Bb meis naisseuraa homoseksuaaliseen miehille

Aivot ovat naissukupuolta, jos niiden soluissa ei ole y-kromosomia. Jos niiden soluissa on mikroskoopilla nähtävillä y-kromosomi, ne ovat miehen aivot, riippumatta siitä, tykkääkö henkilö sanotaan nyt lukemisesta vai maantieteestä. Jos henkilö tykkää lukemisesta, leipomisesta ja on luonteeltaan ujo ja arka ja hänen aivonsa ovat tietyn muotoiset tai sormensa tietyn pituiset, se ei tarkoita, että hänellä on "naisen aivot".

Hänen aivonsa ovat miehen aivot niin kauan, kun ne ovat kehittyneet soluista, joissa on y-kromosomi. Usko nyt jo hyvä ihminen.

Tuosta ei tarvitse lukea edes ensimmäistä lausetta pidemmälle huomatakseen, että kyseessä on pelkkää retoriikkaa. Jos sinulla on jotain painavaa sanottavaa, liitä mukaan konkreettisia tutkimustuloksia liitteineen. Muuten tuo sinunkin asia on yksinkertaisesti ohitettu. Aivojen sukupuolieroista vitsaillaan, mutta niistä on tieteellistä näyttöä. Eroja on löydetty niin aivojen ja aivoalueiden koosta kuin välittäjäaineiden pitoisuuksista. Kuvauksissa on myös todettu, että miesten ja naisten aivot reagoivat joihinkin asioihin eri tavoin - ja samaa osoittavat vielä paljon lukuisammat kokeet.

Mielellä on siis sukupuoli. Keho voi olla ERI sukupuolta kuin mieli eli aivot! Aivojen sukupuolistuvat jo sikiöaikana. Tyttö- ja poikavauvojen käyttäytyminen lähtee eri teille hyvin varhain, niin varhain, ettei kulttuurilla voi olla vaikutusta asiaan.

Tutkimusten "todistusaineisto osoittaa, että kohdunaikainen testosteronialtistus vaikuttaa sosiaalisiin taitoihin, kielen kehittymiseen, empatiaan ja visuaalisanalyyttisiin taitoihin" Aivojen anatomiset sukupuolierot johtuvat valtaosin sukupuolisteroideista, jotka kylvettävät sikiön aivoja. Vasta testosteronihuuhtelu kehittää MIESaivot.

Jos jostain syystä jokin menee vikaan, niin poikasikiön aivot eivät muodostu kuten normaalien miesten. Jos homomiehellä on naisen aivot niin kyseessä on transsukupuolinen ihminen, ei homoseksuaali. Tietyt tärkeät rakenteet kuitenkin on eri ja ne mahdollistaa kiinnostuksen samaa sukupuolta kohtaan. Mutta näin ei ole koska homomiesten aivoissa on samanlaisia maskuliinisia rakenteita kuin heteromiehillä.

Tämä taas ilmenee siinä, että homomiehillä voi ihan yhtä lailla olla samankaltaisia kiinnostuksen kohteita ja ajatuksia kuin heteromiehillä poislukien naiset tietysti. Tämän asian voi päätellä ihan maalaisjärjellä eikä siihen tarvita tutkijoiden lausuntoja. Vain euroa 5. Voihan oikeilla naisillakin olla samankaltaisia kiinnostuksen kohteita ja ajatuksia kuin heteromiehillä?

Eihän se tee naisistakaan silti miehiä, vai? Toiminnalliset magneettikuvaukset osoittavat, että miehet reagoivat emotionaalisiin ärsykkeisiin yhtä lailla mutta ERI tavalla kuin naiset.

Esimerkiksi onnelliset tai pelästyneet kasvot aktivoivat miehellä oikean mantelitumakkeen, naisella vasemman. Mene aivokuvauksiin, jos haluat tietää onko sinulla naisen vai miehen aivot? Sillä naiskommentilla tarkoitin että poislukien naiset homojen kiinnostuksen kohteista. Eli homolla ja heterolla voi olla ihan yhtä lailla samoja kiinnostuksen kohteita esim. Edelleenkin aivojen rakenteet voivat olla tietyiltä osin feminisoituneet, mutta koska moni homomies näyttää ja kuulostaa mieheltä ei kaikki osat aivoista voi olla feminisoituneita.

Niissä tutkimuksissa on todettu, että homomiesten aivoissa on kuitenkin osia jotka ovat maskulinisoituneita, joten homojen ja naisten aivot eivät olet kokonaan samanlaiset. Homojen hypotalamus säätelee edelleenkin testosteronin tuotantoa, koska heteromiesten ja homojen välillä ei ole merkittäviä eroja jos ei eroja ollenkaan testosteronipitoisuudessa.

Yksikin poikkeus riittää kumoamaan sen teorian, että kaikilla homoilla on naisen aivot. Kaikenlisäksi uusin tutkimus taitaa olla tehty Ruotsissa, mutta edelleenkin vaadittaisiin laajempaa ja kattavampaa aivokuvantamistutkimusta, koska todennäköisesti tuohonkin tutkimukseen liittyy jotakin harhaa esimerkiksi siitä, miten nämä homot ovat valikoituneet tähän tutkimukseen. Oletetaan, että erään toisen homomiehen kohdalla syytä neurologisille oireille ei löydy kuvantamalla, vaan kuvista selvisi ainoastaan, että hänen aivonsa ovat melkoisen symmetriset asia, jota neurologi ei huomioinut millään lailla poikkeavana ominaisuutena, vaan täysin normaalina , ja hänelle joudutaan tekemään aivobiopsia.

Niin miehen kalloon porataan pikkuruinen reikä, ja hänen aivsolukostaan otetaan ohutneulanäyte, jota patologi laboratoriossa tutkii. Solunäytteestä käy ilmi, että hänen aivonsa koostuvat soluista, joissa on y: Tämäkään ei tule tutkimusprosessissa yllätyksenä, onhan kyseessä mies.

Se ei tule yllätyksenä siltikään, vaikka neurologi ja patologi sattuvat tietämään, että mies on homoseksuaali! Se, että ylipäätään voit puhua 'miehistä' ja 'naisista' ja esitellä eriskummallisia teorioitasi tässä ketjussa, on mahdollista vain siksi, että on olemassa tietty kromosomaalinen ero kahden ihmisryhmän välillä: Ensimmäiseen ryhmään kuuluvia kutsumme miehiksi, ja jälkimmäistä ryhmää naisiksi. Sinä itsekin oletat tämän kromosomaalisen eron sukupuolen luotettavana indikaattorina kirjoittaessasi sellaisia lauseita kuin "Naisten ja miesten aivoissa on rakenteellisia eroja" ja "toisin kuin naisten aivot, joiden kummatkin puolet ovat saman kokoiset.

Myös aivojen soluissa on sama kromosomaalinen rakenne: Jos välttämättä haluat tehdä jotain päätelmiä sukupuolesta ja homoseksuaalisuudesta, voit korkeintaan sanoa, että homomiehet ovat "naisellisempia" kuin heteromiehet. Tämä kuitenkin on naiivia suuripiirteisyyttä, koska aina on homomiehiä, jotka eivät ole "naisellisia" sen kummemmin aivojen muodon kuin mielenkiinnon kohteittensa puolesta jne. Mutta se nyt vain on FAKTA, että homomiehet ovat keskimäärin paljon naisellisempia kuin heteromiehet ja lesbot maskuliinisempia kuin heteronaiset keskimäärin.

Kuka ja ketkä 6. Tuokin on sellaista yleistystä johon ei varmuutta saada, koska maskuliiniset homot eivät ole esillä tai pidä ääntä itsestään. Ovat usein kaapissa kuitenkin. He eivät myöskään suuremmalla todennäköisyydellä osallistu näihin tutkimuksiin joihin valikoituu lähestulkoon aina sellaisia homoja, jotka ovat a sinut itsensä ja ympäristönsä kanssa b ovat enemmän ulospäinsuuntautuneita ja antavat kenties seksuaalisuutensa näkyä c ovat jonkinlaisessa LGBT-toiminnassa mukana esim.

Suomessa Setan jutuissa eli heidät tavoitetaan kyselyihin ja tutkimuksiin näiden kautta. Silloin ei ole kyse satunnaisvalinnasta, mikä tietysti on muutenkin mahdotonta, koska ei ole "homorekisteriä" joista tehdä valintaa siten, että kaikilla homoilla olisi yhtäläinen mahdollisuus tulla valituksi. Sen lisäksi mitkä kaikki ominaisuudet määritellään maskuliiniseksi tai feminiiniseksi?

Onko siisti huoliteltu ulkoasu feminiinisen miehen merkki vai kenties seurausta jostain muusta tekijästä? Onko lesbo maskuliininen, jos ei tykkää käyttää hameita vaan mielummin housuja?

Onko kyky empatiaan ja sympatiaan feminiini ominaisuus? Voiko mies olla emotionaalisesti samaan aikaan herkkä, mutta maskuliininen?

Entä jos mies tai nainen on feminiini sisäisesti, mutta ulkoisesti maskuliininen tai vice versa? Itselleni tulee feminiinisestä miehestä mieleen sellainen, joka voi olla homo tai heterokin. Hintelämpi, mutta ei välttämättä keskivertoa lyhyempi. Sirot piirteet kasvoissa, vähäisempi lihasmassa ja voima, korkeampi ääni, tunneherkkyys, hennompi karvoitus ja ohut hiuslaatu Sitten on toki ne marginaalitapaukset meikkipellet ym.

Maskuliinisesta naisesta tulee mieleen jykevärakenteisempi vartalo, enemmän fyysistä voimaa kuin keskivertonaisella, "flat chest", preferenssi erittäin lyhyisiin hiuksiin, kovaäänisyys, miehekäs pukeutuminen, taipumus miesvaltaisille aloille tai halu olla miesten seurassa ym. Kaipa näitä jos alkaisi profiloimaan niin menisi koko päivä. Kaikki tähänastiset tutkimukset esim. Varmasti vasta tulevaisuudessa useiden vuosikymmenien ellei jopa vuosisadan päästä saadaan ehkä kattavampaa tutkimusta homoista kun homoseksuaalisuuden stigma on kitketty kunnolla pois.

Fakta on kuitenkin se, että moni homo kokee seksuaalisuutensa silti leimaavaksi ja homoihin suhtaudutaan eri tavoin riippuen asuinalueesta. Nuorempi väestö on kuitenkin hyväksyvämpää, joten kunhan ollaan saatu näitä vanhempia sukupolvia mullan alle niin vaikutukset tulevat näkymään tietysti kaikissa ihmisiä koskevissa tutkimuksissa eikä pelkästään vain yhden ryhmän kohdalla. Mutta nyt jos yrittää saada esim. Suomen pohjoisempien alueiden kaappiinsa linnoittautuneita homoja mukaan kyselyihin tai tutkimuksiin niin ei onnistu helpolla.

Tunnen enemmän feminiinejä lesboja ja maskuliinisia homoja kuin näitä nikosaarisia, bb-joneja tai jotain rekkalesboja. Toisaalta osaa tuntemistani homoseksuaaleista ei pysty oikein luokittelemaan tai ovat vielä niin "poikamaisia" nuoria miehiä tai "tyttömäisiä" nuoria naisia. On ratkaisevasti eri asia sanoa esim. Olen siinä siis samaa mieltä, että homomiehet keskimäärin ovat heteromiehiä naisellisempia ja lesbonaiset heteronaisia keskimäärin miehekkäämpiä, mutta menepä esittämään tuollaisia näkemyksiä lesbo-palstalle!

Kerran itse kysyin lesbopalstalla ihan vilpittömästi, että mistä mahtaa johtua lesbonaisten maskuliinisuus, että on joskus jopa siilitukkaa ja juhliin saatetaan pukeutua smokkiin ja krakaan ääriesimerkki, vaikkakin todellisesta elämästä: Tämä näkemys tyrmättiin lesbojen toimesta ja vasta-argumenttina käytettiin, että kyllä ne heteronaisetkin pukeutuu ihan samalla lailla. Eli minusta homomiesten "naisellisuus" ja lesbonaisten "miehekkyys" ovat tabuja.

Toki on miehekkäitä homomiehiä ja naisellisia lesbonaisia. Olen elänyt heteronaisen kanssa, ja voin vakuuttaa, ettei meillä ollut samanlaiset aivot; ei lähellekään. Silti olen tuntenut homoutta jo lapsesta asti. Aivot ei kaikkea ratkaise, ja pääasia, ettei ole kanan aivot.

Ja vaihtuuko aivot, jos ihminen muuttuu homosta heteroksi, tai heterosta homoksi? Spekulaatiota paljon, vaikka voi olla vinha peräkin. Ei aivojen koolla ole väliä, vaan sillä kuinka niitä käyttää. Vastaa alkuperäiseen viestiin Homomiehet joilla on naisen aivot On selvää, että osa homomiehistä on syntynyt ns "naisen aivoilla" Halutaan ja toivotaan, että joku tulisi ja alistaisi. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Oikeassa elämässä ns perinteisellä tavalla seuran hakeminen tuntuu mahdottomalta.

Tarkoitan siis tutustumista toiseen työn tai harrastuksen kautta tai vaikkapa baarissa. Kun heterot voivat käytännössä lähestyä ketä tahansa vastakkaisen sukupuolen edustajaa, minun kaltaiseni joutuvat ensin arvuuttelemaan, kuka kuuluu siihen viiteen prosenttiin. Jos arvaat väärin, saat pahimmillaan turpaasi tai menee ainakin maine.

Eikä ainakaan löytynyt samanhenkistä. Tällaisesta minulla on jo nyt yksi kokemus. Tässä vain ei saa turpaan niiltä yhdeksältä oikeakätiseltä, joita ensimmäiset sattuivat olemaan. Miten tämmöiset löytävät seuraa?

Tarkoitan sellaisia ihan normaaleja perusjätkiä. En keski-iän ylittäneitä tai BB-julkkiksia. Onko sellaisia edes olemassa? Monet kaverini, jotka tietävät minusta, ovat yrittäneet lohduttaa sanomalla tuntevansa monia kaapissa olevia kaltaisiani ihmisiä. Sen ovat vain sanoneet niin monet, että en enää usko siihen, kun en itse tunne yhtään.

Alan olla aika epätoivoinen, koska en vain ymmärrä. Toinen huoleni koskee perheen perustamista. Olen aina pitänyt itsestään selvänä lasten hankkimista, pidän lapsista valtavasti.

Käytännössä se taitaa vain jäädä haaveeksi. Hei Kiitos raikkaasti kirjoittamastasi viestistäsi, joka kuvaa hyvin monen ikäisesi homomiehen tarvetta löytää kumppani ja perustaa perhe sekä epäilyjä sen suhteen miten se voisi mahdollistua. Kerrot että sinun on ollut vaikea hyväksyä sitä että olet kiinnostunut ikäisistäsi miehistä ja olet koittanut aktiivisesti piilottaa sitä. Vastaava tilanne on varmasti edelleen aika suurella osalla niistä neljästä prosentista ikäisistäsi miehistä jotka syttyvät enemmän miehistä kuin naisista.

Tarve vaieta omasta homoseksuaalisuudesta on urheilun parissa toimivilla ollut tavallistakin suurempi ympäristön reaktioiden vuoksi. Siksipä teidän on vaikea tunnistaa ja löytää toisenne. Varmaan monilla niistä keski-ikäisistä miehistä, joihin törmäät netissä, on nuoruudessaan ollut vastaavanlainen tilanne.

Miten avata tämä solmu? Mietit sitä miten voisit löytää kaltaisesi kiinnostavan miehen. Sinun kannattaa kysyä myös miten kaltaisesi kiinnostava mies voisi löytää sinut. Mistä hän voisi tunnistaa sinut? Missä sinun kannattaisi olla esillä ja miten?

Jollain tavoin teidän on tultava toisillenne näkyväksi, muuten kuljette jatkuvasti toistenne ohi. Osa tekee sen kontaktipalstojen kautta esim. Sinulla on toistaiseksi huonoja kokemuksia, niin kuin monilla muillakin siinä mielessä että suurin osa yhteydenotoista on turhauttavia. Oman profiilia muokkaamalla voi toki jonkin verran vaikuttaa tuloksiin, mutta mieluisan vastauksen saaminen voi viedä aikaa.

Osa taas hakeutuu paikallisen Setan kautta nuorten ryhmätoimintaan. Urheilusta kiinnostuneet homot ja lesbot ovat aikanaan perustaneet HOT —nimisen seuran, joka on nyt Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:

..

Sybian homoseksuaaliseen erotiikka sivut

ISKURI DEITTI CHAT VAASA GAY

De gratis video porno mujer eyaculando videos porno latinos videos porno videos porno free video porno africanas videos putas follando tetonas x grati jinx maze ver videos exnovias orgias lesbicas porno vidio porno porn porno videos porno español petardash porni español gratis maduras videos hentai kourtney kane videos porno japones hd xxx putas porno videos de mujeres con mujeres maduras grandes follando vodeos xxx videos chicos pajeandose tetonas españolas follando ancianas gordas lesvianas ver vidios pornos trios travestis follando videos xx porn julia de porno lesbicas videos porno madre se folla pajas a chorros videos porno duro mujeresmeando porno animado sexo anal videos eroticos videos porno web cam porno españolas gratis porno pollas xxx sexo por el colegio orgia lesbianas negro vidios pornos lesbicos sexo lesbico maduras enfermeras porno español buscar videos hd vídeos porno xxx pelis porno gratis putas gratis amateur hd maduras gratis videos d sexo peludo es.

cumlouder maduritas. con su madre folla en español gratuito amateur pornografia para mujeres follando pollas monstruosas pajas de viejas tetonas españolas porno años lesbianas porno rubias videos gratis video sexo maduras squirt xxx videos porno cachas pelis porno analporn sexo con pollas peludas follando poeno gratis ver videos porno gordas amateur videos gratis paginas pornos gratis castellano señoras mayores follando con tetonas follando sexo videos porno latinas porn videos porno amateurs tetona masturbandose xxx hd porno gratis sexo gratis porno.

Videos videos españoles porno de mujeres playas nudistas xxx partyhardcore enfermeras lesbianas viejas cumloader art porn maduras x gratis maduras. con peliculas porno enanos follando gratis videos porno gratis vídeos porno con la cocina videos porno gratis lesbianas follandose al fontanero xxx videos gratis videos gordas sofia rose videos lesvianas transexual morenas maduras porno de masajes lesbianas follando en español en español trios porno viejas gordas peludas madura se la ducha bdsm masaje con latinas porn paris hilton videos porno chinos follando como follar hoy nuria tetona xxx gratis videos chocho mojado viejas sexo duro sexo voyeur seso grati orgia swinger trios hd sexo orgias forzada xxx videos porno videos porno gratuitos follandose muy peludas pilladas por webcam xxx muyzorrras maduras follando travestis xxx trios videos amateur hd videos tetas tias cachondas vídeos porno de chinas xxx webcam xxx madura sexo maduras pelis porn free videos de folladas pollas mamada videos porno gratis videos maduros lesbianas follando a su madre despedida sexo con amor porno porno buen porno transex gorditas peliculas porno xxl xxx porno maduras xxx ver porno culonas los mejores videos chicas buenas videos porno sexo gorditas videos de travestis follando penetracion porno gordas amateur porn tubias 19 sofia rose xxx español video xxx de parejas amateur español gratis porno bixesual videos de coños sexy nekane porno amater follando videos pornos españoles gratis rubias putas arabes follar gordas folladas a su madre hija porno vídeos porno sexo gratis porno gratis porno en español hd tetonas españolas maduras videos lesbianas follando juntas videos maduras hd videos porno transexuales follar bien videos gratis alexi texa vasca follando porno strapon porno cratis maduras negras porno gratis fiesta sexo gratis se la abuela folla video porno de viejas chicas desnudas vídeos gratis de maduras viejas muy grandes porno sado videos porno español videos gratis en playas nudistas porno gratis video porno sado videos sexo peludas chicos desnudos mujeres fallando maduras.

cumlouder vídeos porno hentai porno lesvianas gratis follando embarazada follando gordas maduras porno xl porno maduras.

con enanas coño xxx castin porno abuelas x de masajes videos x maduras gratis videos sexo porn chica desnudandose jenna jamenson chicas desnudas viejas follando mujeres maduras xxx porno maduras. con polla por dinero torbe cortos porno gold porno abuelas videos lesvianas gratis videos porno de sexo con embarazadas desnudas maduras x video sexo porn tube milf lesbianas chicas desnudas videos hombres follando con rubias peludas peliculas sexo peludo videos porno japoneses tetona mujeres con gorditas porno español porno caliente virgen xxx negras tetonas peludas vodeos porno gratis amateur follar bien videos gratis beso negro gangbang videos pornos gratuitos alexia texas porn free video porno masaje con las mejores peliculas sexo anal vicky storm maduras webcam sex tube mujeres videos pornos grati jinx maze anal duro coño brutal porn moms xxx follando porno españil vintagexxx videos porno gordas follando videosporno escenas porno gratis puta xxx 18 años 80 estudiantes follando porno.