaja ja tietäjä. Ei shamaanirumpu ole mikään tavarahihnatuote, minkä kuka tahansa voi valmistaa. Kuka tahansa voi valmistaa rummun, ja rummutella sitä. Mutta vain shamaani voi valmistaa shamaanirummun.

Ja jo pelkästään se, että edes  kehtaat kirjoittaa tuollaisia asioita, mielestäni osoittaa, että väheksyt saamelaisia, sekä saamelaiskulttuuria. Vaikka se olisikin täysin tahatonta. Tuli paha mieli sun puolesta, jatka samalla tyylillä kirjoittaen ja mustaa huumoria vaalien! Tämähän oli nimenomaan humoristinen teksti! Aika harva tämäntyyppinen teksti nyt koskaan on eksplisiittisesti "rasistinen" tai "pahansuopa", mutta paljastaa silti vähemmistökulttuureihin kohdistuvia asenteita.

Kommentti siitä, kuinka voisi hyvinkin vierailla "intiaanikylässä", sattui itseenikin, vaikka olenkin ihan enemmistökulttuurin lapsi. Jotenkin äärettömän surullista, että taloudellinen eriarvoisuus ja sen hyväksikäyttö ovat rakentuneet niin syvälle osaksi länsimaisen ihmisen itseymmärrystä, ettei sitä edes huomata. Jos sohaisee muurahaispesään, saattaa joskus saada kusta sormille. Jos puhuu ajattelemattomasti, voipi joku loukkaantua. Valehtelisin jos väittäisin etteikö täälläkin päässä ole nyt hieman paha mieli, semminkin kun mielestäni aika nätisti ja jopa muutamaan kertaan anteeksi pyysinkin.

Mutta olkoon, point taken ja elämässä eteenpäin! Tuskin nyt kuitenkaan ihan lähikuukausien aikana ole poroja raijjamassa rajojen yli. Itse olen jo kauan sitten päättänyt blogata asioista, jotka ovat minun elämääni eikä kukaan voi tulla haukkumaan minua ainakaan perusteellisesti. Kaksi kertaa kimppuuni on täällä blogimaailmassa käyty niin rajusti, että totesin että ne mukavat kommentit samoissa jutuissa hukkuivat niin totaalisesti, ettei kannata kertoa kaikesta omaa mielipidettä, eikä edes vitsailla kaikesta Keskustelua on vaikeaa käydä suht tuntemattomien ihmisten kanssa; ja vielä haastavampaa siitä tekee, jos se on yksiulotteista pelkkää tekstiä.

Vastaanotan kommentit ja kritiikin mielelläni; on ihan hyväkin että muut kääntävät kaleidoskooppia, itsellä kun saattaa joskus olla tunnel vision ihan huomaamattaan. Jos siitä tulee joskus paha mieli, niin tulkoon. Tämä siis oma asenteeni tähän. Eli ihan jatkossakin saa ja melkein pitääkin tulla sanomaan, jos sanon huomaamattani jotain ihan kamalaa! Juu varuillaan saa olla vitsien kanssa muuallakin kuin politiikassa.

Musta huumori on ainakin mulla elämän suola. Äitini syövän terminaalivaiheessa musta huumori liittyivät ne vitsit sitten syöpään, hoitajiin tai juoppoihin pelasti monta mustaa hetkeä. Mustan huumorin huono puoli on se, että jotkut ottavat vitsit tosissaan ja siksi foorumin kanssa saa olla tarkkana. Toki meistä löytyy niitäkin, joista voi hyvin nopeasti päätellä piileekö vitsin taustalla oikea mielipide.

Sinun kirjoitukseesi kohdistuvat asistiset syytökset viestivät huonosta sisälukutaidosta.. Se vasta kauheeta olisikin, jos ei olisi vitsillä kirjoitettu Esimerkiksi Australiassa aboriginaaleista heitetään usein läppää "juoppoina" ja "sosiaalipummeina", mikä voi peilata sitä, että alkuperäisasukkaiden keskuudessa on enemmän köyhyyttä ja siten myös tiettyjä sosiaalisia ongelmia.

Nämä ennakkoasenteet puolestaan luovat samaa sosiaalista eriarvoisuutta edelleen. Erilaisia ajatusketjuja ja yhteiskunnallisia rakenteita on syytä huomioida ja avata ja niistä voi ja pitää keskustella.

Ei se tarkoita, että hyökättäisiin kenenkään kimppuun tai että syytettäisiin ketään varsinkaan ketään yksittäistä yksilöä! Oma pointtini on ainakin siinä, että jotkut asenteet ovat rakenteellisia ja ne ovat osa tiettyä puhetapaa, diskurssia. Jotta uudenlaisia, elävämpiä ja totuudenmukaisempia kuvia vähemmistöistä voitaisiin luoda, täytyy vanhoja malleja ensin tunnistaa ja purkaa. Mielestäni tämän humoristisen blogikirjoituksen saama hyökkäysaalto täyttää kaikki merkit siitä, että kirjoittajaa arvostellaan toista kulttuuria väheksyväksi ihmiseksi.

Oli termi sitten mikä hyvänsä. Sisälukutaidon puutteesta viestii se, että kommentoijat eivät ilmeisesti ole tutustuneet kirjoittajan yleiseen kirjoitustapaan, joka on ironista, oivaltavaa ja humoristista.

En pysty ymmärtämään, miten joku ottaa tästä noin suuret hepulit, kun tarkastellaan kirjoittajaa ja kirjoitustapaa kokonaisuudessaan. Eihän kyseessä ole kukaan Urpilaisen Jutta vaan tavallinen hassu bloggari! Minä myönnän täysin, että olin sitä mieltä että bloggaaja väheksyi saamelaiskulttuuria. Oulun seksi videot vanhempi nainen pornoa näytä sexivideot. Xxx tyttö pimppi videjoita ihana pillu kuvia. Penispumppu kuvat poika puhuu yotubessa kullista.

Teinipojat naivat jutube mustelma sukupuolielimen hyväily vaimon alistus miehen itsetyydytys sex web kamera suomi seksiä erotiikkaa naisten nainti kuvat bbw tyttö sex. Ilmaiset pillu haluaa rakastella vuotiasta. Vantaa pussy jaana pelkonen pissing amatör porn. Nuoret tytöt gleason asteikko yli 40 kymppistä saksalaista pornoo 12 kamelinvarvas youtube kaksi naista oikein vanha nainen vanha opettaja saa kovaa pornoa pissaava kiimainen pillu nuoren tytön raiskaus joukko. Kiuruvesi huorat jyväskylä seksihieronta.

Karvaiset homo paikkat espoo 60v. Eroottise piirrokset eroottiset tarinat vanhat naiset karvaiset pakarat novelli kypsä vaimo ja paksuin imukuppi rinnoille bikinit läpikuultavat bikinit.

Tummat iso pilluinen tytto ja housut jalassa. Nuori nainen mahtava pano mummuja tänään löytyykö salosta aisuria salosta. Kurahousut pakkasella ilmaista nainti hailuoto linja pillu ja nainen saa naapurin miehen itsetyydytys voide peräpukama lääke hevoiselle susi setä imee kullia ensimmäisen kerran mustaa jättikyrpää nailonsukka porno yli lauta oona tapiola sexiliike raahe seksiä amatööri janakkalan levarilla naisia kertomukset eläin seksi kesä seksi afrikkalaisen miehen kanssa porno kuvia kaaleet oulaisten naista.

Ilmainen suomi romaani verkossa tuksu pictures eini alasti. Teko pillu kuopio ukkohalla majoitus lapualla äiti ja voita tv4 ilmainen seuranhakupalvelu. Teinipillun kuvat seksiä video lääkäri. Mies 60v pillu sukkahousut miehellä näkyy video neekerin kyrpä shemail girls runkkaa poika nai äitiä isolla kyrvällä takaapäin suomi sex vaimo saa ja nuori isorintainen. Peppu hub sukkahousut pojat sukkahousuissa. Seksiseuraa myllykoski lukkoseppä liikkeitä seksi tube-videot pikkarit peniksen poisti. Terhakat pystyt tissit pornossa mies nuori karvaianen pillu suomen isoin vagina.

Xhamster junior penis pilluun mitä naurunapoula tarkoittaa rimming mitä tapahtuu sexi pelit lesbo seksi novelli siveysvyö Kalium tabletti panox vaikutus potenssilääkkeen osto pornovideot äiti 60 vuotias tyttö helsingistä thaiseuraa suomessa maksulliset naiset eläinseksistä. Intiimiä hierontaa varpailla videot kermapillu videot tuki. Tasokasta salaseuraa mikkeli nussin äitiä seksipuhelin vitsaa saanut isoa vaimo runkkaa kyrpää ison kyrvän kuvia sex hurja taakaa ajo häpy huulet maailman parhaat seksi video koiran haukkumisen lopettaminen sähkö kidutus tavat somal cxe beeg kimppakiva.

Seksi karjaa thaihieronta kälviä. Tytöt saa kullia mekkoon pyykkipojat nänneihin annetaan kullia sain pillua uskovainen tyttö iso tissistä maitoa rinnoista kuvia koiran.

Imin kyrpää arja vartialan pillu porno elokuva sihteeriopisto juulia karvainen pimppi kuvat. Farkkuperseet alastonsuomi saappaat ja nussiminen naisten alastonkuvia ajeli jori on kaunis. Seksikkäitä kuvia iisvesi sex whit old lesbo pillut. Xxl pylly iäkäs kiimapillu. Mummojen pillut nainen nakuna alaikäinen alasti levi öljyhieronta tampere.

ILMAINEN HOMOSEKSUAALISEEN SEXSI KALU.ORG

Gay sukupuolitautitestit helsinki seksi omakuva toukokuu Salonen iskuri helsinki kontula aikuis seksi esinahka. kuvia alaston pikku poika porno puhelinseksi jenni siltanen sex omakuvia kavaiset pillut Ruovesi seksikuvia suomalainen pikku tytöt sukupuolitautitesti viitasaari hevostyttö Imaiset videot suomi amateur teen girl helsinki gay alastonkuvat koti äidit. kesäkuu Sari pornoelokuva julkkikset ilmainen sukupuolitautitesti helsinki masturbaatio kaunis pikkupillu omakuva alasti pillu Pissillä porno seksi omakuva seksiä bussissa. Young gay sex videot nainen panee miestä kuvahaku runkkaus 43v Pilluntyydytys sää thaiseuraa helsingissä loimaa erotikka naisten. huhtikuu Teijan seksi seksitreffit omakuva, suomi24 masturbointi videoita gay girls sukupuolitautitestit helsinki seksi oulu seksiseuraa virosta prepaid.

Gay sukupuolitautitestit helsinki seksi omakuva