Seksi kauppa nuolen homoseksuaaliseen kalua

Yhdenkin äijän esinahan alla kasvoi oikein sellainen ruskehtavan värinen rihmasto jotain epämääräistä mönjää Ja haju oli myös sen mukainen. Hän kyllä ainakin omien sanojensa mukaan oli käynyt molonsa pesemässä, mutta oli ilmeisesti sen vaan pikaisesti viruttanut , että oli jättänyt sieltä esinahan alta pesemättä tyystin. Ja miesten pahat hajut lemahtelevat kaiken aikaa nenään, kuin munapussit heiluvat puolelta toiselle.

Ne hajut oikein pääsevät valloilleen sieltä kalsareiden sepaluksesta. Kyllä muuten esinahan alle mahtuu yllättäviä rykelmiä sitä tahmasta mömmöä. Monet kerrat olen minäkin sen näyn joutunut todistamaan. Ja jos esinahka on sellainen , että se tulee vielä sen terskan yli, niin sellaisessa sitä mönjää vasta onkin. Sitäpaitsi on pillukin eläväinen "esine" ja puhdistaa itse itseään. Valkovuotohan tulee ,jotta se puhdistaa emätintä bakteereista yms.

Minun pilluni ei ainakaan ole kuukautisten aikaan tuoreen ja kuivan veren ja hien ja liman peitossa, koska en katsokaas käytä siteitä. Tamponin kanssa alapää löyhkää huomattavasti vähemmän, ja kuukupin kanssa vielä vähemmän. Voihan olla, että alapäässä on kuukautissuojasta huolimatta erilanen haju menkkojen aikaan ja vähän niiden jälkeen, mutta sisäisiä suojia käyttäessä ei kyllä löyhkää mitenkään erikoisen paljon.

Monilla alapää haisee ihan puhtaalle kupin kanssa, ja nämä harrastavat suuseksiä menkkojen aikaan siinä missä muutenkin. Naiset pitää kyllä hygieniastaan huomattavasti parempaa huolta ,kuin miehet. Yhdestä lääkärilehdestä luin ,että miehille tulee perseeseenkin usein sellasia isoja mätäpaiseita, mutta naisilla sellaset on huomattavasti harvinaisempia.

Siihen suostun kun ennen käyttöä se on aina pesty. Naiset harvemmin vaatii miestä itseään imemään ja jos niin käy eivät naiset likaisina tyrkylle tulekaan, kyllä oman hajunsa jokainen tietää ja pyrkii pitämään itsensä puhtaana. Miesten kannattaa ehdottomasti ryhtyä heti homoiksi kun tuntuu tuo pillu vaikuttavan niin kamalan epämiellyttävältä ja kulli taas puhtoiselta ja raikkaalta kaikkine sissijuustoineen.

D Kas niin yksinkertaista on elämä. Hiiva- ja turskapillun testaus on helppoa. Nainen käy selälleen jalat levitettynä. Testaaja laittaa kynttilän lähelle emättimen aukkoa ja painaa varovasti testattavan alavatsasta. Vaginasta tuleva ilmavirta sammuttaa kynttilän, jos kyseessä on hiivapillu hiiva muodostaa käydessään hiilidioksidia.

Tuskapillussa muodostuu bakteerien toiminnan tuloksena hiilivetyjä, jotka saavat liekin palamaan kirkkaammin. Hiilivedyt tuoksuvat nenään pistävinä hajuina. Vielä tarvitsis tietää ,että mitä tuolla tiedolla tekee???

Ei naisen pillusta mitään ilmaa tule ,jos häntä vatsasta painaa. Sitäpaitsi sä voit testata tuota samaa myös persereikäsi kanssa Voit kanssa testata persereiälläsi ja muista myös varoa, ettei perskarvat syty tuleen! Kiitti vinkistä ,mutta mulla ei ole perskarvoja. Todennäköisesti kärähtää pers-,muna- tai pillukarvat, en suosittele kokeilemaan.

On sulla, vaikka olisit ne just leikannut. On ne siellä olemassa ja kasvamassa. Ei ne tietysti syty, jos oot ne ajellut. Kenenkään pillu ei ääntele vatsasta painamalla. Olet sä ihan urpo? Kikkelistä saa kans kivoja ääniä aikaiseksi. Se on hauska ääni ,kun kikkeliä venyttää ja sitten siitä päästää irti, niin kuuluu sellainen jännä plopsahdus ja kun munapusseja hakkaa yhteen saa aikaiseksi sellasia läiskähdyksiä.

Ei voi nauruaan pidätellä. On se mainio värkki. Kai sieltä pillusta sitten sitä ilmaa tulee, kun on sitä kyrvällään sinne ensin pumpannut! Mistä nää tyhmät ihmiset tulee!!!??? Kyllä ne molempien sukupuolten vehkeet kuule haiskahtaa jos just peseydy ennen aktia! Et vaan oo tainnu huomata miten kullis lemahtaa. Muistanpa, kun kerran poikasena olin asfalttihommissa erehdyin arvostelemaan erään pultsarihuoran alapäätä, jota hän meille auliisti levitteli. Erityisesti minua puistatti nuo pikkuiset mustat kökkäreet, jotka olivat tarttuneet alapään karvoihin, "Kakkelmannin marjat", kuten minua silloin vanhemmat "tieteenharjoittajat" sivistivät.

Siihen eräs alkoholisoitunut vanha kolamies totesi: Nehän on kuin nitron kielen alle panisi, kun sellaisen saa suuhunsa. Pesemättömät sukuelimet haisevat, mutta eihän niitäkään taervitse ehdoin tahdoin haistella. Silti pidän ehdottomasti eniten saunapuhtaasta pillusta, jota on mukava nuolla lussuttaa samalla, kun tarjoaa omaa saunapuhdasta veitikkaansa imettäväksi.

En kyl tajuu tätä houhotust,sen pitäis olla itsestään selvyys et on paikat puhtaana ja aina. Paitsi et eihän naiset varmaa haista omia hajujaan niin hyvin ku on pullollinen parfyymia aina laitettuna. On tullut haisteltua ja maisteltua joitakin kymmeniä pilluja ja moni ei ole haissut oikein miltään. Haiseviakin ollut, mutta veikkaan syykai ravintolailtaa. Usein ei kuitenkaan baarista tulleetkaan haise. Karmeeta se haju kyllä on. Mä tiedän yhden miehen ,joka ei pese pallejaan päivittäin ,koska sen mielestä pallihiki toimii vaan hyvänä liukasteena pussien alla, niin ettei ne hankaudu ikävästi kävellessä tms.

On oikeassa, pallihiki sisältää ihon rasvahappoja ja toimii "voiteluaineena". Tuo sukuelinten haiseminen on kyllä henk. Minulle on moni mies sanonut etten haise.

Kuukautisten aika on tietenkin eri juttu kun joutuu käyttämään hautovia ällöttäviä siteitä mutta kun niitä ei ole, ei värkkikään löyhkää! Jokaisen oma aineenvaihdunta, e-pillerit, hygienia ym yhdessä vaikuttavat siihen haiseeko vai ei. Ja miehissä sama juttu.. On miehiä jotka eivät haise ollenkaan! Mutta toiset taas löyhkäävät vaikka olisi juuri suihkusta tullut!

Oma mieheni kuuluu näihin joilla tuo oma tuoksu on todella vahva ja hajua löytyy vaikka olisi mitä saippuaa käytetty mutta ei se ole minua ainakaan estänyt suihin ottamasta, koska mitäpä sitä ei nainen rakkaansa hyväksi tekisi!! En usko että naisen eritteet aiheuttavat miehen haisemisen tai toisinkaan päin.. Yhdyn kyllä noihin että jos ei kestä toisen hajua niin oma käsi on ihan siinä lähellä vain itseä varten ja jos naisesta sanotaan että nainen haisee sillille niin oletteko koskaan kuulleet että miehen sperma maistuu haineväkeitolta!?

Onko turska- ja sillipillu sama asia? Millasiakohan naisia sulla on, jos niillä kusi tulee pillusta emättimestä? Hyvä myös toi "verivaahto"? Miksi sua inhottaa se ,että sun omaa spermaas tulee naisen pillusta aktin jälkeen? Tuleehan just sitä samaa haisevaa spermaa sun kullistaskin. Virtsaa tulee virtsarakosta ei emättimestä. Sehän on sama asia. Kyrvästäkin voi siis tulla paskaa, jos sitä on jäänyt esinahan alle. Joskus kun syötte juustonaksuja ,niin haistakaapa sen jälkeen sormianne.

Ne haisee ihan samanlaiselle ,kuin kikkeli paitsi ,että kikkelissä on lisänä vielä sellainen pikantti kusen maku. Anjovis-fileen hajuinen pillu pilaa tunnelman heti kättelyssä ja pakko vaihtaa petipaikkaa huoneistossa tai pistettävä pyykkipoika nenään unen saamiseksi.

Kyllähän asia on niin, että jos tavara tuoksahtaa huomattavasti, niin kyllä minun intohimoni katoavat, sille vain ei voi mitään.

Jos joku yrittää haisevaa tavaraansa tökkiä pilluuni niin saa kyllä litsarin poskeensa hyvin äkkiä. Siinä halut katoaa, kuin jalkahiessä uitetun homejuuston hajuinen kyrpä tempaistaan esiin. Huonettakin saa tuulettaa kolme päivää sen jälkeen ,että saisi sen hajun häviämään.

Onko sulla siis perseessä hajunsyöjä? Kerroppa millanen se on. Saiskohan sellasen kullin ympärille kiedottua ,niin siihen imeytyisi ne suurimmat hajut. Ei tee mieli laittaa puhdasta kullia pesemättömään römpsään,jota ei esimerkiksi ole pesty viikkoon. Muijat vielä ihmettelee sitten miksei miehiä paneta. Ei tee mieli likaista lerppua läskipalaa puhtaaseen pilluun ja miehet vielä ihmettelee , miksei naiset halua. Lopputulos aina sellainen kuin itse haluaa. Saa vaivattomasti silloin kun haluaa ilman turhia hajuja ja kommentteja.

Se kun sattuu olemaan puhtainta ainetta mitä ihmiskeho tuottaa. Niin kuin joku fiksu nainen tuolla ylempänä jo onkin kirjoittanut. No, kylläpäs on saatu kiihkeä keskustelu moisesta luonnonilmiöstä. Pesemätön ihmiskeho tuppaa haisemaan vähän joka paikasta pikkuhiljaa. Tämä kai on kaikille selvää!?!

Kyllä siinä halut ja himot katoavat, kun tarjolla on härskille sillille haisevaa riemureikää tai eltaantuneelle homejuustolle lemahtavaa lemmennuijaa. Käynti ala pesulla auttaa!!! Paitsi alapää, niin joidenkin miesten hengityskin lemuaa pahalle. Hampaat olis pestävä myös ennen suuseksin antamista.

Jo 40 vuotta sitten Haapaveden kunnanlääkäri Viranko oli perillä elämän totuuksista, tuumasi vittuanasa näyttämään tulleelle emännälle joka oli pessyt ja puunannut tavaraansa sekä löyhytellyt sen ajan hajuvesiä lomperonsa niskaan että " Vitun pitää haista vitulle eikä millekkään muulle".

Juu ja molon pitää haista mololle eikä millekkään muulle. Mun poikakaveri kun usein ruikkailee deodoranttia kalsareiden etumukseensa. Kiimaisen pesemättömän pillun tuoksuhan on aivan ihanaa. Ja varsinkin sellaisen, jota on jo edellisenä päivänä hyvin nussittu ja sitten jätetty pesemättä.

Kiiman tuoksu ja makukin ovat aivan mahtavia. Se ei riitä että ne ovat säälittäviä läpsyviä pötkylöitö ne haisevat pahalle. Eipä ole vielä "tarralapputeollisuus" kehitellyt hajunsyöjäpikkuhousuojia, vähän samalla aktiivihiilitekniikalla kuin kengänpohjallisia.

Erihajuisille värkeille räätälöidyt tuotteet olisivat varmasti menestys. Samalla värkkien hajuhaitoista päästäisiin eroon ja elämä valtakunnassa olisi taas raiteillaan. Miehille muuten tuollainen hajunsyöjä kalsareissa olisikin aivan ehdoton! Heidän munansahan haisevat , kuin kesähelteellä talvisaappaassa kuukauden jalassa muhinut villasukka.

Jos hajunsyöjät onnistuvat poistamaan jalkahienhajun, niiin kyllä sellaienn extratehokas hajunsyöjä sen mulkun hajunkin saisi ainakin miedommaksi jos ei muuta. Ehdotankin , että tälläinen hajunsyöjä määrättäisiin lailla pakolliseksi, niin olisi elämä kaikille helponpaa ja kivenpaa ja ilmaakin olisi miellyttävämpi hengittää.

Väkijoukossakin olisi huomattavasti raikkaampi hengittää, kun ei nenään löyhkäisi kokoajan kyrpä. Terve vittu tuoksuu puhtaana ihanalle, suorastaan pakko maistaa, mutta annas olla, jos se on vuorokaudenkin pesemättä, niin johan alkaa haista, ei enää tuoksua. Ja aivan sama pätee kyrvälle, eritoten, jos on päässyt ensin kastamaan.

Muistanpa muuatta vaellusreissua tyttöystäväni kera. Sitähän piti, väsymyksestä huolimatta, könytä pukille lähes joka paikassa, jossa pitkälleen pääsi - ja vähän muutenkin. Muutaman kerran lehahti sekä naiseni että minun vehkeistä sellainen aromi, että meinasi jäädä homma siihen - siinä ei savetit paljoa auttaneet. Siinä, kun jääkylmä vesi alkoi hivellä palleja, meinasi pillu ja naiminen kadota mielestä ihan tykkänään ja naiseni vertahyytävistä kiljahduksista, persaus virrassa tietenkin, olisi Hichcockin ollut kateellinen.

Armeija aikana metsäleirillä teltassa haisi sellainen kyrpä ,ettei ole tosikaan. Aamulla oikein päätäsärki, kun oli niitä sissijuustohöyryjä joutunut kokoyön hengittämään. Joo, kyllä sitä on tullut kaiken maailman kanjoneita nuuhkittua ja aromikartta on aikamoinen raikkaasta merituulesta hapansilakkaan. Kaikkein pahimpiin kokemuksiin kuuluu erään päällepäin siistinoloisen tytsyn tuhero.

Sitä kun lipoi, niin joutui välillä sanomaan daamille, että voisitko edes pieraista niin saisin raitista ilmaa. Koskaan ei ole silakalle tai muutenkaan vastenmieliselle haisevaa pillua tullut vastaan, vaikka niitä pilluja on kohdalle siunaantunutkin varsin kiitettävä määrä: Useimmat eivät ole haisseet oikeastaan millekkään. Maku on ollut miedosti hapan. Yksi erikoisen maikuinen pillu on jäänyt mieleeni.

Se maistui ja haisikin hieman currylle. Sinulta on Hannu vielä todellinen "aarre" löytämättä. Kyllä ruokavalio vaikuttaa, siinä olet oikeassa. Meikäläisen kohdallekkin on ilmeisesti osunut vaan ja ainoastaan hyvin hygieniastaan huoltapitäviä naisia, sillä eipä ole tarvinnut sillinhajusta tarvinnut kärsiä pillua nuoltaessa tms. Puhtaan pillun tuoksu on herkkullinen, en sanoisi, että mitenkään voimakas vaan useimmilla se on hyvinkin tuoksuton.

Meitsin kohdalla on käynyt ,niin että joka yhdeksännen naisen pillu jota olen päässyt haistelemaan ja maistelemaan on haissut ja kalalle. Ne muut eli valtaosa ovat olleet varsin miellyttäviä, sekä tuoksultaan ,että maultaan.

Eli mä en allekirjoita sitä ,että naisten pillut haisee sillille. Ehkä joidenkin haisee ,mutta suurimmanosan ei. Kiitettävä määrä pilluja taitaa olla suht vähän sinun tapauksessasi. Meinaan vaan, kun on hymiö pitänyt kuitenkin laittaa. Oliko vihreää vai punaista currytahnaa? Vai sitä keltaista jauhetta, jota curryksi kutsutaan? Ottaa ne suihinkin mielellään nussimisen aikana, ikäänkuin välipaloina.

Se oli muuten hymyilevä hymiö, jonka siihen laitoin. Koska minun mielestäni ainakin se on iloinen asia, kun saa pääsee erillaisia pilluja näkemään, haistamaan ja maistamaan ja niitä on ollut runsaasti.

Eikä ollut minkään väristä tahnaa, mutta kun naisen pillusta tulee sellaista nestettä tiedät varmaan , kun hän kiihottuu, niin se maistui currylle. Curryja kun on erilaisia. Et vissiin ole perehtynyt Taidan kyllä tietää, mitä tarkoitat.

Sellainen hieman kipakampi maku, ei kuitenkaan paha maku. Pillu on iloinen asia. Varmaan lähes jokainen miehen- ja naisenpuoli näilläkin palstoilla tietää, että puhtaastakin vitusta jää esim. Olen itse myös todennut, että aika useita naisia tuo heidän oma tuoksunsa kiihottaa esim. Onpa joskus käynyt niinkin, että yhdynnän jälkeen ravintolassa syödessämme on naiseni syttynyt omien sormiensa tuoksusta pikaisen uusinnan vaatimuksiin, jotka olen herrasmiehenä parhaan kykyni mukaan yrittänyt täyttää heti tilaisuuden tultua.

Lienee siten sanomattakin selvää, että pesemättömästä naisen tavarasta jää näinollen kahta muikeammat aromit kaikkeen, mitä sinne on uskaltanut kastaa.

Kyllä ja kertoopa tarina Pansion suunnalla asuneesta Happo-Helkasta, jonka tuheron tuhteja eritteitä käytettiin paikallisesa matkamuistomyymälässä erilaisten kupariesineiden patinointiin.

Paikallinen gynis oli mitannut Helkan "herkun" ph-arvoksi 1. Eipä kyllä jää meikäläisellä ainakaan sormiin mitään hajua, sen jälkeen kun olen kädet ihan tavallisella saippualla pessyt sormettamisen jälkeen. Kannatttais varmaan nuuhkiasitä omaa kämmentä, että mille se haisee munan runkkaamisen jäljiltä. Ei varmaan se haju helpolla kämmenestä lähde pois. Ehkä Tolu auttaisi, mutta se on muuten turhan ytyä tavaraa käsien pesuun. Onhan sitä tietysti aamulla töissäkin mukava haistella käsistään kullin hajua.

Ettei pääse se haju "unohtumaan ". Emättimen seinämissä on rauhasia, joiden tuottamat eritteet yhdessä hyödyllisten maitohappobakteerien kanssa huolehtivat siitä, että emättimen pH-arvo pysyy happamana. Hapan ympäristö takaa, että epätoivotut ja mahdollisesti vaaralliset bakteerit eivät viihdy emättimessä.

Eritettä kutsutaan valkovuodoksi ja on aivan normaalia, että tytöllä on valkovuotoa. Normaali valkovuoto on väriltään valkoista tai vaalean keltaista ja se tuoksuu hieman happamalle. Se voi olla myös täysin hajutonta. Valkovuotoa on yleensä melko vähän ja sen voi nähdä pikkuhousuissa pienenä vaaleana tahrana. Jos väärät bakteerit saavan ylivallan emättimessä, valkovuodon väri voi muuttua ja valkovuotoa voi olla normaalia enemmän.

Valkovuoto voi alkaa haista vahvalle tai haju voi muuttua epämiellyttäväksi. Voit välttää tämän helpoimmin pesemällä alapäätä vedellä, vaihtamalla pikkuhousut päivittäin ja käyttämällä mahdollisesti pikkuhousunsuojia. Tässä perimmäisten kysymysten äärellä on tietysti mahdotonta lähteä väittämään toisten, siis Katin ja Maruzelan empiiristen tutkimusten tuloksia vääriksi, mutta todellakin minun kokemusteni perusteella pillusta jää sormiin, kasvoihin, tms.

Minun kokemusteni mukaan runkkaamisesta ei taas jää mitään hajua käsiin, etenkään pesun jälkeen, mutta jos kalu jää pesemättä tuon urotyön jälkeen, sen haistaa jo seuraavassa virtsanheittosessiossa aika selkeästi.

Haluan vielä tähdentää, että pillu on ihana asia eikä minun kohdalleni ole vielä sattunut sellaista naista, jonka pillua ei pesemällä olisi saanut nautintakuntoon enkä ole koskaan saanut tauteja saati levittänyt - mitä nyt kerran sain satiaiset eräältä hienostorouvalta, joka taisi nostaa jalkaansa aina solmion nähdessään. Eipä minulla ainakaan ole koskaan jäänyt pillunhajua sormiin, kun olen kädet pessyt sen jälkeen ,kun olen sormen "sinne" työntänyt.

Vähän vettä ja astianpesuainetta käsienpesuun , niin "hajusta" ei ole tietoakaan. Ootko ihan varma ettet ole työntänyt sitä sormea muijan tai omaan persereikääsi, sillä ei meikäläisenkään sormet ole pillulle käsienpesun jälkeen tuoksahtanut.

Mutta jos persereikää olet roplannut, niin se voikin olla sitten eriasia. Oletko puristellut pallejasi runkatessasi? Voisin lyödä vaikka vetoa, että jos eteesi tuodaan 20 ihmistä, joista 10 shemalea, et tunnista oikeaksi kuin muutama ja nekin vain onnekkaita arvuaksia. Elän itse parisuhteessa unelmieni naisen kanssa, enkä todellakaan kiihotu miehistä. Silti katson lähes poikkeuksetta shemalepätkiä masturboidessa. Ei mikään fantasia tai erikoisuus voi lokeroida sua homoksi.

Miehet oksettavat seksuaalisessa mielessä, kun taas nainen jolla on ihanat muodot ja kulli, suorastaan ajavat minut ekstaasiin. Ei mulla ole mitään haluja harrastaa anaaliseksiä naiseni kanssa, kiihotun hänestä aivan normaalisti. Villerius on mielestäni täysin oikeassa: TS-tytöt ansaitsisivat ehdottomasti oman osionsa! Toki pari huonoa on mahtunut sekaan mutta pääosin seksi TS-tyttöjen kanssa on niin taivaallista, että ehdottomasti ansaitsisivat oman osastonsa. Seksi miehen kanssa tuntuu ajatuksenakin jo vastenmieliseltä, mutta isolla melalla varustettu TS, joka painaa sua kakkoseen samalla kun runkkaa sua, siitä ei meno enää parane.

Nytkin oon yritellyt soitella tolle Turun TS: Katsokaa nyt tota melaa toka viimeisessä kuvassa: Tähän sopii hyvin se lausahdus että kauneus on katsojan silmissä. Mulla ei ole ikinä ollut vaikeuksia tunnistaa transsuja, kulttuureissakaan jossa nää on tosi taidokkaasti rakenneltu. Näistä ylläolevista vakuutteluista tulee jotenkin mieleeni, että jätkät joilla on taipumuksia miehiin, eivät vain voi sitä myöntää, edes itselleen.

Kun miehellä on siteeksi naisellisia ominaisuuksia, niin siitä hihkutaan ja bylsitään ja otetaan parrua pakoputkeen täysin siemauksin. Samalla vakuutellaan, että ollaan täysin heteroita. Varmaan vaikea elää taipumustensa kanssa. Luulisin että rehellisyys edes itselleen tekisi elämästä helpompaa. Ei homot mua haittaa, oltiin kaljalla erään itsensä kanssa sovussa olevan rehellisen homon kanssa ja kaveri naureskeli juuri näitä vakuuttelijoita. Relax jätkät, ei nykyään enää joudu vainotuksi kun tulee salaisuutensa kanssa reilusti esille.

Viivin kanssa samaa mieltä. Mä en siis vaan yksinkertaisesti voi käsittää sitä, että jos tällä TS on se kauhee letku siellä jalkovälissä niin se olis jotenkin sitten nainen, kun on silikonirinnat etc. Mutta sitten jos tälle on tehty sukupuolenvaihdosleikkaus eli se nakki on pois sieltä jalkovälistä niin sen juuri ja juuri voisi hyväksyä. Samalla tavalla tulee mieleen, näistä vakuutteluista jotka yrittää lokeroida nämä shemalet miehiksi, että niillä on piilohomoutta jonka haluavat asian pois mielestään vakuuttelemalla joka shemalekeskustelussa näitä vain miehiksi.

Täälläkin vaikuttaa transsu joka on päivätyössä ja muussa elämässä mies ja pukee mekon päälleen ansiomielessä. Taisi olla Mila, joka kertoi täällä joskus naureskelevansa asiakkaanaan käyviä jätkiä jotka selittävät olevansa pystyheteroita ja näkevänsä tässä vain naisen, mutta tuijottavat huuliaan nuoleskellen moloaan.

Joissain ketjuissa tyypit sanookin, että hyvä kun on näitä transsuja, ettei tarvii pitää itseään homona. Tää menee vähä fanaatikkojen kanssa keskusteluksi, käy vähä sääliksi tuollaista itsensä kieltämistä, bylsikää jätkät toisianne, mutta turhaa tulla näitä TS-tyttöjen kanssa homoiluja selittämään heteromeiningiksi. Aika pieni otos jos yhden sihteerin lausuntoon asioita perustelee.

Lähes yhtä fanaattista, kuin jotkut väittävät shemaleja miehiksi, joilla on peruukki. Käy vähän sääliksi niitä itsensä kieltäjiä. Näin asiaa muilta lainaten. Aikana, jolloin homot oli vainottuja, niin silloin nämä shemalet jne. Onneksi kaikki eivät ole niin tiukkapipoja kuin luvulla. Lisätäänpä kysely tähän tunteita herättävään keskusteluun. Tuli tästä mieleeni taannoin sketsi missä Leo Lastumäki oli perheenäitien kanssa leikkitarhassa ja kerto suurin piirtein tällaisen vitsin: Siili käveli metsäpolkuja ja laukeskeli: Orava katseli puusta tätä menoa ja huusi, että olet siili etkä mikään sika.

Siili vain jatkoi matkaansa ja lauluaan. Orava yritti huudella vielä puusta, mutta ei saanut siilissä mitään reaktiota aikaiseksi. Orava hyppäsi sitten puusta polun tukkeeksi ja huusi että et pääse jatkamaan matkaa ennenkuin uskot että olet siili.

Siili käveli päin oravaa, pani tätä perseeseen ja jatkoi matkaa laulaen "hauskaa olla sika, hauskaa olla sika Joku transu on juuri laittanut stadin listalla kyrpänsä etukuvaksi.

Mitään kiertelemättä, häpeilemättä tai selittelemättä. Olen kerran käynyt shemalella todellakin kokeilumielessä ja sillä periaatteella, että täytyyhän sitä edes kerran elämässä kokeilla ennen kuolemaa tuollaistakin kun on nähnyt jo miltei kaiken seksin saralla.

Kiinnosti hähdä se , että onko se mun juttu. Ja illalla kun toivuin kokemuksesta niin oksetti suorastaan: D No, jos olisi ollut aktiivisempi tapaus niin tiiä mitä sitten: Oli liian passiivinen "lahna" joka kärkkyi vain panoa perseeseensä jollaiseen en ollut alkuunsakkan valmis.

Ja suuri pettymys oli kun transulla ei seissyt ollenkaan. No helvetti sentään niin onki, aika asiallista. Tämä varmaan tietää monelle foorumin käyttäjälle unettomia öitä, ei vaan tuu uni silmään, kun se kulli postaa siellä aina kun stadin listan avaa.

Sinänsä se voi olla ainoa aito kuva tuolla feikkejen seassa. Jos pistää aina välilla sen mekon päälle niin silloin on TV. TS ottavat naishormooneita, tuhoavaioöt partakarvansa elektrolyysillä, leikkauttavat mahollisesti aataminomenansa ja kasvonsa naismaisiksi, hommaava silikoonit jos tissit eivät hormoneilla ole kasvaneet tarpeeksi suuriksi ja muutenkin elävät naisina kokopäiväisesti.

Hyvin läpimenevää TSää ei tunnista juuri muista kuin isoista käsistä ja jaloista. Jos Helsingissä asustelet niin sinäkin olet nähnyt varmaan useita suomalaisia TSiä bussissaratikassa jne.

Ethän sinä esim kadulla kävelevistä ihmisistä näe kenellä on pillu tai mulkku. Sukupuolielinten osuus on itelle about 5 prosenttia kun määritetään keitä pidän kiihottavana. Suomen lakikaan ei vaadi mulkun poistoa jotta sukupuolensa saa juridisesti vaihdettua miehestä naiseksi. Mä ymmärrän että homo on negatiivinen ja leimaava nimitys eikä edes paikkaansa pitävä jos harrastaa seksiä naistenkin kanssa mutta miksei voi myöntää olevansa biseksuaali?

Mitä sitten jos TS. Monet täällä niin kehuu TS. Minulla on takana yksi kokemus shemalen kanssa ja hän oli varmasti yksi kauneimmista ja seksikkäimmistä naisista, jonka kanssa olen ollut, ja olen sentään vuosien varrella tavannut kansainvälisiä pornotähtiä yms. Tunnen olevan hetero, mutta toisaalta minulla on tällainen pieni fetishi shemaleja kohtaan. En ole homo, enkä edes biseksuaali, koska en tunne vetoa sekundaarisiin miehisiin ominaisuuksiin. Voisin tietysti sanoa myöntää olevani biseksuaali, mutta silloin valehtelisin vain muille ja itselleni.

En voisi edes kuvitella romanttista suhdetta naapurin Pertsan tai Mikon kanssa. Tässä keskustelussa tunnutaan sekoitettavan shemalet ja transvestiitit. Minua ei kiinnosta TV: Näin ei kuitenkaan ole shemalen kanssa. Kyseessä on tosiaankin enemmän avoimesta kokeilunhalusta ja fetishistä. Ihmisen seksuaalisuus on niin paljon monimuotoisempaa kuin eläinmaailmassa yleensä. Esimerkiksi esineseksuaali, joka siis on seksuaalisesti kiinnostunut esineistä, rakennuksista yms.

Miksi siis naisista ja shemaleista kiinnostuneet pitäisi lokeroida biseksuaaleiksi? Tuosta kyselystä olisi voinut jättää TV: Tuo "miksei voi myöntää olevansa", ei tarkoita sitä etteikö ole itselle myöntänyt mitä on vaan ettei ole sitä, mitä toinen haluaa itse asiassa tuo "myöntäminen"-sanonta on vähän kuin hitler-kortti.

Toiselle shemalen nussiminen on homostelua, toiselle heterostelua ja kolmannelle se on eläinseksiä. Jos on omat mielipiteet tietystä asiasta, ei se tarkoita että se on yleinen standardi ja toisia pitää kunnioittaa sen verta paljon, että ymmärtää että asiat ei ole kuin kakkosen kertotaulu. Ei se ole minulta pois, jos joku pitää shemaleseksiä homosteluna eikä sekään ole minulta pois jos joku pitää sitä heteoseksinä tai minään muunakaan. Suurin osa täällä vierailluista shemaleista on joko aasialais tai latinoamerikkalaisesta taustan omaavaa ja ei tarvitse kuin lukea seksinovellipalstoja, jolloin huomaa kuinka osalla miehistä voisin sanoa suurinmalla osalla on jonkin sortin fantasia muhinoida noiden maanosien naisten kanssa.

Kyllä niillä jotka kyrpää perseeseensä haluavat varmaan tekee mieli sitä mulkkua, mutta shemaleista voi tykätä myös ilman tätä mieltymystä. Pitäisikö lesbojakin nimittää bi-seksuaaleiksi jos tahtovat straponia pilluunsa, heillä siis tekee myös mieli mulkkua. Ja tässähän ei nyt ole ollut puhe nimityksistä vaan siitä, että millä osastolla shemalejen mainosten pitäisi olla.

Entä jos heteromies haluaa että tyttöysti nussiin straponilla hanuriin Eihän se voi olla homostelua, kun homoseksissä aina on kaksi miestä ja nyt ei ole toisena osapuolena shemalea tai muutakaan erikoisuutta? Nämä homo jne termit on siitä hauskoja, että toiselle on homoa se kun nussii naista perseeseen, toisille määritelmät on eri asia.

Määritelmä homoseksille on helppo, kun kaksi samaa sukupuolta olevaa harrastaa seksiä. Mikäli ei oikein olla varmoja sukupuolesta, voidaan helpottaa ja sanoa, että kun kaksi henkilöä kenellä on samanlaiset genitaalit, eli letku jalkojen välissä, harrastavat seksiä. Entä jos nussii Buck Angelia, onko silloin hetero? Joo jos heteromies panee Buckkii niin kyl hän on oikeasti bi-seksuaali.

Jotkut tässä foorumissa tuntuvat ylikorostavan melko fundamentaalisesti sukupuolielimiä näissä vertailuissa melko paljon ja minulla on kaksi teoriaa mistä se johtuu: Shemalelta löytyvä kyrpä koetaan kiihottavana, he eivät reagoi itse ihmiseen vaan pelkästään siihen kyrpään ja tämä johtaa kysymykseen omasta mahollisesta homoudesta joka johtaa sitten vastareaktioon.

Nämä ihmiset yksinkertaisesti reagoivat pahoinvoivasti jos he seksuaalisessa mielessä joutuvat tekemisiin samojen sukupuolielinten kanssa jotka itseltä löytyvät. Tämmöisiä reaktioitahan on myös TS: Eihä tässä siitä ole kyse, että näenkö minä kadulla onko ko tirpunen tirpunen vai nou.

Ei se, että näet kadulla mahdollisen TS: Olkoon kuinka hyvän näköinen tahansa kasvoiltaan niin halut katoaa samoin tein. Niin ja juridiikalla ei oo tän asian kanssa mitään tekemistä.

.. 1. kesäkuu Joutseno rajua seksiä eläintenkanssa pahimmat seksi mies. Mikä on paras gaypoika imee kalun hieronta. . seksikauppa mikkeli sex äitija poika pillun nuolia nainti videot iso siskon kanssa pornoa Reidet naisella teini runkkaa pilluaan seksitarinat homoseksuaalisuus sairaus suopursu klaukkala kanin. Heillä vain kauppa kävisi nykyistä huonommin, moni kiinnostunutkaan ei ehkä Mä olen kyllä kokeillut seksiä naisten kanssa, mutta en koe olevani niin voidaan puhua bi- tai homoseksuaalisuudesta, se ei taatusti ole heteromeininkiä. sen suuhusi, nuolet persereikää ja työnnät kaluisi sinne takaapäin. 3 Wrz Vuonna julkistettiin ilmainen seksi "vittu nuat thai seinäjoki" www. . herkku net alastonsuomi erosta selviäminen bb iskuri rakel liekki seksi iso kalu ney rakasteluvideoita sonera kauppa kaivopiha puumanainen siwa bi naiset olen kiinnostunut rimmingistä,thaimaassaa pari tyttöä nuoli persettä,niitä on. Olisin halunnut joskus nähdä kuinka hän tai kuka tahansa nainen tyydyttää itsensä sellaisella. Vaimolla oli kesäloman edellä hyvin tiukkaa töissä, gay suomen seksikkäin mies fem dom tiesin, että seksistä ei olisi toivoakaan ennen kuin viikonloppuna. Mahtoi nainen ihmetellä tällaista edestakaisin veivaamista. Silloin tällöin tyydyttäessäni itseäni kuvittelen miehiä ympärilleni katsomaan minua ja kuvitelmissani he tyydyttävät itseään katsoessaan. Mutta hän pystyi hyvinkin näkemään mustan esineen kasvojeni edessä, ja hän oli varmasti nähnyt kiikarin linssin välähdyksen.

Seksi kauppa nuolen homoseksuaaliseen kalua

Seksi kauppa nuolen homoseksuaaliseen kalua