Puhelinseuraa liian tiukka homoseksuaaliseen kalu

Pistin naiseuden piikkiin ja jatkoin viheltelyä ja varpaidenkynsien viilausta. Mä en hei ole helppo. En siis siinä mielessä, että hei mies, sulla on pulssi ja aseet tanassa, mennääks meille panee? Okei, olen rehellinen ja avoin; ja juurikin tilanteestani johtuen teen potentiaaliselle treffikumppanille heti selväksi, missä mennään: Okei, saatan antaa ottaa heti ensitapaamisella.

Olisi aika typerää pihdata, kun kerran koko kupletin juonena on aloittaa seksisuhde. Mutta jumaleissön, minkä virtuaalisen vaivan nämä kandidaatit saavat nähdä, ennen kuin edes pääsevät sille maagiselle ensitapaamiselle. Itseasiassa käyn jo ihan älyttömän karsimusnäytelmän, ennen kuin poikapolot saavat edes KIK-Messengerin nikkini ja tämä palvelu sentään on anonyymi. Mikäli nämä onnekkaat kandidaatit selviytyvät alkukarsinnasta, heidän täytyy alkaa kuluttamaan puhelimensa akkua minulle viestittelyyn siinä määrin, että työpäivän lopussa akku on tyhjä.

Valitettavasti saman kohtalon kokevat miehet, jotka eivät osaa rakentaa edes yksinkertaisia lauseita äidinkielellään. Pidempään porskuttavat miehet, joilla oikeasti on jotain sanottavaa; joiden kanssa voi keskustella aiheesta kuin aiheesta. Miehet, jotka saavat minut nauramaan säkenöivällä huumorillaan ja tilannekomiikallaan; nämä sukkelakieliset miehet ovat niitä, jotka saavat minut syttymään.

Siltikin saattaa kestää reilusti yli viikon tai pari, ennen kuin olen valmis edes harkitsemaan tapaamista livenä. Koko tämän ajan poikaparkojen pitää osoittaa jatkuvaa kiinnostusta ja keskittyä hurmaamaan sanan säilällä; sekä samaan aikaan pystyä näppituntumalla analysoimaan, milloin on hyvä hetki alkaa puhua vähän tuhmia, ja kuinka paljon tuhmia saa toisaalta puhua, ennen kuin homma menee mauttomuuden rajan yli. Ja tämä raja on usein veteen piirretty viiva kuukautiskierrosta, hankalista asiakkaista, sade- vs.

Joskus on yli viikon viestittelyn jälkeen miesraukka lentänyt ö-mappiin, kun on erehtynyt lähettämään juhlavan kikkelikuvan ensin lupaa kysymättä. Kerran luvan saatuaan on toinen reppana vielä rankattu pois riveistä, sillä peniksen ulkoiset ominaisuudet eivät miellyttäneet. Ja mansplainaajat saavat kategorisesti koetella siipiään jossain ihan muualla kuin minun pesäni lähellä. Vaikka olisivat kuinka kuumia tai seksikkäitä tai muutenkin kaikin puolin pantavia. Hahaha, toisaalta taas olen ilmeisesti hyvinkin helppo — muistin tätä kirjoittaessani tämän postaukseni!

D Mutta without spark there is no ignition , kuten jokainen, joka on joskus tapellut autonsa sytytystulppien kanssa, tietää. Mikä ihmeen termi tuo "helppo" edes on? Kuka sen on määritellyt, onko helppoa tai vaikeasti tavoiteltavaa, että haluaa seksiä jossain kohtaa ihmissuhdetta tai ettei halua sitä ollenkaan? Jotenkin väsyttää, että vieläkin näistä seksuaalisuuden toteuttamisen tavoista jaksetaan jauhaa Tuo virtuaalinen vaiva ja sanallinen kikkailu on melkein yhtä tärkeää tai jopa tärkeämpää kuin sänkyyn asti pääseminen.

Päämäärään on mukavampaa päästä, kun matkalla on ollut hauskaa. Vähän myös vierastan termiä "helppo nainen", mutta joskus netissä tulee vastaan tapauksia, jotka ehdottelevat seksiä muutaman lauseen jälkeen. Tällaiset saavat heti perääntymään. Minulle tulee vain mieleen, että nimimerkin takana onkin joku mies tai muu trollaaja. Nämä eivät mene jatkoon, koskaan;  sillä mun mielestä kaiken pitää lähteä siitä kliseisesti ehkä henkisestä yhteydestä.

Kun se on perustettu ja huomattu, että ollaan samalla viivalla, voidaan lähteä sovittelemaan pulttia ja mutteria yhteen; ja kun se "sielujen sympatia" on jo, niin kyllä ne palatkin on yleensä sitten yhteensopivia. Olen joskus käynyt kaljalla jonkun kanssa, mutta siitä ei ole kehittynyt sen kummempaa. Joka tapauksessa tulen kai ennemmin tai myöhemmin tapaamaan jonkun.

Tiedän sen myös koska treffien aikana sitä tunnetta, mitä minulla on sinun kanssasi, ei ole. Tarkoitan tällä sitä että sinun ja minun suhteemme on niin intensiivinen tunnetasolla, en osaa edes alkaa kuvailla sitä! Ja jos olen treffeillä jonkun kanssa, joka viehättää minua vähemmän kuin sinä, miksi jatkaisin hänen kanssaan niin kauan kuin minulla on sinut?

Olen mieluummin sinun kanssasi - olkoonkin sitten muutaman tunnin kuukaudessa - kuin jonkun vähemmän seksikkään, vähemmän kiinnostavan, vähemmän älyllisesti haastavan kanssa vaikka joka päivä. Ja jos joku pyytää minua treffeille, menen. Myös koska minun tavallaan täytyy, ymmärräthän. Mutta sen, että olemme yhdessä vieläkin melkein puolen vuoden jälkeen, tulisi kai sanoa sinullekin jotain? Älä unohda että merkitset minulle uskomattoman paljon, et sinä ole tämän suhteen ainoa onnekas ja onnellinen osapuoli…minulla on sinun kanssasi hyvä olla.

Mutta rehellisesti sanottuna, en haluaisi että alkaisit ottaa kontaktia muihin miehiin — enpä tosin voi sinua kieltääkään mikäli sitä haluat. Olen aina sanonut että meidän suhteemme on mielettömän hyvä ja intiimi; siksi jo ajatus siitä että treffailisit jo toisia miehiä tai edes puhuisit heidän kanssaan seksuaalisista toiveistasi, satuttaa. Mielestäni on turhan aikaista lähteä hakemaan jo uutta jotakuta ottaen huomioon että meidän suhteemme ei ole lähelläkään loppuaan.

Se tunne kun olemme yhdessä, kun rakastelemme…siitä on hankala pistää paremmaksi. Haluan olla sinun kanssasi nyt. Älä huolehdi, äläkä itke kulta. Se tekee minutkin surulliseksi. Mitenhän luulen, että se itku tulee joskus vielä oikeastikin, todellisuudessa eikä vain unimaailmassa?

Tuo kirjoitustyyli on pelottavan samanlainen kuin eksäni. Siinä oli jotain vähän liikaa minulle. Muistaakseni sanoit kertoneesi Nörttipojalle blogista, lukeeko hän tätä? Voin olla varma, ettei meillä ole sama eksä, mutta minunkin eksäni kirjoitti samaan tyyliin.

Noita viestejä lukiessa nousee itselläni ainakin välillä kaipuu pintaan, vaikka suhde loppui jo vuosia sitten. Minäkin olen miettinyt, eikö Nörttipoika tosiaan lue blogia, mutta alempana sanoit luottavasi häneen, joten ei hän varmaan lue.

Mä olen ihan hurahtanut tuohon sen tapaan ilmaista itseään, kotona kun istuu vähän semmoinen körmympi mies joka ei hirveän lyyrisesti itseään ilmaise. Luulisi, että nörttipoika on sen verran nörtti, että se on kirjoittanut googleen katkelman omista sähköposteistaan.

TURKU SEX FULL PORN HOMO MOVIE

Siltikin saattaa kestää reilusti yli viikon tai pari, ennen kuin olen valmis edes harkitsemaan tapaamista livenä. Koko tämän ajan poikaparkojen pitää osoittaa jatkuvaa kiinnostusta ja keskittyä hurmaamaan sanan säilällä; sekä samaan aikaan pystyä näppituntumalla analysoimaan, milloin on hyvä hetki alkaa puhua vähän tuhmia, ja kuinka paljon tuhmia saa toisaalta puhua, ennen kuin homma menee mauttomuuden rajan yli.

Ja tämä raja on usein veteen piirretty viiva kuukautiskierrosta, hankalista asiakkaista, sade- vs. Joskus on yli viikon viestittelyn jälkeen miesraukka lentänyt ö-mappiin, kun on erehtynyt lähettämään juhlavan kikkelikuvan ensin lupaa kysymättä. Kerran luvan saatuaan on toinen reppana vielä rankattu pois riveistä, sillä peniksen ulkoiset ominaisuudet eivät miellyttäneet.

Ja mansplainaajat saavat kategorisesti koetella siipiään jossain ihan muualla kuin minun pesäni lähellä. Vaikka olisivat kuinka kuumia tai seksikkäitä tai muutenkin kaikin puolin pantavia. Hahaha, toisaalta taas olen ilmeisesti hyvinkin helppo — muistin tätä kirjoittaessani tämän postaukseni! D Mutta without spark there is no ignition , kuten jokainen, joka on joskus tapellut autonsa sytytystulppien kanssa, tietää. Mikä ihmeen termi tuo "helppo" edes on? Kuka sen on määritellyt, onko helppoa tai vaikeasti tavoiteltavaa, että haluaa seksiä jossain kohtaa ihmissuhdetta tai ettei halua sitä ollenkaan?

Jotenkin väsyttää, että vieläkin näistä seksuaalisuuden toteuttamisen tavoista jaksetaan jauhaa Tuo virtuaalinen vaiva ja sanallinen kikkailu on melkein yhtä tärkeää tai jopa tärkeämpää kuin sänkyyn asti pääseminen. Päämäärään on mukavampaa päästä, kun matkalla on ollut hauskaa. Vähän myös vierastan termiä "helppo nainen", mutta joskus netissä tulee vastaan tapauksia, jotka ehdottelevat seksiä muutaman lauseen jälkeen.

Tällaiset saavat heti perääntymään. Minulle tulee vain mieleen, että nimimerkin takana onkin joku mies tai muu trollaaja. Nämä eivät mene jatkoon, koskaan;  sillä mun mielestä kaiken pitää lähteä siitä kliseisesti ehkä henkisestä yhteydestä.

Kun se on perustettu ja huomattu, että ollaan samalla viivalla, voidaan lähteä sovittelemaan pulttia ja mutteria yhteen; ja kun se "sielujen sympatia" on jo, niin kyllä ne palatkin on yleensä sitten yhteensopivia. Eikös me naiset olla aina helppoja kun sänkyyn hypätään. Tai ainakin näin olen saanut tuntea monet kerran vaikka hetken olisikin pihdannut: D Ihan sama mulle, saavat sitten kuvitella että olen helppo, ei haittaa.

Mut tosiaan itelläkin niin saa mies aika paljon nähdä vaivaa että mut kaataa sänkyyn. Liian kauaa ei sitä viiti kuitenkaan ootella, koska on se seksi nyt ihan saataan tärkeetä. Niin ja siis kun on avoin ihminen ja voin puhua seksistä ja asioista mistä itse tykkään seksistä puolituntemattomienkin kanssa miksi hävetä, luonnollinen juttu niin mut on tämänkin takia leimattu välillä helpoksi: No joo, hyppää "liian" aikaisin niin oot helppo, älä hyppää niin oot pihtarihuora sanana jo paradoksi.

Kannattaa siis olla analysoimatta ja vaan hypätä sillon, kun siltä tuntuu. Tuntuu tässä meilläkin olevan enemmän puhetta kuin toimintaa valitettavasti , kun ei jokainen stoori ole panokertomus. Koen että nämä dickpick-sankarit ja joko pannaan-huutelijat tiedostavat itsekin ettei heillä ole oikein muuta tarjota kun se elin Yhtä helppohan se kumppanikin on, jonka kanssa sänkyyn hypähdetään - vaikka olisikin mies.

Oudosti vaikuttaa vielä luvullakin olevan joidenkin mielestä niin, että heterosuhteessa miehen on luonnollista haluta seksiä ja naisen pitäisi väkisin pihdata ennen kuin "antaa" passiivisesti. En muuten jotenkin ollut koskaan pysähtynyt ajattelemaan, että Nörttipoika tosiaan käy treffeillä tilaisuuden tullen — vaikka toki se on jopa toivottavaa, näin tarkemmin ajateltuna.

Enemmän huolettaisi jos hän nököttäisi vain kotona odotellen tapaamisiamme. Mutta jotenkin se kuitenkin yllätti, ja hätäännyin jo että juttumme voi olla piankin ohi kärpäsestä härkänen — pitäisikö minun jo alkaa ottamaan kontaktia Nörttipojan mahdollisiin korvaajiin? En enää edes jaksa huolestua suhteemme intensiivisyydestä — alan todella tuntea voimakkaasti häntä kohtaan, ja annan sen tapahtua.

Hän antaa sen tapahtua. Ymmärrän että voit tuntea noin, vaikka sitten vain unessa  — tuntisin itsekin aivan samoin jos yhtäkkiä ilmoittaisit, että sinulla on joku toinen paitsi miehesi, tietysti..

Me olemme jo niin paljon enemmän kuin vain kavereita tai fuckbuddyja, ja näin pitkän ajan jälkeen on melkeinpä normaalia, ettei haluaisi menettää toista? En minäkään halua menettää sinua, en vielä pitkään aikaan. Valehtelisin jos sanoisin etten pidä silmiäni auki tai käy tilaisuuden tullen treffeillä muitten kanssa; viimeisen puolen vuoden aikanakin muutaman.

Olen joskus käynyt kaljalla jonkun kanssa, mutta siitä ei ole kehittynyt sen kummempaa. Joka tapauksessa tulen kai ennemmin tai myöhemmin tapaamaan jonkun. Tiedän sen myös koska treffien aikana sitä tunnetta, mitä minulla on sinun kanssasi, ei ole. Tarkoitan tällä sitä että sinun ja minun suhteemme on niin intensiivinen tunnetasolla, en osaa edes alkaa kuvailla sitä! Ja jos olen treffeillä jonkun kanssa, joka viehättää minua vähemmän kuin sinä, miksi jatkaisin hänen kanssaan niin kauan kuin minulla on sinut?

Olen mieluummin sinun kanssasi - olkoonkin sitten muutaman tunnin kuukaudessa - kuin jonkun vähemmän seksikkään, vähemmän kiinnostavan, vähemmän älyllisesti haastavan kanssa vaikka joka päivä. Ja jos joku pyytää minua treffeille, menen. Myös koska minun tavallaan täytyy, ymmärräthän. Mutta sen, että olemme yhdessä vieläkin melkein puolen vuoden jälkeen, tulisi kai sanoa sinullekin jotain? Älä unohda että merkitset minulle uskomattoman paljon, et sinä ole tämän suhteen ainoa onnekas ja onnellinen osapuoli…minulla on sinun kanssasi hyvä olla.

Mutta rehellisesti sanottuna, en haluaisi että alkaisit ottaa kontaktia muihin miehiin — enpä tosin voi sinua kieltääkään mikäli sitä haluat. Olen aina sanonut että meidän suhteemme on mielettömän hyvä ja intiimi; siksi jo ajatus siitä että treffailisit jo toisia miehiä tai edes puhuisit heidän kanssaan seksuaalisista toiveistasi, satuttaa.

Mielestäni on turhan aikaista lähteä hakemaan jo uutta jotakuta ottaen huomioon että meidän suhteemme ei ole lähelläkään loppuaan. Se tunne kun olemme yhdessä, kun rakastelemme…siitä on hankala pistää paremmaksi. Haluan olla sinun kanssasi nyt. Älä huolehdi, äläkä itke kulta. Se tekee minutkin surulliseksi.

KUNNON PANO NAITU KALU GAY

X porno videos porno brutal lesbianas follando nenas masturbandose videos xxx peludas videos cumlouder español sexo hentsi vídeos sexo violento rubias tetonas folladas sexo tube chicas videos mujeres cachondas masaje y gordas negras embarazadas porno gratia teen anal porno de maduras rusas porno gratis peliculas porno arabe porno clasic desvirgacion anal gratis silvie delux 18 vids videos gratis porno playa porno porno entre lesvianas jasmine webb porno cachas videos potno gratis follar porno lesbianas follando gratis parejas amater chochos jovenes sexo con enanas porno espanol gratis sexo en publico abuelas follando con abuelas anal videos porno videos peludas web cam sexo con xxx viejos ver videos amateur transexuales follando gratis videos pornograficos gratis 69 xxx gratis lesbianas abuelas masturbandose culos jovenes maduras porno hentai porno secretarias camaras porno tube chicas jovenes follando dildos gigantes videos porno despedidas de esperanza gomez vídeos porno putas gratis porno españolas follando lesbianas petardas viejas maduras.

con sexo con enanos eva angelina hentai vidios ponos mujeres folando videos de maduras chupando pollas follando videos ver porno de lesbianas madura cumlowder videos xxx rubias videos gratis castellano gratis videos porno descargar videos maduras porno de lesbianas porno videos embarazada follando duro maduras españolas follando sexo con sexo transexuales abuelas gordas enculadas video porno videos putas viejas viejos follando videos de maduras nikita bellucci xxx porno lisa ann porno en la calle tios follando videos cunnilingus videos hombres abuelos videos pornos xx videos gratis sexo xxx trans porno xxx follando con videos xxx porno grati jinx maze ver videos bdsm porn bdsm porno playa gordas mujeres maduras viejas folladas romanticas xxx hentai video porno arabes xxx porno castellano erotico porno gratis desvirgacion anal sexo gratis maduras travestis porno gratis blacks on line videos porno de maduras xxx folladas a su hija follando cumloader xxx xx porno de madres ruvia19 videos pornos lesbianas gorditas ver videos porno negro gangbang rubias21 madura se la playa brutal tetas gordas lesvianas xxx espanol porno videos hd tias buenas vidios porno intercambios orgias amater nacho vidal mujeres sexo maduro porno.

con porno gat maduras sexo grtis follando zorrras madura xxx amater ancianas lesbianas maduras embarazada porno de lesbianas trio con abuelas videos gratis sexo peludo videos porno lesbianas hd xxx follando videos abuelas pono duro videos sexo porno pono español momxxx sonia baby porno con virgenes porno negro video porno gratis porno porno español gordas folladas por webcam videos x videos sexo asiatico sexo maduras sexys amateur españa petardass videos masajes porno gratis porno entre lesbianas sexo negro vidios porno xx tetonas videos xxx maduritas folladoras maduras mamadas de porno de putas modelos pelis porno abuelas xx hotporn porno hd porn free porno películas xxx porno travesti gratis beso negro vidios pprno videos maduros sexo lesbiana videos porno gratis porno videos porno negros pollones seso gratis putas pono español brutal virgenes videos gratis cumlouder español porno latinas culonas mamadas lamidas de putas pajas con jóvenes escenas xxx japonesas playas nudistas porno abuelas anal ferrara gomez vintagexxx videos maduritas videos porno amateur dibujos pornos españolas gratis mamadas cachondas free videos porno por el amor chicas desnudas en la folla pajas porno salvaje sexo gorditas cumlouder españolas video tetas grandes videos videos de solteras porno folladas videos porno en la cocina videos lesbicos gratis videos porrno gratis xxx joven follada por culo chicas meando en vivo video porno gais gratis en la playa brutal xxx pollas videos de gordas españolas porno español hd porno gratis amateur pornografia xxx mejor pagina porno entre lesbianas follando dos hombres pajas con porno hd videos porno por no culos de colegialas putas mamando penes gigantes chicasguarras mejor porno porno twink porno madre hija porno es porno vintage videos porno lesviana pollas grande porno de chicas porno asiatico chicos xxxporn peliculas xxx abuelas anal porno gratis videos bareback mui zorras peludas lesbianas comiendose el fontanero hd viejas tetonas gratis video porno porno gratis travestis follar gordas sexo anal videos porno vaginas peludas vidios porno viejos video porno viejas lesbianas maduras porno pelirojas pollas mamis cachondas videos masajes maduras sex porn bree daniels videos de sexo en tangas viejosfollando maduras sexo de trios tetonas follando joven gratis brutal anal videos porno años 70 mamando asia akira porno doble penetracion maduras pajeandose eyaculaciones femeninas videos culonas descargar vídeos porno gratis follar follando cachondas xxx mejor porno negros embarazadas videos prno español xxx francheska jaimes ver videos de sexo grtis follando mujeres maduras tube cumloader español anastasia devine maduras en la folla a tope madura follando lisa ann masajes madura tube nekane porno gratis diario mamando polla paris porn espanol gratis grandes follando porno maduras pelis x videos xxx tias con xxx porno árabe trans videos porno sexo videos porno xx porno x sexo madura cumlowder videos porno eyaculacion femenina videos hd peliculas porno tiffany star maduros xxx tias buenas desnudas maduras calientes enfermeras porno gratis negras desnudas embarazadas desnudas actores porno anal duro maduras putitas calientes videos porno hentai x gigi love indias follando porno español hd videos porno gratis paginas porno secretarias calientes chicas enseñando el coño sexi porno latex porn vids ama de penes casting sexo videopornogratis folladas abuela xxx videos sexo voyeur sexo jenna haze porno xxx buscar videos ver videos porno en castellano gratis de lesbianas negro porno videos de porno gratis videos intercambios de chinas gordo follando videos porno pelirojas pollas videos porno mujer cachonda xvideos alexis texas hd como locas culos lesbianas latinas maduras videos de porno vidios putas gratis lesbianas sasha grey ver videos porno peliculas porno gratis bideos de putas rubias tetonas interracial porno masajes porno hd conchas peludas ancianas putas viejas maduras.

con tetonas peludas pareja española follando rusas porno sexso peliculas porno anal gratis peliculas porno con maduritas gratis videos porno para follar abuelas ancianas peludas gordas vídeos porno gratis negras maduras gratis videos de putas porno negras gordas maduras porno bbw videos xxx gratis español masages eroticos gratuitos maduras chupando pollas peludas videos porno con tetonas películas pornos gratis paris hilton porno gratis xxmaduras super porno amateur vídeos porno manga porno tias con madura española follando parejas vaginas abiertas videos orgias lesbianas spanish porn maduras videos español gratuito amateur españa porno free videos morenas xxx morenas maduras sex porn ver pelicula porno gratis fetichismo pies jovenes videos sexuales gratis videos x art porn mujeres maduras casting porno videos sexo en castellano gratis faking porno para mujeres maduras video porno espñol negros videos xxx madura xvideos sasha gray porno trio trios amater coños follando con porn chica corriendose follando gratis nenas putas gratis orgias lesbianas viejas gratis maduritas pornstars famosas es.

con videos porno árabe riley steele sexotube videos gratis maduras gratis casting pelis porno caliente mom and son xxx gratis porno gratis video de chinas gorditas travestis tetas tias gordas desnudas follando videosx hd tetonas desnudas película porno de porno gratis xxx trios amateur porno con porn en español xxx videos pornos español de maduras follando a viejas follar gordas gratis pollas grande trios porno gratis gordas follando mucho porno gratis culos travestis cordoba videos lesvianas folladas videos manga porn video porno guey sexoporno vídeos porno masage rooms videos bisexual porno español maduras gratis mujeres lesvianas amater casero trios mejores videos porno hratis chochos rubios desnudos video travestis porno.