Hiusmallit pyöreät homoseksuaaliseen kasvot salo sex

Tietokoneella, Oleskelu, Ja kamujen kaa Dance like nobody's watching Dance like nobody's watching. Niille joilla ei ole niin hyvä kuulo. Kuningas Alkoholi tänne voi liittyä, jos imaisee tätä ainetta Miksi tyytyä 6päkkiin jos v Minkäs minä muodoilleni mah Aina on joku joka jaksaa nälviä koostani ja Pelaajien muistoa kunnioittaen R.

Voionmaan opisto Voionmaan opisto. Anteeksi että tykkään susta Aurosonic High Quality Trance. Ennemmin ruma rokkari ku sa Rock'n'roll for life, bitch! Higurashi No Naku Koro Ni. Juoppo on aina juoppo eikä KokoomusNuoret Kokoomusnuorilla ei ole aikomusta tehdä M pokora M pokora. Team Toyota Tänne toyota fanit! Tuhmasta päästä nauttii koko ruumis! Volvo On Voimaa, Turbo Volv Yliopisto-opiskelijat Yliopistossa opiskelevat tyypit löytyy täältä.

Alkoholi on vihollisemme mu Mun kanssa olis helppo olla Klubin nimi kuvaa just hyvin ajatusta! Mä oon molokissa, missä sä On Mulla Muodot Muumien. Oot varmaan väsyny, ku juok Rakastan suo koko sydämestä Suomi ilman Alkoa on kuin R Suomi ilman Alkoa on kuin Ruotsi ilman homoja!!!

Vive cada día como si fuese Live everyday like it's your last. Charlie And The Chocolate F Children Of Bodom - Are You Ei mulla taas niin huonosti Itse en käytä alkoholia. Jos et sinä enää minua huol Juopoilla on aina hauskemp Jääkiekko on mun elämä! Kivesveto GoGo Äiti hei mua saatana kutsuuuuuuuu. Liian hetero osatakseen ruo Liian hetero osatakseen ruotsia. Maailmalle olet vain joku, Meriphoto Valokuvausta laidasta laitaan! No onko itelläs näyttää ter Niin että ei taida itseltäskään löytyä!

Paino on voimaa,ylipaino yl Suomen Nuoriso-opisto Suomen Nuoriso-opisto. Tyhmästä päästä kärsii koko Code Lyoko Code Lyoko. Coyoteclub aivan mahtava paikka!! Ei oo helppoo olla vaikee Ei todellakaan oo helppoo! Ihminen ilman verta on kuin Joko pisto veto ravistus ta Jos autolla saa pillua, nii Kuningas alkoholin kaverit Tippa ei tapa,mutta ämpäriin voi jo hukkua!

Lapinporokoira Lapinporokoirien omistajille ja ihailijoille. Meriluodon koulu Meriluodon koulu. Mielummin työnnän toyotaa k Miksi olla vaikee ku voi vä Niin se vaan menee. Mopoautolla pääsee ja kuvak No one's perfeCt Se niiist kauneusihanteista, kukaaa ei o Proge ja muu taidehomoilu Proge ja muu taidehomoilu.

Rivologi Pekka Siitoin -aiheista black metallia. Ruohoa leikataan, ei polteta No weed 4 me, baby ;. Takaveto on yli veto Eli niinhän on että Takaveto hot etuveto not Tietokone vei mun elämän! Vedetäänkö viinaa vai vedet Children Of The Bodom. Dancing like there's no tom Imagine that you could fly, free like a bird in Hevikorolla "Kyllä tätä voisi kovassa kännissä äijien High And Mighty Color Japanilainen rock bändi.

Jos abortti on murha, mastu Jos et sä alota aamulla, et Eiks se näi mee? JÄTÄ,mutta älä perkele petä Turhan aivotoiminnan välttäminen on taitolaji Mul ei oo elämää, mul on mopo! Kerran melkein sain munaa, mut sit piti lähtee Oot varmaa väsyny, ku oot j Pataluodon yläkoulu Pataluodon yläkoulu. Podophilia Foot fetishism, foot partialism, foot worship, O Mitä,sanoiks mul jotain?! Tänään on hyvä päivä puhdis Tuletko avuksi vai haenko työvoiman orjalaevalta??

Vaikee uskoo, Mahdoton luottaa. Valvomo - Mikä Kesä. Vittuile Mulle Kerran Niin Niin siinä voi käydä: Kaarlo Pentti Linkola s. AA-Kerhoon ne juopot menne Alkoholisoituneet datikset no siis meille. En mä alkoholisti oo, tykkä Ei se väärin oo jos siitä nauttii En ole homo, mut mun poikay Kiitokset tästä ideasta juuri sille ihanalle Homopäteminen aina pitää tulla niiku pätee jostai lukijo homo Hoorliksen autocorrect Kirvoittanut satoja naurunremakoita, tietäjät Huumeeni hei, huumeni hei, James Bond koko "sarja".

Joo olen alastonsuomes, mit Kaikille niille jotka eivät jaksa välittää Jopo Klubi ihmisille, jotka tietävät jopon olevan Kaikki 90 Luvun Himopopitukset. KeSää odotellessa Kesä tulee ja apinoiden leikit kiihtyy Krapula on itse aiheutettu Se on sama ku löis puukon polvee pystyy ja Lapsuuteni molokissa Lapsuuteni Umpalona.

Maailmanlopun molokki Sinne pääsee turvaan, kun muu maailma tuhoutuu. Mene molokkiin, minulla on I have enough friends already. Mies on tyyppi, joka vie ro Mikkelin Jukurit voitti Kou Mikä auto on hyvä drift aut MIM -men in molok jou.

Monologit - Elämän suola -Oli muuten hauska päivä tänään. Odota mun hiukset on huonosti! Oon laiska ja tykkään juopo Oon laiska ja tykkään juopotella! Ota se pois, jooko: Ozzy Obourne Ozzy Obourne. Pakko olla välillä narttu Pakko se on jokus olla hieman bitch ;. Pataluodon ylä-aste Pataluodon ylä-aste. Ramin Kuntopolku Urban Grind. Savipassit jonoon, silmää k Sex is sin, sin is in, so o Suskin huorat, homot, lesbo Tänne kaikki mun rakkaat Tytöt ovat kuin mopoja, jok Umppajoen urologit ry tarvittaessa myös gynekologiset tutkimukset Vallotit mun sydämmen kokon Vittuku rintsikat on huonosti!

Bushman - No One Else. Children of bodom Children of bodom. Children Of Bodom hate crew children of bodom faneille Cosmopolitan ; Cosmopolitan ;. David Eddings - Koko Tuotanto. Ei mul oo alkoholiongelmaa, En ole ikinä saanut kunnon Niille jotka ei ole ikinä saanut kunnon En ole koskaan menettänyt a Eli olet tähän asti ollut kiltti tai sitten Hanko On Suomen Miami!

Koska hanko on todellakin suomen miami. Herätyskello on HOMO aina ihan vääräs välis soimassa. Homous ei ole tervettä, se Homous ei ole tervettä, se on sairaus! Kaikille kellä on huono muisti! Olet molokin pohjalla ja pois et pääse, ennenkuin sanot taikasanan, Ihkuu homoja ja lesboja ei Itse En Käytä Alkoholia Kellokosken yläaste Kellokosken yläaste.

Merkonomit on tunnetusti ko Minäkö en huolehdi sinusta? Molokki, kerron sinulle salaisuuden. Moon pohojammaalta ja ylypi Moon pohojammaalta ja ylypiä siitä! Oho, sehä oliki pikkutyttö! Uta tissit oli hyvät. Olen rantakunnossa, sano Um Petri Laine Photography Mikäli pidät Peten töistä, liity ihmeessä!

Pohojanmaalta ja ylypiä kai Poliisit Pois Mopojen Perästä. Rappioromantiikkaa Just sitä itteensä: Ruoholahden ala-aste Ruoholahden ala-aste. Shooto Shooto, vapaaottelu, jne. Sä saat lämmintä lettua vaa Hekutti keksiki vielä paremman mitä "Sä saat Tiedän mitä teit molokissa höhö xD.

Timppa´s booozing society Kaikille, joille joskus brenkku maittaa ;P. Toyota Corolla Toyota Corolla. Toyota Corolla ohi vaikka p Toyota on hyvä auto. Ei ole heleppoa olla molokki: Leiki hetki hänen roskasäkeissään.

Voionmaan lukio Voionmaan lukio. Rikkinäinenkin kello on kahdesti Joo onhan mulla broidi. Apulanta Cheek Children Of Bemaristeja on monta, mutta Bemaristeja on monta, mutta homoilla on honda. Boolit joissa on alkoholia. Celine Dion - My Heart Will Children Of Bodom - Oops I Corona - try me out. Ei alkoholi ole ongelma.. Se on kun alkoholi loppuu En aja enää ikinä, sano Ump Autonromu se tuolla parin metrin päässä palaa En ajattele sinua koskaan e Hodor Hodor is large and slow of wits, but is gentle Homo ja ylpeä siitä gaypride.

Homoilla on Honda mutta mei Eikä kerta homoa tee Huono oon itteeni kehumaa m Huonot panijat runkkaa ja k Join me in Molok baby, join me in molok. Kaikki alkoholi joka on ilm Kaikki hyvä elämässä on jok Kaikki hyvä elämässä on joko laitonta, Kaikki missä on alkoholia!

KoisoRock KoisoRock on Vantaalla järjestettävä Kokoomus, Vaalivoittaja Ei vaatine selituksiä. Kumin poltto on elämänsuola Kaikki gummin katkuiset kaverit tänne. Kuusiluodon lukio Kuusiluodon lukio. Kuusiluodon yläaste Kuusiluodon yläaste. Kynäkologi tiukkaa counter strikee xD. Levoton Molokki Ja elämä on umppaa, silloin kun on molokki Malboro, better than air. Missä sun motivaatio on? Mokoma - Uni Saa Tulla. Molokista sinä olet tullut Mä alan olee sunkaa tuohoku Nastopoli lukio Nastopoli lukio.

Never too old to rock!! Niko on Ihana Ystävä Tää on kaikille jotka tuntee Nikon ja on samaa Ojoisten ala-aste Ojoisten ala-aste. Olen poika nimeltä molok enkä tiennyt oonko kulmikas vai pyöreä. Ostan mopoauton heti kun tä Painavaa asiaa sano Umppa k Paskaks vaa kaikki mikä ei D niinhän se menee. Ratto on kunkku Tänne vaan kaikki ihanat fanini;PPP. Slipknot Psychosocial Slipknotin psychosocialia kun kuuntelet niin Söin eilen pinkin tikkarin, Söin vähän huonosti ja nyt Kaikki jotka syö huonosti jne.

Tomorrows Dream Melodista metallia Kemistä. Vitun homot Rakkauden lähettilään viisaita sanoja. Alkoholi antaa super voimia. Alkoholi ei oo ikinä ollu o Alkoholi ei oo ikinä ollu ongelma! Children Of Bodom - Somebod Dx Corolla Dx Corolla. Ei kiitos, sano umkin peppu Emopojat vie sun naisen Emopojat vie sun naisen. En ole urologi, mutta voisi Onhan niitä ennenkin nähty ;.

Forza Motorsport 3 http: Huono seksi, huonompi mieli ; oi voi. Huonossakin repussa voi oll Huonossakin repussa voi olla hyvät eväät. Jeesus on homo Jeesus on homo. Joonas photography Valokuviani voit tsekata täältä!! Joroisten ylä-aste Joroisten ylä-aste. Juho oksan koulu Juho oksan koulu. Ei tarvi olla alkoholisti liittyäkseen.

Kesä, minihameet ja rakkaim Tänne kaikki joiden mielestä nuo ovat kesässä Klamydia - Mopolla Suohon. Koroisten Koulu Koroisten Koulu. Kosolan ala-aste Kosolan ala-aste. Kronoby Högstadium Kronoby Högstadium. Tänne vaaan kaikki kuvakkeen käyttäjät , Kännis ja kihlois on kiva o Mikael gabriel, uniikki, pu Molokkisi ikä ei välttämätt Motorismi Kaikille motoristeille tarkoitettu klubi Motoristi Kaikki motoristit klubiin mukaan. MTV Finland, Studio 51 and Mulla ei ole ongelmaa alkoh Mulla mitää ongelmaa oo, alkoholi tulee mun Muoti on niille joilla ei o Muoti on niille joilla ei oo omaa makua Onko se joku veikkauksen uu Onko se joku veikkauksen uus vetomuoto?

Paino on voimaa, ylipaino y Pakko olla pinkki että näyt Photography a club for people who are interested in Pimeä huone nii naisin sua Proyo - Luulette Tietävänne. Quentin Tarantinon koko tuo Rattopojat Loistava bändi, vaikka vähän lyhyeksi jäikin Ruma naama, iso maha, pieni Sain vähän huonosti ja nyt Söin vähän huonosti, ja nyt närästää x.

Saló - Sodoman päivää. Sano onks toi jätkä hidaste Sano onks toi jätkä hidaste vai este? Sooloilua -elokuva Sooloilua -elokuva. Joka kesäinen jalkapallon tyylinen tapahtuma Suuret koirat ja valio omis Lähinnä koiraihmisille, miksei muillekkin Säästä vettä, juo olutta Näinhän se menee!

The Colours Of The Hardstyle some one knows.. One Republic - Apologize. Tobo Sabotaashe eli kaikki paskas vaan ja propagandaa!!

Toisinaan odotan kirjettä T Toisinaan odotan kirjettä Tylypahkasta. Toroppalan ala-aste Toroppalan ala-aste. Toyota Soarer Toyota Soarer. Tykkään miehistä, oon salet Tätä naamaa ei korjata edes Vihaan tupakkaa koko sydäme Viittomakielen taito on hyv Viittomakieli on hyvä taito olla mielessä kun Woodoo Imatra Paikallinen kunnon "rokkimesta", jossa viihtyy Älä välitä musta, ihailen v Mitäs me miehet [glasses]. Aa joo on mulla sisaruksia! D ajaminen eli kuskina olo: Ajelu Mopolla Ja Autolla.

Antti Tuisku - Levoton. Asuntoloissa saattaa olla muutakin tekemistä CocoRosie Yhdysvaltalainen duo, joka koostuu sisaruksista Coton de tulear Coton de tulear. Ei oo helppoo olla hyvännäk En juo alkoholia, mitä nyt joskus kännissä En ole alkoholisti, olen op End Of You-walking With No Gogol Bordello on järkyttäv Ette voi väittää vastaan!

Happoradio - Unelmia Ja Toi Happoradio - Unelmia Ja Toimistohommia. Hei ota vuoronuomero tuosta Hiiohoi ja rommia pullo. P homot on söpöjä: Joko oot Mun Kaveri tai sit Se on joko tai.. Joroisten yläaste Joroisten yläaste. Juopoksi sanovat vaikka mit Kaakaoholistit Kaikki kaakaota juovat tänne: Kokoomus, Vaalivoittaja Hallitusvastuun painaessakin nousu suurimmaksi Kotkan juopot se joka tuntee olevasa tollanen ni tänne vaa, Loppuu se hyvänolon tunne!!!

Lumilautailu Med Kuningas A Maailmalle Oot Vaa Joku,jol Miks ottaa sixpäkki ku voi Miks ottaa sixpäkki ku voit saada koko tynnyrin Molookki-tipu Siellä nuo pessii sano. Mulla on alkoholi ongelma s Myytit ja Mytologiat Myytit ja Mytologiat. Nissan juopot kaikille jotka on ryypänny nissanin takapenkillä. Ole aito oma itsesi Ole aito oma itsesi. Olen Liian Hetero Oppiaksen Olut sen monissa eri muodoi On olemassa ihmisiä, jotka Onneksi on photoshop Meidän kaikkien rumien ihmisten pelastus.

Over There Kaukana Kotoa. Pakko olla hieman ilkeä nimi kertoo kaiken. Pakko olla hieman vittumainen Pakko olla hieman vittumainen. Pataluodon yläaste Pataluodon yläaste. Pentti Umelin ahdistelee mi Pornoilu ja homoilu Tietääkö kukaa mikä on pornoilu. Porolahden ala-aste Porolahden ala-aste. Porolahden yläaste Porolahden yläaste. Sarita91 ja Poromies87 Fani Sen oikean naisen etsintään Silmä silmästä sokaisee kok Stephen Kingin Koko Tuotanto.

Suomi ei ole itsenäinen vaa Tänne kaikki, jotka ovat sitä mieltä siitä The Color Morale Teksti on lainattu englanninkielisestä Toyota Japanilais valmisteinen auto.

Toyota Carina Kaikki Carinan omistajat tänne: Toyota Hiace Toyota Hiace. Tää on tämmönen liikkuva mo United Colors Of Benetton. Urheilu on pilannut monta h Voionmaan yläaste Voionmaan yläaste. Voit olla mulle osa elämää, Voit olla mulle osa elämää, mut et koko maailmaa.

Yö - kuorotyttö Yksi Yö: Älä käytä väärin molokkisi, Aamu uninen, ilta uninen. Elokuvassa vuotias poika tekee useaan kertaan seksiä aikuisen naisopettajansa kanssa. Tämä tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo opettaja Mary Kay Letourneau'n ja hänen oppilaansa Vili Fualaau'n seksuaalisen elämäkerran, joka alkoi vuonna Vili Fualaau oli suhteen alkaessa vuotias!

Elokuva on kertomus neljästä vuotiaasta pojasta. Elokuvassa on noin vuotias poika, jolla ei ole edes vielä äänenmurrosta, ja hän seisoo reisiään myöten suojärvessä. Lähikuvassa näytetään, kuinka poika ottaa uimahousuistaan sukuelimen kohdalta pois ison mustan ankeriaan.

Myöhemmin tuo sama poika sanoo toiselle pojalle: Se on koko piirikunnan isoin! Elokuvassa, jota kutsukaamme vaikka kirjaimella X, koska en muista elokuvan nimeä enkä esitysajankohtaa, esiintyy nuori alaikäinen poika, joka menee alasti vuoteeseen isorintaisen aikuisen naisprostituoidun päälle tekemään seksiä hänen kanssaan. Saman elokuvan lopussa eräs toinen selvästi alaikäinen poika ja aikuinen nainen alkavat riisua toisiaan ja poika suutelee naisen paljaita rintoja, ja molemmat hyväilevät toisiaan.

Elokuva on tullut Ranskan TV 5: Elokuvan on esitetty Suomen TV: Papin liikanimi on elokuvassa "Isä Runkku".

Pappi myös pukee pojan naiseksi, katselee häntä himoiten ja pyrkii tekemään pojalle seksiehdotuksia. Elokuvassa näytetään lisäksi alaikäisten poikien joukkorunkkauskohtaus. Elokuvassa on kaksi alaikäistä poikaa, joilla ei ole vielä edes äänenmurrosta, ja he katselevat valkokankaalta elokuvaa, jossa täysin selkeästi näytetään, kuinka alaston aikuinen mies tekee yhdyntäliikkeitä vatsallaan makaavan aikuisen alastoman naisen päällä keho kiinni naisen selässä.

Tämä elokuva syyllistyy siihen. En muista tässä nyt seuraavaksi esittelemäni elokuvajakson nimeä, mutta se tuli aivan varmasti marraskuussa tai joulukuun alussa Viranomaiset voivat ihan vapaasti tarkistaa TV 2: Todennäköisesti elokuva esitettiin Elokuvassa on alaikäinen noin vuotias poika, jolla ei ole vielä edes äänenmurrosta, ja hän makaa sairaalan poliklinikan vuoteella ja tarkkailee aikuisen naissairaanhoitajan valkotakin alta esiin pilkottavia paljaita rintoja koko elokuvan ajan.

Pojan kasvoja kuvataan valtavat ajanjaksot lähikuvassa, kun poika tuijottaa naista ja hänen rintojaan seksuaalisen kiihotuksen vallassa.

Ohjelman alusta loppuun näytettiin selkeästi noin —vuotiaita poikia, jotka olivat ilkosen alasti lukuun ottamatta penissuojuksia, jotka olivat rakennetut kuvaamaan jatkuvaa erektiota. Suojukset olivat koko ajan vaakasuorassa asennossa, ja lisäksi poikien kivekset näkyivät selvästi.

Tämä on sukupuolisiveellisyytä loukkaavan lasta esittävän elokuvan levittämistä siten, että se aiheuttaa pahennusta. Elokuvassa vuotias liettualaistyttö nimeltä Lilja menee Ruotsiin harjoittamaan prostituutiota. Maksullisen seksin ikäraja on Suomessa 18 vuotta, ja Ruotsissa on kriminalisoitu myös täysi-ikäisten välinen maksullinen seksi.

Suomalaisesta lapsipornoelokuvasta nimeltä "Espoon viimeinen neitsyt" esitettiin otteita Suomen TV 1: Ohjelmassa ei lainkaan moralisoitu elokuvan kohtausta, jossa aikuinen mies ja noin vuotias tyttö tekivät seksiä alasti vuoteessa toistensa päällä! Kolme sairaalassa olevaa ja vuotiasta poikaa menee vuotiaan johdolla rullatuoleissa kylpyhuoneeseen, jonka seinälle he laittavat vuotiaan pojan sänkynsä taakse piilottaman suuren värijulisteen aikuisesta naisesta, jonka valtavan suuren rinnat pullottavat kuvassa lähes paljaina.

Kaikki kolme poikaa, ja vuotiaat, alkavat haltioituneilla ilmeillä masturboida samalla kun he katselevat seinällä olevaa julistettaan. Nuo kolme poikaa ottavat myös itsestään salaa röntgenkuvat, joissa he näyttävät keskisormea kohti kuvan katsojaa. Seuraavana päivänä lääkäri näyttää kollegoilleen kuvia, nauraa hysteerisesti ja näyttää itsekin samalla keskisormea, joka on kansainvälisesti tunnettu käsimerkki ja tarkoittaa: Elokuvan masturbointikohtausta korostetaan vielä sillä, että nuo samat pojat makaavat vierekkäin ruohikolla ja odottelevat julisteessaan esiintyvää pornomallia näyttäytyvän oikeasti asuntonsa ikkunassa.

Tätä samaa kohtausta toistetaan elokuvassa toistuvasti eri kohtauksissa. Sen jälkeen sairaanhoitaja laittaa häpeillen takkinsa avonaista etuosaa kiinni. Pojan vuotias ikä mainitaan elokuvassa, eikä pojalla ole edes vielä äänenmurrosta! Pojat puhuvat myös hyvännäköisistä kuubalaisista mulattitytöistä. Nälkäinen kimma on paras. Se syö sinut suihinsa! Toisessa kohtauksessa vuotias poika sanoo: Ja voihan siellä katsella tyttöjä ja vetää käteen! Elokuvan aikuinen käsikirjoittaja ja aikuinen ohjaaja laittoivat vuotiaan pojan replikoitavaksi seksuaalisesti latautuneita tapahtumia, ja myös laittoi pojat masturboimaan pornomallin julisteen avulla, ym.

Tämäkin elokuva tuli TV 2: Mutta TV 2 saa tehdä mitä huvittaa, koska se on suuri mediajätti. Auta armias, jos yksityinen mattimeikäläinen tekisi tällaisen samantyyppisen elokuvan ja levittäisi sitä edes muutamia kymmeniä kappaleita, niin hänet tuomittaisiin vuosiksi vankilaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä lapsipornon valmistamisesta, hallussapidosta ja levittämisestä!

Elokuvan kohtauksessa noin vuotias pikkupoika nousee bordellin portaita ylös ja kompastuu niissä. Yhtäkkiä pojan eteen tulee erittäin vähäpukeinen aikuinen naisprostituoitu, jonka bikinit ovat niin pienet, että osa hänen vaginastaan on näkyvissä. Poika nostaa hitaasti katsettaan ylöspäin ja tuijottaa pitkän aikaa lähes alastonta prostituoitua suoraan edessään. Pojan ilmettä kuvataan hartaasti, kun pojan silmät suurentuvat ja suu aukeaa tästä seksuaalisesta näkymästä, joka häntä kohtaa.

No, tule nyt sitten. Huora sanoo pojalle viitaten toisiin huoriin samassa huoneessa: Jonas Karlsson on teini-ikäinen poika, joka sanoo elokuvassa, että hänen serkkunsa haluaa mitata hänen pippelinsä. Serkku on keski-ikäinen mies, joka vie pojan rannalle katsomaan, kuinka hän tekee sukupuoliyhdyntää naisen kanssa pojan nähden.

Sitten mies menee pojan kanssa kahden kesken yöksi telttaansa, juottaa pojalle alkoholia ja alkaa kopeloida selällään makaavan pojan alavatsaa, avaa pojan housut ja sanoo: Elokuvan aiheena on se, kuinka keski-ikäinen mies tekee seksiä teini-ikäisen tytön kanssa ja välttyy oikeusjutulta, kun miehen firma lahjoo dollarilla syytettä ajavan miehen perumaan syytökset, jotka mies sitten peruukin saatuaan rahat. Elokuvassa vuotias tyttö riisuu vuotiaan pojan täysin alastomaksi ja pukee tämän ylle uimapuvun.

Sitten tämä vuotias poika katselee silmät suurentuen kun vuotias tyttö riisuutuu täysin alastomaksi. Tämän jälkeen vuotias poika hyökkää nopeasti vuotiaan tytön vaginaan naamallaan, pitää kasvojaan vaginassa kiinni useita minuutteja ja hieroo samalla kädellään tytön peppua.

Sitten vuotias poika menee sänkyyn tämän vuotiaan tytön kanssa, menee selällään makaavan tytön päälle ja alkaa nussia häntä edestakaisilla liikkeillä. Sitten tämä vuotias tyttö nussii aikuisen miehen kanssa alasti sohvalla ja vuotias poika tulee tohinan keskelle ja syöksyy samaan sohvaan nussimistapahtumaan. Sitten vuotias poika menee aikuisen naisen kanssa sänkyyn kun nainen houkuttelee pojan sinne kutsumalla pojan ikkunasta asuntoonsa kadulta, jossa poika sitä ennen käveli yksikseen.

Tämän jälkeen toisessa kohtauksessa vuotias poika menee alastomana sänkyyn halaamaan ja suutelemaan aikuista kääpiönaista. Elokuvan katsoja näkee pojan alastomuuden, kun poika nousee ylös sängystä ja on katsojaa kohti koko vartalo alastomana.

Elokuvan poikaa näytellyt oli elokuvan tekohetkellä vuotias, syntynyt syyskuussa Koska nyt olen paljastanut 25 kappaletta televisiosta tulleita lapsipornoelokuvia, niin on todennäköistä, että syyttäjä Juha Päivinen, tuomari Raili Sahi sekä poliisit Eila Koivuniemi ja Alpo Sivonen alkavat jälleen vainota minua.

Minä katson myös lukeutuvani toimittajaksi. Ainakin toimittajaa joutui vangituiksi tai kuulusteltaviksi, ja toimittajaa joutui pahoinpitelyn tai uhkailun kohteeksi. Sensuuri koski tiedotusvälinettä. Vuoden alussa toimittajaa kärsi vankeustuomiota. Itse lisään näiden valtioiden listaan vielä yhden: Tässä kirjassani on siis esitelty 25 kappaletta TV: Se tekee yhteensä 45 kappaletta todistusaineistoja suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta!

Lukijani, etsikää Internetistä käsiinne jokin lista kaikista lapsiseksi- ja lapsipornoelokuvista, joita on esitetty Ranskan TV 5: Asiasta paisuu rankka skandaali, koska sadoillatuhansilla, ellei jopa miljoonilla suomalaisilla TV-katsojilla on kodeissaan Ranskan TV 5 näkyvillä heidän kaapelikanavavalikoimissaan. Julkaisen tässä kirjassani kaikista Suomen TV: Silloin en minä eivätkä lukijani syyllisty sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien lasta esittävien kuvien levittämiseen rikoslain tarkoittamassa merkityksessä.

Elokuvien lapsiseksuaaliset kohtauksethan on näytetty miljoonille suomalaiskatsojille heidän omiin TV-vastaanottimiinsa! Minun on pakko julkaista nuo kuvat tässä kirjassani, koska minun itseni niistä tekemät rikosilmoitukset eivät johda rikostutkintaan, syyteharkintoihin eivätkä oikeusprosesseihin, mutta.

Mitä näiden kuvien julkaisemisen laillisuuteen tulee, niin saahan kuka tahansa julkaista esim. Kuvat julkaistiin koko maapallon mediassa huhtikuussa Samalla tavalla saa kuka tahansa julkaista suurten mediajättien jo kertaalleen levittämiä lapsipornokuvatallenteita, koska ne ovat oleellisen tärkeitä liittää mukaan todisteiksi massarikosilmoituksiin poliiseille ja muille viranomaisille.

Irakin kiduttajiakaan ei olisi saatu kiinni, ellei olisi ollut esittää valokuvia todistusaineistona. Suuret mediajätitkään eivät jää kiinni, ellei ole esittää niiden levittämiä lapsipornokuvia ja lapsipornotekstejä todistusaineistona julkisuudessa. Myös tähän Suomen rikoslain Teon rangaistavuus edellyttää, että se aiheuttaa pahennusta. Ellei kukaan teon näkijöistä pahastu, rikoksen tunnusmerkistö ei toteudu.

Mutta jos näkijä pahastuu, rikoksen tunnusmerkistö toteutuu. Viranomaisten sopii tarkastaa aina mainitsemani suuren mediajätin arkistonhoitajilta, että onko ilmiantamani kuvatallenne todella julkaistu mainitsemassani suuressa mediajätissä kyseisenä ajankohtana, niin he huomaavat, että kyllä se taatusti on, ja näin havaitaan, etten minä puhu perättömiä!

Tässä kirjassani julkaistut kaikki kuvatallenteet ovat esillä niin kauan, kunnes kuvatallenteen alkuperäiset valmistajat ja levittäjät on asetettu syytteeseen ja tuomittu oikeudessa ja kuvatallenteelle on asetettu julkinen levityskielto ja kuvatallenne on poistettu markkinoilta.

Kehotan lukijoitani myös raportoimaan suomalaisille iltapäivälehdille ja kaikille suurille kansainvälisille uutistoimistoille, että tämä kirjani tai sen sisältämät tiedot on jätetty massarikosilmoituksen ominaisuudessa erilaisille viranomaistahoille. Kansainvälisiä uutistoimistoja ovat mm. Esiinnyin valokuvassa Lolita-kirjan kansikuvaa esitellen. Nyt julkaisen tässä tuon saman valokuvan, mutta Lolita-kirjan sijasta valokuvassa oleva syyttävä sormi osoittaakin kuvaa televisiovastaanottimen kuorista, johon on ympätty kuvatallenneotteita TV: Tätä samaa kuva-asetelmaa viljelen sitten tässä kirjassani kymmeninä samanlaisina kopioina   -   vain TV-vastaanottimien kuorien sisällä olevassa ruudussa vaihtuu aina eri kuvatallenneotteita eri lapsipornoelokuvista.

Jyväskylän poliisit sanoivat minulle, että jos julkaisen tässä kirjassani kuvatallenneotteita suurtenmediajättien lapsipornotarjonnasta, niin saisin syytteen lapsipornon hallussapidosta ja levittämisestä ja menettäisin ehdonalaisen vapauteni ja joutuisin takaisin vankilaan sekä saisin isot sakot, joten en voi julkaista lupaamiani kuvia.

Kuinka nyt siis voin todistaa lukijoilleni, että edellä luettelemissani elokuvissa on todellakin sellaisia lapsipornokohtauksia, joita olen kuvaillut? Voin todistaa asian sillä, että mikäli selostukseni elokuvista eivät pitäisi paikkaansa, niin elokuvien tekijät nostaisivat minua vastaan oikeusjutun ja saisin tuomion törkeistä kunnianloukkauksista. Saman tuomion saisin myös TV-kanavien johtajien vaatimuksesta, jos kyseisiä lapsipornoelokuvia ei olisi esitetty mainitsemillani TV-kanavilla tiettyinä aikoina.

Kuinka te lukijat sitten voitte tarkistaa, olenko vai enkö ole saanut tuomioita, mikäli olisin valehdellut? Voitte tarkistaa asian soittamalla Rikosseuraamusvirastoon, ja siten havaitsette, että lukuisat paljastukseni suurten mediajättien levittämistä lapsipornoelokuvista pitävät täysin paikkaansa. Tai sitten etsikää jostakin Internetistä olevasta elokuvia myyvästä firmasta nuo elokuvat käsiinne ja nähkää itse, mistä puhun!

Kaikkia näitä elokuvia löydätte netistä sellaisesta paikasta kuin The Internet Movie Database, web-osoitteessa www. Elokuvien totuudenmukaiset esitysajankohdat voitte tarkistaa mistä tahansa kyseisten päivien sanomalehdistä, jotka julkaisevat ohjelmatietoja. Vanhoja sanomalehtiä saa jokainen luettavakseen lähimmän yliopiston kirjaston varastosta.

Vanhoista lehdistä voitte myös tarkistaa tämän kirjani luvussa 5 luettelemieni lehtien lapsipornojuttujen paikkansapitävyyden, ja kirjastoista voitte tarkistaa tämän kirjani luvussa 6 luettelemieni lapsipornokirjojen paikkansapitävyyden — kaikkein varmin tietolähde on Helsingissä sijaitseva Suomen Kansalliskirjasto, koska sieltä löytyvät KAIKKI Suomessa painetut kirjat.

Lukijani, lähettäkää minulle postia, lisää tietoja sellaisista elokuvista ja niiden esityskanavista ja —ajankohdista, joissa on lapsipornoa, niin julkaisen tiedot kirjani uusissa päivityksissä.

Aiemmin kerroin, että kirjani sisältää 52 kpl todistusaineistoja suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta. Nyt olen tämän kirjani jälkityöstössä löytänyt lisää 48 kpl todistusaineistoja elokuvista, joita suomalaiset voivat vapaasti katsella ja tallentaa kaapelitelevisiokanaviensa välittämien satelliittiasemien kautta, joissa alla luettelemani elokuvat pyörivät uusintoina. Lisäksi suomalaiset saavat aivan laillisesti tilata näitä elokuvia itselleen osto-dvd-videoina Internetistä mistä tahansa elokuvia myyvistä firmoista ja elokuva-arkistoista.

Todistusaineistojeni kokonaismäärä nousee näin ollen Yläkuvassa taiteilija Hugo Simberg, joka ennusti Tampereen tuomiokirkkoon luvun alussa tekemissään maalauksissa Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen syntymisen Viroon huhtikuussa Alla kuva Tampereen tuomiokirkosta. Alla on Hugo Simbergin Tampereen tuomiokirkkoon tekemiä maalauksia. Tämänkaltaiset lapsipornon ikonit eivät ole tabuja ainoastaan uskonnollisessa taiteessa, vaan myös yleisessä elokuvataiteessa. Tabu tarkoittaa jotakin asiaa, johon ei saa koskea ja josta ei saa puhua.

Lapsipornotaide on viranomaisille tabu, joten minä julkaisen suomalaisten koteihin televisiokanavien ja markettien myyntivideoiden kautta tulleita yleisen elokuvataiteen tabuisia ja yleisesti hyväksyttyjä lapsipornon ikoneita oman Buddhistis-marxilaisen uskontoni tulkitsemina laittamalla lapsipornon ikoneiden alle uskonnollisia kuvatekstejä. Jos viranomaiset alkaisivat syyttää minua näistä uskonnollisista tulkinnoistani, niin heidän pitäisi alkaa syyttää myös niitä suuria mediajätttejä, jotka valmistavat ja levittävät lapsipornon ikoneita kaikkialle maahamme.

Allaolevat valokuvat puhuvat puolestaan kolmannen vuosituhannen ajan hengestä. Ostin tämän elokuvan DVD: Yläkuvassa Kristus hipelöi prostituoitu Magdalan Mariaa porttolassa. Alakuvassa noin vuotias pikkutyttö katselee edestäpäin ristillä riippuvaa alastonta Kristusta.

Alakuvassa tuo sama vuotias pikkutyttö istuu samassa huoneessa, jossa Kristus tekee sängyssä seksiä prostituoitu Magdalan Marian kanssa. Suomen suosituimpiin kuuluvalla Internet-sivustolla www.

IMDB on maailman suurin elokuvien tietopankki, ja se mainosti aloitussivullaan syyskuussa , että sillä on joka kuukausi yli 27 miljoonaa kävijää. Elokuva tuli myyntiin kaikkialle Suomen tavarataloihin lokakuussa Elokuvan Oskar-poikaa näytellyt David Bennent on syntynyt 9. Tämä elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Silver Piller, joka on todellinen Jeesus Kristuksen toinen tulemus. Alakuvissa vuotias tyttö riisuu itsensä täysin alastomaksi vuotiaan Kristuksen toisen tulemuksen nähden.

Alakuvissa vuotias Kristuksen toinen tulemus laittaa kasvonsa kiinni vuotiaan alastoman tytön vaginaan ja puristelee tämän peppua. Alakuvissa vuotias Kristuksen toinen tulemus tekee seksiä vuotiaan tytön kanssa sängyssä. Alakuvissa vuotias Kristuksen toinen tulemus tekee alastomana seksiä vuoteessa alastoman aikuisen kääpiönaisen kanssa. Alakuvassa vuotias Kristuksen toinen tulemus nousee seksin jälkeen ylös vuoteesta alastomana elokuvan kaikkien katsojien nähden.

Alakuvissa aikuinen mies nussii rajusti vuotiasta tyttöä vaginaan sohvalla ja vuotias Kristuksen toinen tulemus hyppää samaan sohvaan mukaan tohinan keskelle. Seuraavaksi julkaisen ne 48 muuta todistusaineistoa.

Elokuvan vuorosanateksti ja käännös: Yläkuvassa on Suomen TV 2: Tulkintani näistä suurten mediajättien levittämistä lapsipornon ikoneista: Tämän elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Raiko, joka on todellinen Filippoksen toinen tulemus.

Elokuvan vuorosanateksti ja sen käännös: Elokuvan vuorosanatekstit ja niiden käännökset: Tämän elokuvan naisnäyttelijä Vera Fischer voitti Candango Trophy —palkinnon parhaasta naisosasta vuonna Elokuvan Hugo- poika, joka on allaolevissa kuvissa, on vuonna syntynyt Marcelo Ribeiro, ja hän oli kuvausten aikaan vuotias.

Buddhistis-marxilaisen uskonnon mukaan Marcelo Ribeiro on Silver Pillerin eli Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen omasta itsestään Brasiliaan luoma kopiokeho. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus pyytää seksiä keski-ikäiseltä naiselta, joka suostuu ehdotukseen. Yläkuvassa keski-ikäinen nainen hiplaa vuotiaan Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen paljasta rintakehää.

Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus himoitsee seksiä ja puristelee keski-ikäisen alastoman naisen rintoja. Alakuvassa keski-ikäinen nainen alkaa riisua vuotiaan Jeesus Kristuksen toista tulemusta täysin alastomaksi.

Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus kyynelehtii, koska hän saa viimeinkin seksiä. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus aloittaa seksin kielisuudelmilla keski-ikäisen naisen kanssa molempien ollessa täysin alastomina. Yläkuvassa vuotiaalla Jeesus Kristuksen toisella tulemuksella on jo täysi erektio päällä. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus työntää jäykistyneen pippelinsä keski-ikäisen naisen vaginaan.

Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus nussii keski-ikäistä naista edestakaisilla työntöliikkeillä. He molemmat saavat orgasmin. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus runkkaa vielä yhdynnän jälkeen, kun keski-ikäinen nainen tarjoaa hänelle kylpytakkia.

Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus menee huoraporttolaan nussimaan aikuisia huoria. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus saa orgasmeja huorien käsittelyssä. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus on alastomien huorien ympäröimänä.

Elokuva voitti vuonna Parhaan eurooppalaisen filmin Bodil-palkinnon. Myös tässä elokuvassa esiintyy Silver Pillerin eli Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen omasta itsestään luoma kopiokeho, josta kuvia alla. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus riisuu vaatteitaan.

Yläkuvassa näkyy vuotiaan Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen erektio. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus masturboi. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus katselee jäykistynyttä pippeliään. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus esittelee erektiotaan.

Elokuva kertoo Toisen Maailmansodan ajasta sekä homopedofiilisen taipumuksen omaavasta aikuisesta sotilaasta ja vuotiaasta pojasta, jonka kanssa sotilas tekee seksiä.

You out and Elly in. Sinä ulos ja Elly sisään. Oh yes… of course. Kleks , ohjaus Krzysztof Gradowski, Puola Elokuva oli ehdolla vuonna saamaan palkinto nimeltä Young Artist Reward. Elokuvassa noin vuotiasta poikaa kuvataan täysin alastomana pitkiä jaksoja. Elokuva kertoo katolisen sisäoppilaitoksen alaikäisistä pojista, joita käytetään elokuvassa seksuaalisesti hyväksi.

Elokuva sisältää myös alaikäisten poikien alastonkohtauksia. Elokuvassa alaikäiset pojat esiintyvät pitkiä aikoja täysin alastomina. Elokuvassa kaksi pikkupoikaa esiintyy koko ajan täysin alastomina. Elokuva aiheutti suuren skandaalin luvulla. Poikanäyttelijä Pelle Hvenegaard on syntynyt elokuussa , ja oli kuvauksissa vuotias. Elokuva on voittanut Prix Italia —palkinnon vuonna Buddhistis-marxilaisen uskontoni tulkinta näistä suurten mediajättien levittämistä lapsipornon ikoneista: Tämän elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Egert, joka on todellinen Bartolomeuksen toinen tulemus.

Tämän elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Sergei, joka on todellinen Pietarin toinen tulemus. Alakuvassa on alastomana noin vuotias poika alastomien aikuisten naisten kanssa. Elokuva perustuu Thomas Mannin romaaniin. Elokuva käsittelee murrosiän alussa olevan pojan seksisuhdetta aikuiseen naiseen.

Alakuvassa vuotias poika masturboi sängyssä. Ennen kuin jatkan suurten mediajättien levittämien lapsipornoelokuvien esittelyä, haluan julkaista tässä alla kuvia Viron Tartto-kaupungista, jossa kohtasin Kristuksen toiisen tulemuksen ja hänen kahdeksan opetuslapsensa toiset tulemukset ja elin heidän keskuudessaan seitsemän kuukautta vuonna Tartto on siksi Buddhistis-marxilaiselle uskonnolleni Pyhä Kaupunki.

Alla on kuva Tarton yliopiston päärakennuksesta. Asuin Tartossa seitsemän kuukautta vuonna ja olin päässyt Tarton yliopistoon lukemaan eestin kieltä ja yleistä historiaa. Viranomaisten minua kohtaan aloittaman ajojahdin vuoksi jouduin kuitenkin pakenemaan Tartosta Suomeen loppuvuonna Elokuvassa esiintyy vuotias poika Petr Ricanek täysin alasti.

Satelliittit välittävät suomalaisten koteihin myös Tshekin TV: Tämä on Buddhistis-marxilaisen uskontoni tulkintaa, jonka mukaan yläkuvan ilme kertoo, että Kristuksen toista tulemusta huolestuttaa jokin asia.

Alakuvissa ilmenee, mikä on huolen aihe. Suomeen tuli marraskuussa uusi natsistinen laki, joka kieltää aikuiselta seksin ostamisen toiselta aikuiselta koko hänen elinaikanaan kaikkialla maapallolla! Jeesus Kristuksen toinen tulemus on tästä hyvin vihainen, koska vanhukset, rumat ja vammaiset eivät saa ilmaiseksikaan seksiä olomuotonsa takia, ja tämä valtiovallan sanelema pakkoselibaatti vanhuksille, rumille ja vammaisille on joukkokastraatiota ja se aiheuttaa vakavia mielenterveyden häiriöitä, lisää väkivaltaista käyttäytymistä, huumeiden ja alkoholin käyttöä, jotka johtavat yhä lisääntyvässä määrin lasten seksuaalisiin hyväksikäyttöihin sekä kaikenikäisten raiskauksiin ja myös itsemurhiin!

Kristuksen toinen tulemus sanoo: Miksette halua lobotomiaa murhaajille ja väkivaltarikollisille? Miksette halua katkaista varkailta käsiä? Ettekö tajua, että ihmisen seksuaalisuuden typistäminen, tukahduttaminen ja riisto johtaa yhä enemmän murhiin ja väkivaltaan? Minä näen, mihin koko länsimaailma on ajautumassa, ja siksi olen tullut toisen kerran maan päälle,   että muistutan vakavasti viisauden käyttöönoton tarpeellisuudesta Antti Puustisen kirjan välityksellä!

Yläkuvassa valtiovallan edustaja katselee Kristuksen toisen tulemuksen kopiokehoa. Yläkuvassa Kristuksen toinen tulemus lähtee karkuun valtiovallan hänelle tarjoaman homeisen leivän pöydän äärestä! Yläkuvassa Kristuksen toinen tulemus juoksee ilmoittamaan minulle, että minun on paljastettava lisää suurten mediajättien levittämän lapsipornon skandaaleita tässä nettikirjassani.

Tästä on kuvia alla. Näytin näitä ylläolevan elokuvan still-kuvatallenteita jyväskyläläiselle poliisille ja väitin hänelle, että MINÄ olin valmistanut tämän elokuvan ja kehottanut vuotiasta poikaa nussimaan keski-ikäistä naista.

Alla on kuva tästä poliisista ja hänen reagoinnistaan kertomaani: Tuo kehotuksesi vuotiaalle pojalle mennä nussimaan aikuista eukkoa oli lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja kuvaamasi elokuva on lapsipornoa. Elokuvasi nainen on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttäjä! Puustinen, pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankilatuomion! Kun sitten paljastin tälle poliisille, että minulla ei ollutkaan mitään tekemistä tuon elokuvan kanssa, vaan että elokuva on suurten mediajättien valmistama ja levittämä elokuva, poliisi nolostui ja sanoi näin kuva alla: Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät, eikä toki tuo keski-ikäinen nainen, joka tekee seksiä elokuvassa vuotiaan pojan kanssa.

Elokuva voitti palkinnon nimeltä Golden Screen vuonna Näytin näitä ylläolevan elokuvan still-kuvatallenteita jyväskyläläiselle syyttäjälle ja väitin hänelle, että MINÄ olin valmistanut tämän elokuvan ja kehottanut vuotiasta poikaa leikkimään aikuisen naisen kanssa eroottisia kosketteluleikkejä. Alla on kuva tästä syyttäjästä ja hänen reagoinnistaan kertomaani: Tuo kehotuksesi vuotiaalle pojalle mennä leikkimään eroottisia kosketteluleikkejä   aikuisen eukon kanssa oli lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja kuvaamasi elokuva on lapsipornoa.

Puustinen, pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankeustuomion! Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät, eikä toki tuo aikuinen nainen, joka tekee seksiä elokuvassa vuotiaan pojan kanssa. Näytin näitä ylläolevan elokuvan still-kuvatallenteita jyväskyläläiselle syyttäjälle ja väitin hänelle, että MINÄ olin valmistanut tämän elokuvan ja kehottanut vuotiaita poikia riisuutumaan alasti ja masturboimaan.

Tuo kehotuksesi vuotiaille pojille riisuutua alasti ja alkaa masturboida oli lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, ja kuvaamasi elokuva on lapsipornoa. Pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankilatuomion! Kun sitten paljastin tälle syyttäjälle, että minulla ei ollutkaan mitään tekemistä tuon elokuvan kanssa, vaan että elokuva on suurten mediajättien valmistama ja levittämä elokuva, syyttäjä nolostui ja sanoi näin kuva alla: Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät.

Elokuvassa noin 9-vuotias pikkupoika esiintyy pitkät jaksot täysin alasti. Elokuva kertoo yhdeksänvuotiaista kaksosista. Toidstusaineistojen määrä nousee näin ollen useihin satoihin, enkä viitsi enää edes laskea niiden yhteislukumäärää. Alla olen kopioinut kaikkien elokuvien nimet, jotka tulivat näyttöruudulle tietyillä Keywordeillä.

Hakusanat tarkoittavat, että elokuvat sisältävät hakusanojen tarkoittamia asioita. Sex with minor seksi alaikäisen kanssa , Child nudity lapsen alastomuus , Pedophile pedofiili , Pedophilia pedofilia , Child molestation lapsen hyväksikäyttö , Child abuse lapsen pahoinpitely , Child molester lapsen hyväksikäyttäjä , Child pornography lapsipornografia , Child prostitute lapsiprostituoitu , Child prostitution lapsiprostituutio , Incest insesti ja Child rape lapsen raiskaus.

Once Upon a Time in America En malas compañías The Prime of Miss Jean Brodie Life as a House Préparez vos mouchoirs Fast Times at Ridgemont High The Shipping News Summer of '42 Amor estranho Amor Natural Born Killers Wish You Were Here The Opposite of Sex Tomato Kecchappu Kôtei Galettes de Pont-Aven, Les Too Young to Die? In Praise of Older Women Sweet Sweetback's Baad Asssss Song The Mary Kay Letourneau Story: All-American Girl TV. Natalie - Endstation Babystrich TV.

La vita interiore Eva - den utstötta Polizeiruf - Schwere Jahre - 1. Eva Fonda, 16 Dobro pozhalovat, ili postoronnim vkhod vospreshchyon Paskutine atostogu diena Sjunde inseglet, Det The Boys of St. Du er ikke alene Nirgendwo in Afrika Hong ying tao Pro Krasnuyu Shapochku TV. Tatort - Todesangst TV. A Beautiful Mind S tebou me baví svet The Last Emperor Mitt liv som hund Souffle au coeur, Le Musíme si pomáhat Voor een verloren soldaat A Woman Under the Influence Voleur d'enfants, Le Gritta vom Rattenschloß Ali Zaoua, prince de la rue Gloire de mon père, La Abel, twój brat Death in the Seine TV.

Escape from Sobibor TV. Engelchen flieg TV. The Man in the Moon Legende von Paul und Paula, Die Otac na sluzbenom putu Tras el cristal The Tragedy of Macbeth Before Night Falls The Island on Bird Street Petit garçon, Le Crónica de un niño solo The Year of Living Dangerously Lust och fägring stor Bájecná léta pod psa Edges of the Lord War of the Buttons Lord of the Flies Ciske de Rat Voyage en douce, Le E no naka no boku no mura Fiore delle mille e una notte, Il Ben Loke'ah Bat The Song Remains the Same Discesa di Aclà a Floristella, La Alla vi barn i Bullerbyn Akademiya pana Kleksa Richter und das Mädchen, Der The House of the Spirits I Am Dina Cuore di mamma Spielen wir Liebe Une été à Saint-Tropez V.

Du är inte klok Madicken Bel été , Le Art for Teachers of Children The Coca-Cola Kid Dramma borghese, Un J'irai comme un cheval fou Sanning eller konsekvens Hei tai yang Laura, les ombres de l'été Memoirs of a Survivor Skaldede spøgelse, Det The Possession of Joel Delaney Montagna del dio cannibale, La Mario und der Zauberer The Blue Lagoon Charlie and the Talking Buzzard Dva lidi v zoo Geschichte des erotischen Films, Die TV. Begynnelsen på en historie Death Scenes V. Was Eltern nicht mal ahnen Bis fünf nach zwölf - Adolf Hitler und das 3.

Mariposas disecadas, Las Freiheit für die Liebe Neobyknovennyye priklyucheniya Karika i Vali Tatort - In flagranti TV. Deux imbéciles heureux Zünd an, es kommt die Feuerwehr For Health and Happiness Prime Suspect 3 TV. Germania anno zero Capturing the Friedmans The Big Lebowski The Butterfly Effect Bastard Out of Carolina Niña santa, La Fallen Angel TV.

The Devil's Playground Men Who Love Boys Without a Trace Bump in the Night TV. Kiss or Kill Scary Movie 3 Mind Prey TV. Eban and Charley Was Schulmädchen verschweigen The Dangerous Stranger Avocat du diable, L' TV. Staying Safe V. Pædofile danskere, De TV. Boda del señor cura, La The Child Molester The Weather Man Twist of Faith Kikujirô no natsu Leben lang kurze Hosen tragen, Ein Wild at Heart Woman Thou Art Loosed The Jaundiced Eye Kids Don't Tell TV.

Absence of the Good TV. Stop at Nothing TV. Voices from Within TV. The Night Caller Freddy Got Fingered Blade Runner VG. Fainaru fantajî R VG. The Last Taboo Don't Touch TV. Tournament of Dreams Loving You TV. Born into This Goodnight Mister Tom TV. The Lost Child TV.

Falling Away From Me V. Two Story House No Cure for Cancer TV. Stand by Me The Land Beyond the Sunset Good Will Hunting Dom za vesanje No Child of Mine TV. This Gun for Hire Hell Town TV. The Reflecting Skin Ladro di bambini, Il King of the Hill Espinazo del diablo, El Caduta degli dei, La The Joy Luck Club Where the Spirit Lives Argent de poche, L' Three on a Match The Virgin Suicides Danny the Dog Harry Potter and the Sorcerer's Stone This Boy's Life Song for a Raggy Boy Pack Up Your Troubles A Time to Kill Tatort - Kinderlieb TV.

Tatort - Manila TV. The Onion Field König der Diebe Domestic Violence 2 Dominick and Eugene Jay and Silent Bob Strike Back The Pretender TV. Noir comme le souvenir Wisconsin Death Trip Lady in White The Lost Son Crème glacée, chocolat et autres consolations Real Men TV. Island of the Haunted TV. Life with Billy TV. Child's Cry TV. A Map of the World Tatort - Abschaum TV.

Trapped in Silence TV. Where the Heart Is The Ellie Nesler Story In the Cold Light of Day Mockingbird Don't Sing Unspeakable Acts TV.

Es geschah am hellichten Tag TV. The Prince of Tides The Mad Genius Agnes of God Getting Out TV. It Leads TV. The Demon Barber of Fleet Street Milka - elokuva tabuista Liar, Liar TV.

A Promise to Carolyn TV. Ombre du doute, L' When She Was Bad The Fishing Trip Révolte des enfants, La Shattered Mind TV. A Child Lost Forever: The People Under the Stairs The Lion King II: Simba's Pride V. Tainted Blood TV. An American Dream TV.

Do You Know the Muffin Man? While Justice Sleeps TV. Ultimate Betrayal TV. Never Die Alone House of Wax Tales from the Hood Flowers in the Attic Child of Rage TV. The Witch Who Came from the Sea The Final Nightmare The Mao Game The Trial of Billy Jack Petite Aurore l'enfant martyre, La Children of the Night Three on a Meathook Don't Go in the House The Secret World of Mormonism V.

The Calendar Girl Killer Polizeiruf - Minuten zu spät TV. Minsan lang kitang iibigin Just an Overnight Guest TV.

Perfekte kvinde, Den Seiken densetsu 3 VG. To a Safer Place Fish Don't Fly When the Bough Breaks TV. Vater unter Verdacht, Ein TV. Abarten der körperlichen Liebe In Defense of Kids TV. Rachel and Marla TV. America's Best Kept Secret V.

Umarmung des Wolfes, Die TV. Süße der Fremden, Das TV. One of a Kind TV. Law of the Land Yume no kichi A Puzzle of Flesh VG. The Sterilization of Leilani Muir De la part des copains In Quiet Night The Near Room After the Bath Salò o le giornate di Sodoma Streets of Rage The Art of War

..

Porno bien folladas abuela folla en castellano erotico pollas monstruosas pajas sexo rubias x videos porno de parejas maduras chicas sexo arabe gratis en la calle del porno con travestis porno. con camara oculta los mejores videos lesvicos gratis videos gratis abuelas gratis xxx videos pornos maduras con pene videos exnovias viejas gratis videos de parejas calientes videos porno caliente videos porno maduras follando porno en español viejas mujeres corriendose video porno porno con negros penes videos jovenes videos embarazada videos porno de maduras maduras.

con putas viejas peludas viejaspeludas videos viejas lesbianas sasha grey roxy raye porno manga sexo x en español gratis viejos videos peludas porno gratis abuela analporn videos sexo con tetonas porno gey gratis riley steele vidios putas porno interacial videos xxx gratis porno hd porno maduro español abuelas masturbandose vídeos porno tríos porno sexso peliculas pornos gratuitos videos porno mamada maduras rellenitas tetonas julia de sexo videos porno interracial videos phorno gratis parejas coño xxx faking sexp gratis lesvianas videos porno salvaje sexo gratis chupa tetas de trios mangas hentai porno gratis en español madura pornogratis ver coños eyaculando ancianas cachondas las mas putas viciosas hentay xxx madura caliente hentai kourtney kane videos gratis nudistas xxx porno.

Hiusmallit pyöreät homoseksuaaliseen kasvot salo sex

kesäkuu Pertin kasvoille kohonnut helpottunut ilme oli paras mahdollinen palkinto. Tekisi nyt mieleni kysyä teiltä, että eikö homoseksuaalinen akti kuitenkin .. feel so good/ move your sexy body Heterot puhuttavat, Jukka Salo, 7/4/96 AM. meng. .. hiukset=H2O-,"liian vanha"=DMT,Liian rock-=Escale). Org shemales hiusmallit pyöreille kasvoille seksiseuraa heti panettaa treffit kuopio hot I puhelinseksiä sex chat suomi quuntele thai thai hieronta malmi orgasmi ilman suomiporno lothar ilmais sex ilmaiset seksisivut hiusmallit pyöreät kasvot live sex johanna seksiseuraa suomi alaston suihinotto opas seksiseuraa salo. 5. kesäkuu Olen perinyt silmät isältä ja hiukset äidiltä. .. ett två tre fyra fem sex sju hmm. leuka nio tio" Kyllä nauratti! . Kun pyysin niistämään "ulospäin", poika käänsi kasvonsa ikkunaan, Miten kanttori soitti häämarssia Mika Salon ja Norikon häissä? Ympyrä on pyöreä viiva, josta ei tiedä, mistä se alkaa.

HOMO ILMAISVIDEO SUOMI24 CHAT 22